vineri, 25 noiembrie 2016

Ep. 36-40, Ziua in care mi s-a scris destinul



Ep. 36-40, Ziua in care mi s-a scris destinul
Întrega familie Yorukhan este în stare de şoc când o vede pe Elif. Kahraman este foarte fericit, dar nu are habar că Elif s-a schimbat foarte mult. Ea este acum Zeynep, soţia lui Maksut. Şi încă odată apariţia ei transformă viaţa lui Defne într-un coşmar. Ea se gândeşte că trebuie să facă rost de CD-ul care se află la Şukran şi că trebuie să scape de Ibrahim. Se mişcă rapid ca să-şi pună planurile în aplicare şi nici nu observă că Ziya a pus să fie urmărită.

Kahraman vrea să afle situaţia lui Elif, dar ea îi spune că l-a îngropat în inima ei şi că nu vrea decât să-şi ia copilul înapoi. Kahraman o ascultă, dar nu are de gând să renunţe la ea. Defne pune mâna pe CD, însă Ziya o vede şi astfel îşi dă seama că ea lucrase cu Maksut în trecut şi e hotărât să-i spună despre asta lui Kahraman. Între Ziya şi Defne se naşte o ură acerbă şi un război surd, despre care nu mai ştie nimeni altcineva. Însă de data asta, Defne va cădea în capcana întinsă de bătrân.

Kahraman îl trimite pe Toprak cu Meryem s-o viziteze pe Elif, care este copleşită de bucurie când îşi vede fiul. Kahraman, care şi-a dorit să vadă aceste momente de reîntâlnire dintre mamă şi fiu, priveşte de la distanţă scena, dar acolo nu se petrece doar ceea ce aştepta el, şi ceea ce mai vede îi întoarce viaţa pe dos. Îl vede pe Maksut şi înţelege că el şi Elif sunt împreună, şi asta îl face să înnebunească de furie şi să-şi jure că-i va face să plătească scump. Îşi sună avocatul iar acesta îi spune ceva care-l face să-şi schimbe pe loc planurile iniţiale. Elif nu ştie ce are de gând Kahraman, ci doar se bucură de revederea cu fiul său, dar mai departe lucrurile nu vor merge aşa cum speră ea.

Ziya suferă un atac cerebral şi există, din păcate, mari şanse că el să nu mai poată vorbi. Defne se bucură ca de o victorie şi crede că şi-a atins scopul, astfel că discută la telefon foarte deschis cu o persoană anume, dar nu ştie că acea conversaţie este înregistrată. Kahraman este foarte supărat pe Elif şi stabileşte condiţiile în care îl poate vedea pe Toprak. Toată lumea află că Elif va fi judecată pentru fraudă (că s-a căsătorit sub nume fals) şi va primi o pedeapsă mare, dar dacă se va întâmpla aşa, ea nu-şi va mai putea vedea băiatul nişte ani buni.

Între timp Maksut face propriile investigaţii şi află că Defne este aceea care a depus plângere împotriva lui Elif. Drept urmare, face tot posibilul s-o amenințe pe Defne cu moartea şi e cât pe ce să-şi pună planul în aplicare, fără să se mai gândească la consecinţele pe care le poate avea o crimă. O şantajează pe Defne, că ori îşi retrage plângerea, ori o omoară. Elif se află în faţa judecătorului, la proces şi crede că viaţa ei i-a scăpat de sub control, dar într-o clipă totul se schimbă pentru că cineva neaşteptat intră în sală. Kahraman o salvează pe Elif de închisoare şi îi dă voie să-şi vadă fiul.

A doua întâlnire dintre Elif şi fiul ei nu va fi una uşoară, pentru că ea vrea să nu mai fie separată de Toprak, dar în acelaşi timp Kahraman îi pregăteşte o surpriză. Selim lucrează acum la companie dar are fricţiuni cu Canan, care până la urmă îl concediază, după care este înştiinţată că nu ea este şeful acolo. Yakup află că nu este cu adevărat fiul lui Kiymet şi asta îl dărâmă, hotărându-se să aibă o confruntare cu toată familia. Pe de altă parte, Şukran are un plan diabolic în care o șantajează pe Defne pentru bani.

Iubirea dintre Kahraman şi Elif trebuie să treacă printr-un nou test în care Elif are de ales între a-şi reprima sentimentele şi a-i spune omului iubit ce s-a întâmplat în aceşti doi ani cât au stat departe unul de celălalt. Între timp, duşmanii lor îşi dau seama că până când vor fi împreună din nou nu e decât o chestiune de timp şi deja se gândesc cum să împiedice acest lucru. Elif se gândeşte să se ducă la Kahraman la birou ca să-i spună totul, dar această apropiere nu va fi de bun augur. Iubirea ei înfloreşte din nou, dar nu este hotărâtă până la urmă dacă e bine să-i povestească tot trecutul sau nu.

Defne nu suportă să vadă că cei doi sunt din nou împreună, sau că măcar se văd regulat şi intră în panică. Astfel, ţese o nouă intrigă fără să ezite să-i ceară ajutorul lui Maksut. Yakup a trecut peste şocul veştii că nu e fiul biologic al lui Kiymet şi se duce şi el la biroul lui Kahraman, dar acesta are o reacţie la care Yakup nu se aştepta.

Şukran se gândeşte cum să se bucure mai bine de banii pe care-i are de la Defne, dar bucuria sa este întreruptă de o scenă care are loc la conac şi la care nu s-ar fi gândit niciodată. Acolo, lucrurile devin foarte neclare. Elif este luată de valul unui gând de răzbunare şi face mai mult ca să-şi recapete iubitul înapoi, însă are parte de o situaţie care o pune pe jar, datorată jocurilor lui Defne. Acum, deşi îi va fi foarte greu, va fi nevoită să-l uite pe Kahraman.

Selim interceptează o conversaţie între Canan şi Yakup despre viitorul companiei, şi nu-i vine să-şi creadă urechilor. Ca să fie sigur de adevăr, începe să facă investigaţii pe cont propriu. Acum Elif este foarte supărată pe Kahraman şi nu observă că este târâtă într-o adevărată aventură în care se va pierde total. Pe de altă parte, Kahraman văzând schimbarea ei bruscă, se hotărăşte să afle care-i sunt adevăratele intenţii. Drept consecinţă, cei doi se vor întâlni în Alcati, departe de ochii celorlalţi, dar lui Elif nu-i vine uşor să vorbească.

Maksut se înfurie când află despre plecarea celor doi pentru că n-ar vrea s-o piardă pe Elif şi este pregătit să înfrunte orice ca să-şi aducă nevasta înapoi lângă el. Însă nimeni nu-şi dă seama de pericolul în care se află Kahraman. Pe măsură ce trece timpul Defne îşi pierde încrederea şi speranţa că totul va fi cum doreşte ea. Drept urmare mai joacă o carte, luând decizia de a-l lovi pe Kahraman în punctul lui cel mai slab. În acest nou joc o va avea alături pe nimeni alta decât Kiymet. Însă pe parcurs, se confruntă cu o situaţie care răstoarnă toate planurile lor. În toată această învălmăşeală, Şukran îl caută pe Yakup. Şi pentru ca totul să fie şi mai complicat, se dezvăluie un secret care aruncă în aer situaţia. Acum toată lumea vrea să ştie cine este mama biologică a lui Yakup.

Soarta le aruncă o nouă provocare lui Kahraman şi Elif, dar de dată asta el n-are de gând să lase totul în voia soartei. Se hotărăşte să joace corect şi se apucă de plănuit cum să-l elimine pe Maksut din schemă. Drept urmare, el observă că Elif se teme de Maksut şi vrea s-o întâlnească orice-ar fi. Însă Elif vrea şi ea să se întâlnească cu Kahraman, dar pentru a-i salva viaţa. Şukran caută să afle ce se mai întâmplă la conac pentru că e sigură că Defne pune ceva la cale. Într-adevăr, Defne, când şi-a dat seama că nu se poate băga între Elif şi Kahraman, îşi joacă ultimul as din mânecă. Pentru a distruge această poveste de dragoste îl ajută pe Maksut, pentru că altfel nu are cum să scape de Elif.

Yakup nu primeşte de la Kahraman răspunsul aşteptat şi îşi pierde cumpătul. Cu siguranţă că n-a învăţat nimic din lecţiile trecutului din moment ce alege să-şi distrugă fratele complet. Dar şi soarta îi joacă nişte feste lui Defne, când Kahraman pune mâna pe ceva foarte important şi ea va trebui să se disculpe.

Maksut o ia literalmente razna considerând că ori va avea o viaţă cu Elif, ori nu mai vrea nimic. Pentru a-şi duce gândul la capăt, va lovi în cineva fără să clipească ....



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!









10 comentarii:

  1. Dabia asteptam acest reezumt ;)) acm sunt nerabdatoare sa vad ce se intanpla si in restu filmultui dece nu te ocupi si de acesta povestind mai multe ep ? Miar face mare placere sa le citesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va cred ca doriti rezumate mai lungi dar nu-mi permit sa vad atatea episoade pe zi, rezumatul unui singur episod inseamna cel putin o ora si jumatate de vizionare la viteza de 1,5 (adica o viteza la care sa imi si pot da seama cat de cat despre actiune) plus inca minim 30 de minute adaugarea de diacritice la text, editarea pozelor si postarea pe blog. Nu am la dispozitie chiar 4 sau 6 ore zilnic pt blog, mai exista viata si dincolo de seriale :) de fapt, am doua ocupatii foarte importante care-mi ocupa timpul - serviciul si ingrijirea cuiva cu probleme si cu o varsta foarte inaintata. Seara, dupa ora 22.00, cel mai adesea, ma pot ocupa de blog pana pe la 12-1 noaptea.

      La acest serial, pe care nu-l urmaresc la tv, pot sa traduc niste mini-rezumate in engleza care apar pe un site turcesc cu sectiune in limba engleza. Asa, am timp si pt comedia de pe Acasa TV, pe care o urmaresc cu mare drag.. :)

      Ștergere
  2. Multumesc mult de tot Oana ,pentru efortul depus.
    Stiu ca timpul tau este foarte pretios si de abia apuci sa ne impartasesti si noua din momentele ce vor urma in acest serial.
    Dar eu stau cuminte si astept, pentru ca stiu ca atunci cand ai timp, ne povestesti ce urmeaza sa vizionam.
    Un weekend frumos iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu drag, Sidy! Acum actualizez postarea, si poate gasesc timp azi si pentru Bahar-o viata furata, primele 10 episoade din noul sezon ;)

      Ștergere
    2. Waw...o veste buna ! Deci s-au apucat de filmat la serial....
      Ma bucur mult. Cand ai tu timp Oana !
      Multumesc mult de tot.

      Ștergere
    3. Da, s-au apucat din septembrie, deja se difuzeaza al 11-lea episod din noul sezon, la turci...

      Ștergere
  3. Buna,Oana!Voiam sa te intreb daca astazi mai postezi ceva.Si inca ceva:desi am descoperit de curand ,,Pulbere de stele" voiam sa iti mai spun ca ador ceea ce postezi si sa iti multumesc ca ne dedici noua,cititorilor,atat de mult timp chiar daca si tu esti ocupata.Astept cu nerabdare rezumatele tale si datorita acestui blog am descoperit si serialul ,,Dragoste cu imprumut",dar din pacate timpul nu imi permite sa il vad la TV si ma multumesc cu rezumatele tale destul de detaliate si cu fotografiile si oricum astfel nu mai pierd 2 ore care sunt de valoroase pt. mine.Deci iti multumesc inca o data ca m-ai purtat printre stele.��Te pup!������

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, draga cititorule! Multumesc pentru ca citesti ce scriu eu si ca apreciezi micul meu efort de a aduce un strop de bucurie si relaxare celor care intra pe blogul meu. Da, azi am mai postat un episod din comedia Dragoste cu imprumut, as mai posta ceva dar nu stiu daca mai sunt in stare, m-a ajuns somnul :) dar poate mai scriu fie si o bucata de articol pe care il intregesc maine dimineata.

      Ștergere
  4. Sa fii binecuvantata de Dumnezeu in vecii vecilor, impreuna cu minunata ta familie !!Sa-ti fie viata vioara !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Natalia, asemenea si tie, sa fii iubita de cine te merita si sa ai parte de toate cele bune si folositoare de la viata!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.