joi, 11 august 2016

Elif - rezumate, episoadele 6-10







Rezumatele de mai jos acoperă episoadele de la 6 la 10 în versiunea lor originală, de cca 75 de minute pe episod, non-comercial (fără reclame).


Elif - rezumate, episoadele 6-10
Arzu discută cu Gonca şi îi spune acesteia că nu ştie cum de Melek mai trăieşte. În mintea ei va încerca să facă un plan pentru a scăpa de Melek pentru totdeauna. Elif începe să plângă pt că Arzu a ameninţat-o că o va duce la orfelinat, spunându-i că acela este locul copiilor care nu au părinţi. Melek începe să se simtă mai bine şi peste câteva zile urmează să fie externată din spital. Ayșe mai trece pe la ea, şi află că Melek a părăsit vila când l-a văzut pe Kenan cu Arzu îmbrăcată mireasă venind de la cununie. Zeynep se tot întâlneşte din întâmplare cu Selim, fratele lui Kenan, ba pe stradă, ba în staţia de autobuz, sau în cantina facultăţii. Cu toate că amândoi simt atracţie unul către celălalt, Zeynep nu-şi dezvăluie sentimentele.

Veysel şi Murat acceptă oferta de lucru a mafioţilor şi sustrag banii din casa cuiva sub ameninţarea pistolului, apoi îşi primesc partea. Li se dau mai multe astfel de însărcinări, dar la un moment dat şeful lor nu-i crede că au găsit doar un singur teanc de bani la una dintre adrese. Acum având din nou ceva bani, Veysel se duce iarăşi să joace cărţi.

Elif începe să aibă probleme din partea lui Gonca. Într-o zi intră în bucătărie să mănânce o felie de pâine, iar Gonca o vede şi sparge un borcan cu dulceaţă în spatele ei, certând-o şi punând-o să şteargă pe jos, deşi ea s-a tăiat la un deget într-un ciob. În acest timp Arzu a văzut că Ayșe pleacă de acasă şi urmăreşte taxiul în care s-a urcat servitoarea. Ayse ajunge la Melek, însă Arzu o pierde din vedere şi se enervează făcând cale întoarsă.

Elif - rezumate, episoadele 6-10
Veysel ajunge acasă şi începe din nou s-o bată pe Melek. Arzu o pune pe Elif să şteargă praful într-o debara cu mobilă veche şi o poliţă cu vase cade peste ea. Gonca se preface speriată şi vine să le anunţe pe dna Alyie şi pe Ayșe. Fetiţa plânge că vrea la mama ei, şi pentru că Kenan este milos şi doritor s-o ducă să-şi vadă mama. Imediat Arzu preia iniţiativa, pentru că nu are nici un interes ca Kenan să se reîntâlnească cu Melek, şi apoi o ia pe Elif cu maşina sub pretextul că o duce la mama ei. Elif simte că femeia a minţit-o şi la un moment dat se preface că-i este rău, cere să oprească şi fuge din maşină, ascunzându-se după o stivă de lemne, apoi se duce către casa ei. Arzu n-o găseşte şi se întoarce fără să spună nimic celor de la vilă. Ayșe observă lipsa fetiţei şi anunţă familia, dar nimeni nu ştie nimic. Ea, împreună cu Kenan şi cu Arzu pleacă cu maşina s-o caute pe fetiţă. Melek îşi caută şi ea fiica, anunţată fiind de Ayșe. Însă Elif o aşteaptă pe maică-să în curtea casei, dar primul care apare este Veysel, venit de la masa de joc, unde din nou a pierdut banii câştigaţi împreună cu fiul său. El trece mai departe fără s-o vadă pe fata lui. După aceea Zeynep o găseşte şi o ascunde de taică-său, ştiind că umblă după ea s-o predea mafioţilor, plecând cu taxiul din zona casei lor.

Zeynep o sună pe Melek să-i spună unde se află cu Elif, dar Veysel, venit acasă, ascultă la uşă şi din nou se poartă violent. Melek o anunţă pe Ayse unde se află fetiţa, dar aceasta nu vrea să meargă înapoi la conacul familiei Emiroglu ci vrea la părinţii ei. Veysel şi Murat sunt şi ei în drum spre parcul respectiv, dar un tip cu care Murat avea disensiuni îi întâlnesc şi acesta se bate cu el. Astfel cei doi nu mai ajung în timp util în parc, Ayse reuşind s-o convingă pe Elif să meargă cu ea cu taxiul înapoi la vilă.

Murat îşi îngrijeşte vânătaia primită în urma bătăii de pe stradă. Melek intră să vadă ce-i cu el iar Veysel o repede. Zeynep, care a mers la vilă împreună cu Elif şi Ayșe, e cât pe ce să fie descoperită de Selim care are ceva să-i spună servitoarei şi a venit până la anexe. Noaptea, Zeynep pleacă pe furiş, dar pe drum o ajunge din urmă Kenan cu mașina, și văzând-o, se oferă s-o conducă până acasă, fără să ştie cine este şi de unde venea. Noaptea, Elif visează că a ajuns acasă şi se îmbrăţişează cu mama ei.

Elif - rezumate, episoadele 6-10
A doua zi, Elif rămâne în pat fiind bandajată la piciorul peste care a căzut poliţa de lemn, iar Tugce intră la ea în cameră ca s-o supere. După aceea se duce la maică-sa şi o minte că Elif i-a vorbit urât, iar Arzu vine şi o pălmuieşte pe micuţă de pomană. Veysel ia telefonul lui Melek şi îl controlează dând peste numărul lui Ayșe. El îi dă mesaj să vină acolo în ideea de a scoate bani de la ea, pentru că nu ştie că Ayșe este servitoarea, el crede că e proprietara vilei Emiroglu. Ayșe ajunge cât poate de repede, pentru că mesajul e de pe telefonul lui Melek, dar când bate la uşă, apare Veysel ...


urmează: Elif, ep.11-12

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.