marți, 4 octombrie 2016

Si tu vrei un scaun auto pentru bebelusul tau?




Si tu vrei un scaun auto pentru bebelusul tau?
Andreea, nepoată-mea, a cumpărat pentru băieţelul ei un scaun auto Georgia Isofix Kidscare, pentru că legea obligă părinţii posesori de maşină să-şi protejeze copiii în acest mod, dar mai ales pentru că indiferent de lege, viaţa puiului tău este cea mai importantă şi toţi părinţii fac orice este mai bine pentru copilul lor.

În continuare am să-ţi spun de ce a luat Andreea tocmai un scaun auto Georgia Isofix Kidscare:

- pentru că este destul de popular printre cei care cumpără scaune auto pentru copiii lor şi e destinat copiilor cu greutatea între 9 şi 36 de kg, adică poate fi folosit atât de copiii mici cât şi de cei mari de 10-11 ani.

Si tu vrei un scaun auto pentru bebelusul tau?
Acest avantaj a fost cel care a cântărit cel mai greu în alegerea acestui scaun auto în faţa altora mai ieftine, dar care nu pot fi utilizate decât o perioadă limitată de timp. Iar Andreea a spus că dacă peste câţiva ani va mai avea un copil, va folosi acelaşi scaun şi pentru cel mic, şi pentru Andi care va creşte între timp, iar asta ar însemna o economie de bani pe termen lung.

- pentru că centura scaunului se reglează pe înălţime şi are cinci puncte de prindere, iar despre acest lucru veţi găsi unele detalii ceva mai jos - cele cinci puncte de prindere fac parte din sistemul de siguranţă ISOFIX.

- pentru că tetiera este reglabilă în patru poziţii.

- pentru că partea de şezut a scaunului auto Georgia este mai moale decât la alte scaune auto pentru copii.

- pentru că în caz de impact are un sistem special de protecţie laterală (la cât de smucit conduce bărbată-său, nici nu mă mir că Andreea s-a gândit la toate avantajele posibile pentru puiuţul ei.)

- pentru că e un scaun auto cu certificat de siguranţă omologat de compania TUV Rheinland Group, o firmă germană cu o tradiţie de peste 150 de ani, ceea ce este de ajuns ca să ai încredere în seriozitatea şi calitatea testărilor pentru scaunul auto Georgia Isofix Kidscare.

Si tu vrei un scaun auto pentru bebelusul tau?
- şi nu în ultimul rând, pentru că acest scaun are Isofix. Ce este Isofix-ul: este standardul internaţional pentru punctele de racordare pentru scaunele de siguranţă pentru copii în autoturisme. Sistemul are diverse denumiri regionale, dar în Europa aşa se numeşte, ISOFIX. Acronimul vine de la International Organisation for Standardisation standard ISO 13216 (Organizaţia Internaţională pentru Standardizare standard ISO 13216), care specifică sistemul de prindere pentru scaunele auto din grupele 0/0 şi +1 de siguranţă pentru copii (conform normelor Uniunii Europene). Acesta defineşte punctele de ataşare standard care să permită scaunelor să corespundă celor mai înalte norme de siguranţă pentru copii. Fixarea se face prin cinci puncte de siguranţă, unul în partea de sus a scaunului şi câte două pe lateral.

Scaunul auto Georgia Isofix Kidscare are următoarele dimensiuni: greutate 11 kg lăţime 49 cm; adâncime 56 cm, înălţime 66 cm, înălţime maximă cu tetiera ridicată 73 cm. Costă 799 de lei pe bebecarucior.ro şi vine cu o garanţie de 24 de luni. Acest model de scaun mai nou, este pe piața din România de o luna și jumătate, iar Andreea este cât se poate de mulţumită de achiziţia sa.

Aşadar, dacă şi tu vrei un scaun auto pentru bebeluşul tău, îţi recomand scaunul Georgia cu ISOFIX sau alte scaune auto copii de la bebecarucior.ro, magazinul în care găseşti la un loc şi alte produse pentru copilul tău.

sursa foto: www.bebecarucior.ro


Dacă ți-a folosit, dă mai departe!



20 de comentarii:

  1. Nu stii daca se poate fixa si de carucior? Sunt scaune auto convertibile, adica iei scaunul din masina si il fixezi direct pe cadrul de la carut, copilul daca doarme, nu-l trezesti, doar il muti de colo-colo.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cosuletele auto se fixeaza pe carucior, si sunt recomandate pt bebelusi de maxim 1 an. Scaunele auto pt copii mai mari de un an nu se pot monta pe carucior.

    A ales foarte bine scaunul, noi suntem foarte multumiti de scaunul Georgia Kidscare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Olimpia. Eu nu am scaun auto, caut unul bun, dar asa am inteles de la altii. Multumesc de lamurire.

      Ștergere
  3. Sunt de acord cu utilizarea scaunelor pentru copii. Am auzit multe cazuri nefericite, cand copilasi au zburat prin parbriz.

    RăspundețiȘtergere
  4. daca te aude sotul ei ca-i critici stilul de mers... barbatii-s foarte sensibili la asta :D adevarul e ca e musai neaparat sa ai scaun pentru cel mic. nici nu concep altfel! si noi o sa cautam cea mai buna optiune la momentul potrivit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriela, sper sa nu citeasca el acest articol :))) da, desi n-am crescut cu asa ceva, acum imi dau seama ca un scaun auto pentru copii este un lucru indispensabil.

      Ștergere
  5. Și copilașii au nevoie de siguranță în mașină, motiv pentru care e indicat ca scaunul auto pentru copil să nu lipsească din mașină.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. consider ca a fost foarte bine ca s-a dat legea aia cu obligativitatea scaunului auto pt copii la posesorii de masini si de copii mici.

      Ștergere
  6. De cand caut si eu un scaun auto pentru nepot, să fie insa de calitate... Acesta imi place mult!

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca pana acum era considerat moft pentru unii, acum este obligatoriu pentru toata lumea si este un lucru foarte bun.Pe de o parte copilul sta comod in scaunelul lui si pe de alta parte atunci cand doarme poate fi schimbat scaunul pe pozitia de somn

    RăspundețiȘtergere
  8. si mie mi-ar trebui un astfel de scaun , iar acesta cred ca este cel mai potrivit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dupa parerea mea este momentan cel mai bun scaun auto pentru copii de pe piata.

      Ștergere
  9. Si eu am un scaun auto de la ei si sunt foarte multumita de el. Dar si baietelul meu e incantat si sta nemiscat la drum lung.

    RăspundețiȘtergere
  10. Este importanta siguranta bebelusilor in masina,asa ca un astfel de scaun este ideal

    RăspundețiȘtergere
  11. inca nu am nevoie de asemenea scaunel. Dar cine stie pe viitor...

    RăspundețiȘtergere
  12. ESte musai pentru copii sa ai un astfel de scaun, am vazut atatea cazuri nefericite dar si un caz care mi-a ramas intimparit cu un bebelus care a fost salvat dintr-un accident in care toti au murit, datorita acestui scaun. Acum.... nu stiu cat de norocos a fost ramanand fara parinti mititelul dar i-a salvat viata.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu sunt sunt pro scaune cu isofix, asa am cumparat si eu pentru fetita mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi se par cele mai bune scaune acelea cu isofix. Mult mai sigure pentru bebe!

      Ștergere
  14. Cum se prezinta scaunul dupa 1 an de folosinta ? Este multumita nepoatea de aceasta achizitie ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am intrebat-o, dar chiar astazi am fost cu ea cu masina la piata, si avea acelasi scaun pentru copil pe bancheta din spate. Eu zic ca scaunul este ok, daca era tot acolo, la locul lui...

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.