sâmbătă, 13 august 2016

O mie si una de nopti, episoadele 16-20, rezumate







O mie si una de nopti, episoadele 16-20, rezumate
Fusun, dna Nadide şi Burhan se uită încruntaţi la poza cu Ali Kemal şi Cansel. Când acesta intră pe uşă, este luat de val, iar Burhan chiar îl pălmuieşte. Văzând că a fost descoperită aventura lui, pleacă imediat la maşină şi se duce la Cansel să se liniştească, fără să-i spună cu adevărat de ce este tulburat. Apoi se hotărăşte să rămână la ea, dar peste puţin timp, Burhan îi blochează conturile şi îi revocă dreptul de semnătură la fabrică. Acum Gani e prins la mijloc, dar în faţa lui Burhan face pe tipul serios, care n-a spus ce ştia pentru că n-a vrut să distrugă căsnicia surorii lui. La fundaţia unde a fost cooptată Șehrazat are loc o licitaţie de obiecte de artă. A doua zi ziarele publică articole pline de elogii la adresa ei, iar Burhan citeşte unul din ele şi discută cu cineva cunoscut din mediul de afaceri, spunându-i, mândru, că arhitecta este nora lui. Acasă, stă de vorbă şi cu Nadide şi regretă că s-a purtat urât cu Șehrazat, acum şi-ar fi dorit să fie şi ea cu Kaan sub acelaşi acoperiş. Fusun aude întâmplător discuţia şi capătă şi mai multă ură pe cumnata ei. La firmă, Melek este angajată de Kerem la relaţii cu publicul. Sehrazat primeşte telefon că mătuşa ei este internată în spital şi pleacă de urgenţă la Ankara. Kaan rămâne cu Mihriban dar şi ea primeşte o veste proastă, că fratele ei care munceşte în Doneţk, Ucraina, în mine, e posibil să fi avut un accident de muncă. Onur rămâne cu Kaan la Șehrazat acasă şi îi cumpără bilet lui Mihriban să meargă să vadă despre ce este vorba.

Ali Kemal se duce la fabrică şi ia şi restul de titluri de proprietate pe numele lui, iar Burhan vede asta chiar a doua zi. Nadide reuşeşte să vorbească cu el la telefon dar Ali nu mai doreşte să vină acasă nici măcar pentru fetele lui.

O mie si una de nopti, episoadele 16-20, rezumate
Zeynep, tânăra care s-a iubit o noapte cu Kerem, vine la el în birou să-l întrebe de ce n-o mai caută, dar el îi spune aproape direct că e o femeie uşoară şi că nu-l interesează aşa ceva pentru mai mult decât o noapte. Zeynep se simte jignită şi ameninţă că lucrurile nu vor mai fi pe viitor la fel de simple. Seara, Kerem cu Bennu şi cu Melek ies la un restaurant unde cântă şi Mert, prietenul de pe iaht al lui Kerem, Astfel Mert şi cu Melek se cunosc, iar el se va îndrăgosti de ea pe parcursul următoarelor episoade. Bennu îşi face curaj şi îi dezvăluie lui Kerem că îl iubeşte din prima clipă de când l-a văzut. Seara este întreruptă brusc de un telefon de la dna Seval, care îl anunţă pe Kerem că Burak, fratele lui din America, a încurcat-o iar şi are nevoie de câteva mii de dolari ca să iasă din închisoare pe cauţiune.

Mihriban intră şi ea într-un bucluc fără să vrea. Când venea din Ucraina cu autobuzul a cunoscut o tânără care a invitat-o pe la ea, promiţându-i că-i face rost de o slujbă, pentru că Șehrazat l-a înscris pe Kaan la grădiniță. Mihriban se duce, dar acolo era o casă de prostituţie şi când îşi dă seama de asta, se îmbracă repede, îşi ia geanta şi pleacă acasă. Nadide, care venise la Kaan, o sfătuieşte să caute în geantă să vadă dacă nu cumva i-au furat banii, dar Mihriban constată cu disperare că nu banii lipseau, ci paşaportul ei. Nadide găseşte astfel ocazia potrivită pentru ca Burhan să se împace cu nora lui, şi îl roagă să-i găsească paşaportul lui Mihriban.

O mie si una de nopti, episoadele 16-20, rezumate
Șehrazat se supără că un articol neaprobat de ea apare într-o revistă numind-o prinţesa din poveşti. Ali Kemal o ajută pe Cansel cu banii lui să-şi deschidă un magazin de cosmetice. Gani, pus de Fusun, află adresa acestuia şi Fusun se duce acolo chiar în ziua deschiderii prăvăliei. Fusun face gălăgie, o jigneşte pe Cansel, ţipă de faţă cu cele câteva cliente. Cansel neagă că l-ar cunoaşte pe soţul ei, dar mai rău face, şi Fusun pleacă aruncând o cutie metalică în geamurile magazinului. Ali Kemal, enervat peste măsură când aude ce a făcut nevastă-sa, vine acasă şi se ia la bătaie cu ea reproşându-i că i-a mâncat zilele şi că nu se mai întoarce niciodată la ea. Burhan vine acasă într-o seară cu o fată, Anușka, pe care o scoate din mâinile unui beţiv, pe stradă, şi îi oferă adăpost în casa lui oferindu-i şi un job ca babysitter pentru micuţa Burcin. Gani se aprinde după ea. Mai târziu Nadide află că fata e din Moscova şi e singura speranţă de ajutor financiar al familiei ei.

Șehrazat începe să se revolte pe modul prea posesiv în care o iubeşte Onur şi îi pune în vedere că ea nu este un obiect şi că dacă trebuie să-i ceară lui permisiunea pentru orice, atunci nu se va căsători niciodată cu el. Mai apoi stă de vorbă cu Kerem şi acesta îi spune că asta e firea lui Onur, dar că o iubeşte foarte mult. Concomitent, vine un email în care cei din Bosnia îi anunţă că au renunţat la colaborarea cu ei din cauza întârzierilor şi au dat proiectul unei alte companii.

Burhan reuşeşte să facă rost de paşaportul lui Mihriban iar Șehrazat îi telefonează că să-i mulţumească şi aşa, gheaţa dintre ei se topeşte. Ali Kemal trece casa pe care o mai are în proprietate (casa copilăriei lui) pe numele lui Cansel. Peride convoacă o şedinţă a fundaţiei la ea acasă şi insistă să vină şi Sehrazat, pretextând că vrea să-i mulţumească pentru serviciile aduse. De fapt, în acea şedinţă, anunţă că ele nu mai au nevoie de arhitectă, pentru că au adus pe cineva de profesie, de la asistenţa socială, în locul ei. Onur e mut de uimire, iar Sehrazat se ridică şi pleacă, motivând că din moment ce misiunea ei s-a încheiat, n-are rost să mai rămână la şedinţă. Onur se duce după ea şi încearcă s-o facă să înţeleagă că el n-a avut nici o vină, dar arhitecta pleacă acasă plângând. Kerem iese şi el din salon uitându- se cu reproş atât la maică-sa cât şi la dna Peride. A doua zi Șehrazat îşi dă demisia de la compania Binyapi. Acest gest extrem are ca efect tensiuni între Onur şi maică-sa. Pentru că arhitecta nu mai vrea să vorbească cu Onur, el află prin Bennu că s-a angajat la un birou de arhitectură particular. Nadide cu Burhan îi fac o vizită, ca să-l vadă pe Kaan, şi relaţiile dintre ei devin apropiate. Fusun are tot mai des crize de nervi şi se ceartă cu servitoarele care sunt gata să plece de tot din cauza reproşurilor ei zilnice. Nadide află de la chiriașa din vechea lor casă că acum este proprietăreasă o anume Cansel, care a dublat chiria.

Onur o urmăreşte pe Șehrazat într-o zi când ea se întoarce acasă şi o invită să lămurească situaţia. Tânăra îi spune că deşi îl iubeşte, şi-a dat seama că Peride n-o vrea şi, din cauză că se simte vinovată pentru moartea lui Ahmet, cu care se căsătorise tot împotriva părinţilor lui, n-ar vrea să se repete povestea şi crede că e mai bine să se despartă. Onur nici nu vrea să audă de aşa ceva și o mai vizitează, dar văzând că ea se poartă cu răceala, conchide că va face așa cum dorește ea, adică se vor despărți ca și cum nimic n-a fost între ei.

Într-o dimineaţă se deschide foc armat la una din barăcile unde dorm muncitorii în construcţii ai firmei. Kerem şi Onur sunt în alertă. Mai târziu se află că este fapta aceluiaşi mafiot, Celil Karabas, care a împuşcat-o pe Sehrazat.

Seval propune ca ea cu Kerem şi Bennu să ia o cină la un restaurant ca să se cunoască mai bine, însă în aceeaşi zi, Bennu o aude la cantina firmei pe Zeynep povestindu-i unei prietene despre noaptea petrecută cu Kerem pe iaht. Atunci ea se supără, întârzie la masă şi stă foarte sobră, fără să se atingă de mâncare. Când dna Seval vrea să plece ca să-i lase pe ei doi să-şi rezolve problemele, Bennu insistă că şi ea trebuie să meargă acasă.

O mie si una de nopti, episoadele 16-20, rezumate
Nadide îi atrage atenţia lui Burhan că Gani prea se uită numai la Anuşka, iar bătrânul îl aduce pe băiat la el la firmă dându-i un fel de post de jumătate de normă, ca să-l aibă sub supraveghere. Ali Kemal se întâlnește cu fetele cele mari la şcoală, după ore, dar Fusun găseşte telefonul acestora şi într-o zi apare la şcoală luându-le imediat acasă şi certându-l pe soţul ei, că nu e demn să-şi vadă copiii. După acest incident, Nadide se duce să discute cu Cansel şi o roagă să pună capăt relaţiei cu Ali Kemal chiar dacă îl iubeşte cu adevărat, de dragul fetelor lui. Cansel acceptă cu inima îndurerată şi a doua zi Ali Kemal pleacă din casa ei cu valiza în mână.

Cineva o fotografiază pe Șehrazat fără să fie văzut. La noul ei serviciu primeşte pe email încă o ofertă de muncă pe care o acceptă ca să poată să trăiască la standardele de până atunci. Când se duce la interviu, intră într-o sală plină de fotografiile ei pe pereţi ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina O mie si una de nopti-prezentare









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.