joi, 5 ianuarie 2017

Furtuna pe Bosfor, episodul 80 (79 turcesc) rezumat




Furtuna pe Bosfor, episodul 80 (79 turcesc) rezumat
Hazal intră în panică în timp ce Yîldîrîm citeşte dosarul din mânile unui polițist iar Cihan o îndeamnă pe fiica sa să tacă şi să se liniştească. Hazal e dusă la maşina poliţiei, întâmpinată la ieşirea din firmă de o droaie de reporteri. La secţie Cihan vede cuţitul cu sânge pe masa anchetatorilor şi îşi dă seama că acela trimis acasă de către Maide era doar ca să-i păcălească, dar ca și Dilara, crede că Harun e în spatele denunțului. Acasă la Keriman, Rahmi e îmbăiat şi tuns, hrănit şi îngrijit de ea şi de Hacer. După ce se primeneşte, Rahmi îi povesteşte lui Keriman prin ce a trecut, şi se pun la curent reciproc cu noutăţile din vieţile celor apropiaţi.

La firmă Mithat începe să caute pe internet date despre Ozgur şi află că este dat dispărut, apoi găsește numele lui pe o listă a unei facultăți din Viena. Hazal este interogată şi spune ceea ce a făptuit, menţionând că l-a omorât pe Ozgur, pentru că ea aşa ştia de la Maide. Acum Dilara, Cihan şi Yîldîrîm au impresia că Harun este implicat în denunţul asupra lui Hazal, dar el habar nu avea ce s-a întâmplat. Selma vine la biroul lui şi îl aude ţipând la oamenii de încredere să-l găsească pe Cagatay. Cansu începe să ţină un jurnal de sarcină, nu doar cu detaliile specifice ci şi cu cele ce se întâmplă în acest timp şi cu evoluţia bolii ei. Când vede la televizor ştirile cu Ozgur omorât de Hazal şi o vede pe ea săltată de poliţişti, Cansu are din nou o pierdere de memorie. Dilara se ceartă iar cu Harun, pentru că ea nu-l crede că nu a fost implicat în explozia iahtului lui Cihan şi nici acum, în denunţul asupra lui Hazal. Harun, care a urmărit-o pe Dilara pe când se întâlnise cu Cihan şi a auzit-o spunându-i că se simte singură, pleacă de acasă.

Hazal e la închisoare şi nu se poate acomoda nicicum, plângând întruna şi deranjându-le şi pe femeile din celulă cu ea. Cansu vine s-o viziteze împreună cu Cihan şi s-o încurajeze. Mithat află unde locuiesc părinţii lui Ozgur şi Ozan cu Yîldîrîm merg alături de Cihan în vizită la ei, să-i convingă să spună adevărul la poliție ca să nu plătească Hazal pentru o crimă pe care n-a comis-o. Între timp Harun îl încolţeşte pe Cagatay şi, de la etajul unei clădiri în construcţie, se preface că-l aruncă jos, până când acesta spune tot ce ştie despre ce a făcut Maide când a fost înjunghiat Ozgur și recunoaște că acesta e șa Viena la academia de muzică. Hazal este eliberată şi toată familia o aşteaptă la poartă închisorii. Harun, stă în maşină şi vede cum cu toţii se urcă în maşini şi pleacă spre casa lui Deniz. Acolo Cansu ar vrea să vorbească cu Ozkan (nu știe că e la închisoare) și întâmplător el o sună de pe mobilul șefului închisorii mințind că se află în alt oraș. (aici se termină episodul 80 Kanal D)

Furtuna pe Bosfor, episodul 80 (79 turcesc) rezumat
Seara, Candan şi Asuman ies în oraş, dar când ajung la blocul unde locuieşte Candan doi tipi ies din maşină după ele. Cele două aleargă speriate pe acoperişul blocului apoi pe scara de incendiu până când scapă de cei doi urmăritori - traficanţi de diamante - găsind un taxi. Cansu merge să facă un ecograf şi din nou apare un spasm al mâinii. Toată lumea este preocupată, doar ea se bucură de copilul care creşte în pântecele ei și despre care tocmai a aflat că este băiat. Hatice se duce la birou la Harun să-i ceară s-o scoată pe Maide de la azil iar ceea ce discută amândoi este ascultat de după uşă de către Selma. Cansu află de la Engin că Ozkan este închis şi după ce îl ceartă pe Cihan că nu a anunţat-o, se duce să-l viziteze la puşcărie.

Selma îl informează pe Cihan despre firma paravan făcută de Harun în insulele Cayman ca și despre faptul că parteneră de afaceri acolo apare Hazal. Ea se oferă să discute cu un hacker (cu Mithat, însă Selma crede că el este un hacker care folosește indicativul Alpha) care contra unei sume mari de bani poate să spargă codurile acelei firme și s-o șteargă pe Hazal de acolo. Asuman se duce în vizită la Hazal, unde se află şi Ozan, iar Candan rămâne singură în apartament şi cei doi traficanţi dau buzna ameninţând-o, pentru că vor diamantele aduse de la Cape Town. Avocata scapă de ei ca prin urechile acului, dar imediat o sună pe Asuman care pleacă de urgenţă de la Hazal direct la vilă unde începe să cotrobăie febril prin toate dulapurile şi sertarele căutând setul de bijuterii cu diamante luat de la Halil. Dilara o găseşte pe când caută şi în camera ei, şi Asuman îi spune disperată că e o chestiune de viaţă şi de moarte și o acuză că i-a lut diamantele. Dilara nu înțelege ce se petrece, ci doar își dă seama că sora ei a intrat într-un mare bucluc. Mai târziu, Harun găseşte săculeţul cu bijuteriile printre jucăriile lui Alaz şi, alături de Dilara, rămân uluiţi de ceea ce văd în mâinile lor. A doua zi ei îi înapoiază lui Asuman bijuteriile, dar nu află de la ea nimic în legătură cu ele.

Hazal află că Maide a ieșit de la azil şi se duce la bătrână să-i arunce în faţă toată ura ei. Lui Maide i se face rău şi se întinde după inhalatorul care e pe măsuţă în faţa ei. Hazal îl ia de pe masă şi nu i-l dă, răzbunându-se şi în acest fel, apoi pleacă şi îl lasă undeva la uşa de la intrare, unde Maide n-are cum să ajungă, pentru că nu se poate ridica de pe canapea. Cihan îi aduce lui Azmi poza cu Hayal și cu soțul ei rugându-l să-l caute pe bărbat și să scormonească după orice fel de informații pot fi găsite despre el, considerând că poate că nu știe tot adevărul legat de moartea surorii sale și-l acuză degeaba pe Rahmi. Burhan o contactează pe Cansu şi o ia cu maşina, în timp ce-i spune nişte lucruri despre Cihan care o enervează. Imediat cei doi ajung să se certe în trafic iar Burhan nu mai este atent la drum, şi când apare o maşină din faţă, el o evită ieşind în peisaj, direct într-o prăpastie ...


a fost: Furtuna pe Bosfor, ep. 79                         urmează: Furtuna pe Bosfor, ep. 81

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!









10 comentarii:

  1. Ai putea face rezumate si la serialul de pe Happy, adică Love story? Nu am timp sa ma uit mereu, si mi.ai fi de mare ajutor :-D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, dar in primul rand ma ocup de serialele care-mi aduc vizualizari la blog, adica acelea de pe Kanal D. Oricum, in perioada asta as avea 4 seriale (Furtuna-pe-Bosfor, Kosem, Yaman si Dragoste-cu-imprumut), iar la ultimul am fost deja nevoita sa renunt din lipsa de timp si pt ca nu-l mai pot urmari la TV ca sa inteleg mai exact despre ce-i vorba. Cand reintra si Bahar... nu stiu cum o sa ma descurc. Sper ca bine, totusi :)

      Asadar, nu, cu regret!

      Ștergere
    2. Bn, multumesc oricum... succes mai departe in ceea ce faci ! :-)

      Ștergere
  2. Buna ! Îmi poți spune daca cei doi (Burhan si Cansu ) vor mai trai ? Cansu moare? Daca nu , pierde sarcina ? As vrea sa stiu . Nu pot viziona . Mas bucura ! Te pup si te admir in continuare ! Apreciez munca ta depusă !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara! Acum ma uit la episodul 81, nu, nici unul nu moare, insa nu imi dau inca seama daca Cansu pierde sarcina sau nu. Presupun ca da, am ajuns la jumatatea episodului. Multumesc pt aprecieri! :)

      Ștergere
    2. Da, Cansu pierde sarcina insa nu afla imediat. Burhan, totusi, moare.

      Ștergere
  3. Bună! Îmi poți spune câte episoade are serialul Kösem? Sper să îmi poți răspunde, abia aştept să postezi un nou rezumat de la serialul Kösem! Te admir foarte mult! Mult succes în tot ce faci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Kosem inca se filmeaza, la turci s-a ajuns la episodul 7 din sezonul 2, iar primul sezon are 27 de episoade sau chiar mai mult, pe wikipedia nu scrie nr. episoadelor, dar am vazut pe youtube ca este un episod cu nr. 27. Nu promit sa postezz un nou rezumat, mai am de re-scris cel putin doua, la Kosem, care sunt prea scurte.

      Ștergere
    2. Mutumesc pentru cuvintele frumoase, succes si tie oriunde ai nevoie de el!

      Ștergere
    3. Ok, mulțumesc mult!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.