sâmbătă, 27 august 2016

Vedeta zilei - Berguzar Korel







Vedeta zilei - Berguzar Korel
O cunoaştem din serialul 1001 de nopţi, unde a jucat rolul principal feminin, Șehrazat. E frumoasă, bună actriţă, soţia lui Halit Ergenc (sultanul Suleyman) care a jucat în acelaşi serial rolul Onur Aksal. La fel ca în film, s-au văzut, s-au plăcut şi după o vreme s-au căsătorit iar împreună au un fiu, Ali.

S-a născut pe 27 august 1982 în Istanbul şi la început a lucrat ca manechin, dar pentru că a moştenit talentul actoricesc de la părinţii ei, a trecut de la cat-walk la platoul de filmare. Mama ei, Hulya Darcan, a jucat în rolul mamei lui Ertugrul, Hayme, în serialul "Putere și glorie", şi roluri secundare în Dila şi 1001 de nopţi. Tatăl ei, Tanju Korel, a fost actor de film şi a decedat în 2005. În afară de 1001 de nopţi, Berguzar Korel a mai jucat un rol episodic dar foarte bine punctat, al contesei Gritti în Suleyman Magnificul, şi apoi a avut un rol principal în serialul Karadyi (2012-2015).

sursa foto - pinterest.com

Vedeta zilei - Berguzar Korel










2 comentarii:

  1. nu ma uit la seriale turcesti, in general. desi imi pusesem in cap macar sa incerc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu merita foar5te tare, mai ales daca nu te pasioneaza serialele lungi. Eu nu am incotro, din cauza blogului, dar altfel, vedeam doar Suleyman Magnificul care, la un moment dat in sezonul 2 mi-a placut.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.