duminică, 14 august 2016

Elif - episoadele 13-14 rezumate







Elif, episodul 13

Elif - episoadele 13-14 rezumate
Arzu evită în ultimul moment impactul cu un camion care vine din sens opus şi o ia prin pădure apoi maşina se opreşte. Elif plânge, iar femeia o scoate cu forţa din maşină şi o duce adânc în pădure, plănuind s-o lovească şi probabil s-o omoare. Elif, însă, fuge la un moment dat şi Arzu, deşi aleargă după ea, îi pierde urma. În acest timp Murat fuge cu geanta lui Ayse iar ea, disperată, nu ştie cum să-l facă pe Veysel s-o creadă că un hoţ i-a furat geantă cu tot cu bijuterii şi cu bani. Întâmplător, Melek îi vede pe cei doi discutând şi se ascunde după un copac, apoi o sună pe Ayse, dar telefonul ei e în geanta care se află la Murat.

Elif este găsită de un bărbat cu maşina, iar acesta o ia de mână şi o aduce înapoi la jeepul lui Arzu, crezând că este fiica ei. Arzu se preface bucuroasă, omul insistă să le ducă acasă şi Arzu nu are încotro. Odată ajunsă la vilă, este foarte nervoasă şi n-o primeşte nici pe Gonca în camera ei de ciudă că nu i-a reuşit planul. Ayșe ajunge şi ea înapoi, o vede pe Elif foarte tristă, însă fetiţa nu vrea să scoată nici o vorbuliţă. Melek, de dorul fetei ei şi din cauză că a văzut-o pe Ayșe cu Veysel, ia autobuzul şi se îndreaptă către conac. Rămasă fără bani, Ayșe se împrumută de la Serife, iar mai apoi este certată de doamna Aliye pentru că a plecat în oraş fără să spună.

Elif - episoadele 13-14 rezumate
Murat îi pomenește lui Veysel despre geanta furată şi, cu toate că nu ştiu că este geanta lui Ayșe, cotrobăie prin ea şi găsind brăţările, Veysel le vinde şi se bucură că acum poate să-şi plătească datoria. Tugce se joacă cu un avion în preajma anexelor, doar-doar o face pe Elif să iasă afară, dar ea mângâie floarea dăruită de grădinar şi se face că n-o vede pe Tugce. Atunci, de ciudă, Tugce intră şi ia ghiveciul cu planta, apoi aleargă prin curte ca până la urmă s-o arunce jos şi s-o calce în picioare, bucuroasă că i-a provocat o nouă durere lui Elif. Însă acum Melek a ajuns la conac şi Elif o vede, alergând către ea. Mama şi fiica se îmbrăţişează....

Elif, episodul 14

Ayșe vine la ele şi le aduce în anexe, ca să nu o vadă cineva pe Melek. Aceasta îi spune că ar vrea s-o ia acasă pe fata ei, că acum se are mai bine cu Veysel şi o duc ceva mai bine (ea face curăţenie pe la case). Ayse nu ar fi de acord, dar Melek îi spune că a văzut-o cu Veysel în parc şi o întreabă de ce stătea de vorbă cu soţul ei.

În acest timp, familia Emiroglu se adună la masă, dar sunt întrerupţi de apariţia unor poliţişti care au găsit jeepul familiei în stradă, lăsat de Arzu la locul accidentului. Kenan nu ştie nimic, Selim îi spune că el n-a condus maşina, apoi Arzu, care ar fi vrut să muşamalizeze întâmplarea, se vede nevoită să recunoască fapta, mai ales că poliţiştii spun că maşina avea viteză. Kenan este uluit de ce e în stare Arzu, că a luat maşina fără să-l anunţe şi a mai şi făcut un accident fără să spună. Când o întreabă de ce, Arzu minte că avea dureri de cap şi stări de rău de câteva zile şi voia să se ducă la doctor.

Elif - episoadele 13-14 rezumate
Melek rămâne cu Elif în cameră la Ayse până seara. Arzu bănuieşte ceva, ori vrea să se asigure că Elif n-a povestit nimic, şi se duce să pândească şi să asculte în preajma ferestrei lui Ayșe dar dă cu piciorul peste o căldare. Atunci Ayșe iese, precaută, afară şi o vede pe Arzu la colţul casei. Aceasta minte că se uita după avionul de jucărie a lui Tugce, apoi pleacă nervoasă. După aceea Kenan vine la Ayse ca să-şi exprime regretul că i-a fost furată geantă. Înainte ca Melek să plece acasă, Elif o roagă să-i cânte un cântec de leagăn şi amândouă adorm profund.

Veysel şi Zeynep o caută pe Melek dar telefonul ei nu are semnal. Dimineaţa, ea se trezeşte şi îşi sărută fata apoi pleacă grăbită. Elif când vede că maică-sa nu mai este lângă ea, iese afară să o caute. Acolo se află deja Kenan care găseşte lângă maşină un medalion cu lănţişor pe care îl recunoaşte ca fiind a lui Melek ...


urmează: Elif, ep.15-16

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.