luni, 5 decembrie 2016

Dragoste cu imprumut, ep. 11 turcesc, rezumat




Dragoste cu imprumut, ep. 11 turcesc, rezumat
Ertan nu are, însă, de gând să facă gălăgie. Fatih îl invită afară iar Zeynep cheamă lumea la dans. A doua zi Cevat îi scrie o scrisoare lui Saziment şi o citeşte lui Kamil şi Orhan, care se distrează pe seama lui îndemnându-l s-o trimită anonimă. La vilă apare Yadigar cu Ayfer pentru a îndeplini alte tradiţii legate de botezul micuţului Selim şi o văd pe Meryem care vine şi ea să-şi vadă nepotul. Yadigar este uluită, dar înţelege că trebuie să tacă şi o pune şi pe Ayfer la punct. După aceea îl sună pe Şevket să-i spună de Meryem. În acest timp, la etaj, Meryem şi Zeynep discută despre cum e să fii mamă sau să fi crescut fără mamă.

Dragoste cu imprumut, ep. 11 turcesc, rezumat
Yadigar nu este de acord ca Zeynep să nu ştie cine-i este mamă şi îl avertizează pe Sevket că ăsta e un mare păcat şi că ar trebui să înceteze cu minciuna. La companie, Zeynep se instalează în noul ei birou apoi face cunoştinţă cu boardul de administraţie unde este întrebată despre chestiunile de pe ordinea de zi, i se cere părerea şi ei sunt plăcut surprinşi de răspunsurile pe care le oferă Zeynep. Compania lui Fatih are lichidităţi şi poate să-şi ramburseze ratele împrumutului oferit de Meryem. Ea îi spune că nu e nevoie să îi dea banii înapoi, dar el nu vrea să-i rămână dator. Fatih, Zeynep şi Fadik iau prânzul împreună.



Ayfer o vizitează pe Yadigar şi această observă că este prea bine îmbrăcată şi aranjată pentru o vizită oarecare şi bănuieşte că vecina ei are un admirator secret cu care urmează să se întâlnească (scrisoarea lui Cevat a ajuns pe mâinile ei şi ea crede că îi este destinată). Orhan şi Selin se întâlnesc la o cafenea iar ea îi dă un cadou. Orhan se codeşte să-l ia sau să-l deschidă, dar este curios ce-i acolo şi, îndemnat de Selin deschide cutia, dar tocmai atunci sună telefonul. Mai târziu Orhan se duce cu Selin să bea un ceai împreună cu Kamil dar acolo se află şi Cevat, la o masă, şi Ayfer, cu un coc cât un cuib de barză, la o altă masă. Din cauza neînţelegerii create de scrisoarea care a ajuns pe mâinile cui nu trebuia, Orhan se ceartă cu Ayfer şi cu toate că intenţiile lor erau altele, acum atrag atenţia tuturor asupra lor. (aici se termină episodul 26 de pe Acasă TV)

Dragoste cu imprumut, ep. 11 turcesc, rezumat
De la masa luată cu Fadik şi Zeynep, Zeynep se duce la companie iar Fatih se întâlneşte cu Şevket acasă la el. Ayfer, plânsă şi unsă toată de rimel, i se confesează lui Yadigar în privinţa întâlnirii ratate şi a felului în care s-a făcut de râs. Zeynep zădărniceşte o afacere de un milion de dolari pentru compania lui Meryem, pentru că vrea s-o apere pe secretara Derya de avansurile explicite ale investitorului, dar Zeynep nu ştie cine este bărbatul. După ce îl pune la punct, îşi dă seama ce a făcut, îi pare rău dar nu poate să mai schimbe nimic acum. Îşi cere scuze de la maică-sa, care o încurajează pe faţă, dar care este intrigată şi enervată după ce Zeynep pleacă.

Acasă, Zeynep îi povesteşte lui Fatih ce a făcut iar el, îngrijorat, îi sugerează să stea acasă şi să aibă grijă de copil în loc să se ocupe de afaceri, dar ea se enervează. Văzând aşa, Fatih îi promite că o va ajuta să se redreseze cumva. În acest timp Selin şi Orhan se distrează la petrecerea dată de Merve, prietena lui Selin, într-un club. Orhan, care nu este obişnuit cu atitudinea celor bogaţi, nu vede cu ochi buni îmbrăţişarea amicală a unuia dintre invitaţi faţă de iubita lui şi îl ia la bătaie când respectivul o invită pe Selin la dans. Imediat cei doi pleacă acasă, iar Selin îl iartă pe Orhan pentru că a depăşit limita, mărturisindu-şi amândoi iubirea unul faţă de celălalt.

Dragoste cu imprumut, ep. 11 turcesc, rezumat
A doua zi Zeynep se pregăteşte să meargă la firmă şi îi spune în treacăt lui Fatih că Ferhat a trecut pe acolo cu o zi în urmă. Fatih cere detalii, amintindu-şi că Meryem l-a avertizat să nu aibă prea mare încredere în el. Zeynep se duce la restaurant, unde l-a invitat pe Ihsan, investitorul care a anulat afacerea de un milion de dolari, să-şi ceară scuze de la el. Acesta vine şi în timp ce stau de vorbă, o tot atinge pe mâini şi apoi îi sărută mâna. Zeynep se înfurie, ia o sticlă de pe masă şi-l loveşte pe Ihsan la tâmplă. Acesta îşi pierde cunoştinţa şi acum Zeynep se teme că a intrat într-un mare bucluc. În acest timp Fatih este în birou la Meryem şi îi cere explicaţii legate de împrumutul negociat prin Ferhat pentru firma familiei Sekercizade. Însă conversaţia lor este întreruptă de Birol care vine să anunţe că Zeynep este la poliţie.

Merg cu toţii acolo şi într-adevăr, Acum Zeynep este reţinută, povestind că l-a lovit pe Ihsan pentru că se dădea la ea. Poliţiştii îi invită pe Fatih şi pe Meryem să iasă, dar Fatih spune că el stă alături de soţia lui orice ar fi. Atunci poliţistul șef se uită pe nişte documente şi spune că acolo scrie că Zeynep nu este căsătorită. Meryem se încruntă, iar Fatih şi Zeynep se privesc întrebători unul pe celălalt ...

Acest rezumat acoperă episoadele 26 și 27 de la Acasă TV

a fost episodul: 10 turcesc                                               urmează: Dragoste cu imprumut, ep. 12 turcesc, rezumat

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Dragoste cu imprumut.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!







Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.