luni, 29 august 2016

Elif - rezumate, episoadele 26-30







Elif - rezumate, episoadele 26-30
Arzu se miră să-l vadă pe Veysel în uşă, dar intră, discută şi nu se lasă intimidată de el, totuşi renunţă la tonul arţăgos când el îi arată sacoşa cu trenciul şi eşarfa pe care Gonca nu le-a ars. Apoi rămâne literalmente fără grai când îl aude pe Veysel spunându-i că el este tatăl lui Elif. Între timp Melek a fugit prin pădure până la fermă unde, ascunsă după grajd, o vede pe Elif cu Ipek. La vilă apar discuţii între Alyie şi Kenan care n-a vrut-o pe Arzu de nevastă dar maică-sa a insistat s-o ia.

Arzu nu recunoaşte nimic în faţa lui Veysel, care e disperat că pierde teren şi femeia nu reacţionează conform aşteptărilor lui. El o ameninţă că va dezvălui poliţiei totul, dar ea îi răspunde că numai după haine şi o poveste inventată n-o s-o aresteze nimeni. Atunci el îi arată un CD şi ameninţă că acolo este filmat/înregistrat totul şi că le dă poliţiştilor CD-ul. Arzu se recunoaşte învinsă şi cedează în faţa lui. Ea acceptă să îi dea bani în schimbul CD-ului, dar are o condiţie, s-o facă pe Melek să stea departe de Kenan.

Elif - rezumate, episoadele 26-30
La fermă lui Melek i se face rău şi Husnu o vede şi o duce la Ayse în anexe. Acolo ea discută cu Ayse care spune că orice ar fi, nu va mai pleca nicăieri fără fetiţă. Gonca se dă cu un parfum găsit pe măsuţa de toaletă a stăpânei ei, apoi Arzu vine acasă şi o ia la rost în legătură cu arderea hainelor. Arzu minte şi sugerează că Ayse probabil a fost pe urmele ei şi nu şi-a dat seama. Melek, care nu mai are cum să se întoarcă acasă, îl sună pe Veysel să-l trimită pe Murat după ea cu maşina. Între timp plimbarea lui Ipek cu Elif se încheie şi se îndreaptă amândouă către anexe. Melek iese din curtea vilei, dar Kenan era afară cu Husnu şi îi aude paşii. Kenan apucă doar să vadă maşina lui Murat plecând, dar observă că Melek este pe scaunul din dreapta. O întreabă pe Ayse dacă n-a fost Melek pe la ea, dar servitoarea minte că nu ştie nimic. Kenan se urcă în jeep imediat și îi dă viteză ca să-l ajungă din urmă pe Murat, însă în cele din urmă se întoarce acasă şi, cu medalionul lui Melek în mână se întreabă de ce a revenit ea după 6 ani, şi îşi aminteşte cum a aşteptat-o ore întregi în ziua în care trebuia să fugă împreună şi Melek n-a mai venit.

În aceeaşi zi, la masă, Elif începe să vorbească din nou, după ce o visase pe maică-sa şi s-a trezit din somn strigând-o. Iniţial toată lumea se bucură, cu excepţia lui Tugce, dar mai apoi îşi dau seama, o parte din cei din casă, că faptul că Elif vorbeşte va aduce din nou anchetatorii la vilă.

Melek este iarăși ţinută încuiată de către Veysel, de dată asta chiar în prezenţa lui Arzu care vine să-i dea banii cu care el o şantajează, în schimbul CD-ului. După ce ea pleacă, Murat şi Veysel râd că au păcălit-o pe Arzu cu un CD fals, pe care au înregistrat emisiuni de pe National Geografic. Jandarmii ajung din nou la vilă, dar Elif, amintindu-şi prin ce a trecut se sperie şi tace, ţinând-o pe Ayse de picior. Încearcă să scoată o vorbă dar se opreşte. Atunci jandarmii propun să iasă toată lumea din salon, să închidă uşa şi să rămână doar ei doi cu Elif, dar fata nu spune exact ce s-a întâmplat.

Elif - rezumate, episoadele 26-30
În cartier, Melek îi povesteşte lui Zeynep despre relaţia ei cu Kenan şi cum a rămas însărcinată cu Elif, apoi îi explică de ce a fugit de el: pentru că familia lui a încercat s-o omoare şi pe el l-au obligat să se însoare cu Arzu. Totul este auzit de Murat care e la uşa dormitorului. După aceea, Murat îl convinge pe Veysel s-o cheme din nou pe Gonca în pădure şi acesta află de la ea că Elif este fiica lui Kenan. Veysel e dărâmat de veste şi total bulversat, pentru că Melek îl minţise că primul ei soţ era mort.

Arzu vede că a fost păcălită şi se enervează hotărâtă să se ducă la Veysel să-i ceară banii înapoi. Ayse află de la Zeynep despre faptul că acum cea şantajată este Arzu, şi atunci servitoarea se duce acasă la Melek să discute cu ea. Până una-alta, apare Veysel acasă şi Ayse se ascunde după un dulap masiv. Imediat după aceea, ajunge şi Arzu acolo şi îi cere socoteală lui Veysel pentru că a minţit-o. Ayse şi Melek ascultă din dormitor cum Veysel o ameninţă pe Arzu că dacă nu-i dă bani, se duce la Kenan să-i spună că Elif este fata lui, pentru că ştie adevărul.

Melek iese cu Ayse voind să plece de acasă, dar pe drum se întâlnesc cu Murat, care o ia pe Melek înapoi. Veysel o bate pentru îndrăzneala ei. Tugce din nou îşi bate joc de Elif în grădină şi îi ia un pantof din picior, jocul ei terminându-se odată cu venirea lui Kenan care îşi pune fiica la punct. Ayse o contactează pe Zeynep şi se duce la ea la serviciu - Selim i-a făcut rost de un job la o cofetărie mai selectă - şi dezbat subiectul cu Melek care este sechestrată de soţul ei.

Elif - rezumate, episoadele 26-30
Veysel o mai sună pe Arzu să-i amintească de bani. Ea se enervează şi într-o zi, o găseşte pe Elif la bucătărie mâncând, îi ia farfuria din faţă aruncând mâncarea la gunoi, apoi o bruschează pe fetiţă şi o dă afară din bucătărie. Kenan, aflat în camera ei, găseşte o bucată dintr-o poză cu el şi cu Melek ruptă de Arzu de ciudă. Veysel o sună iar pe Arzu dar ea închide telefonul. Atunci el se duce să-şi cumpere un costum bun de haine, şi face repetiţie cum îl va cunoaşte el pe Kenan, hotărât să facă aşa precum a spus. Elif joacă şotron dar vine Tugce şi îi aruncă pietricica, apoi sare coarda pe desenul de pe caldarâm. Însă Tugce se împiedică şi cade, refuzând ca Elif s-o ajute să se ridice. La cofetăria unde lucrează Zeynep, Selim vine zilnic, dar pentru că el i-a cerut nişte întâlniri şi ea nu s-a arătat (deşi l-a urmărit de la distanţă), Selim o face pe Zeynep geloasă discutând cu Pelin, colega lor, despre un proiect de la facultate. Atunci Zeynep varsă intenționat cafeaua peste filele printate ca să le strice jocul.

Veysel ajunge în seră şi face cunoştinţă cu Kenan, dar când să între în subiect, apare Arzu care-l face pe Kenan să plece în casă. Între ea şi Veysel are loc un schimb dur de replici din care tot el iese învingător. Zeynep este acasă cu Melek şi îi face o propunere ...


urmează: Elif, ep. 31-35

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.