duminică, 8 ianuarie 2017

Furtuna pe Bosfor, episodul 81-82 (80 turcesc) rezumat
Furtuna pe Bosfor, episodul 81 (80 turcesc) rezumatAtât Cansu cât şi Burhan sunt în viaţă, dar fără cunoştinţă. Până când sunt descoperiţi de nişte copii şi până ajung ambulanţele la ei trec momente preţioase. Între timp, Hatice aduce cd-ul înregistrat de Maide la vilă, dar i-l dă lui Asuman, fără să-şi imagineze că a făcut exact ceea ce n-ar fi trebuit. Asuman se duce imediat cu CD-ul la Candan şi îl urmăresc împreună, comentând spusele lui Maide, care-și recunoaște faptele, pentru că are de gând să lase toată dușmănia în urmă, de dragul nepotului ei. Dilara, care a aflat despre ieșirea lui Maide din azil, se întreabă la modul serios dacă Harun o iubește sau totul este doar un joc generat de ură. (aici se termină episodul 81 Kanal D)

Când Deniz este sunat şi se află despre accidentul în care a fost implicată şi Cansu, aleargă cu toţii din birou de la Cihan către ieşire, apoi la maşini şi conduc în cea mai mare viteză spre spital. Cansu şi Burhan intră de urgenţă în operaţie. Hazal o anunţă pe Dilara care îşi pierde cumpătul văzând-o pe fata ei în starea aceea. Pe masa de operaţie, Cansu intră în moarte clinică dar este resuscitată. Din păcate, pierde copilul.

Maide reuşeşte să se ridice de pe canapea şi ajunge la inhalatorul lăsat de Hazal la uşă. Îşi revine, iar mai târziu Hazal o sună doar ca să verifice dacă totul e în ordine cu ea sau s-a petrecut ce-i mai rău. La spital, după operaţie, Deniz intră în rezerva lui Burhan şi îi vorbeşte deşi el nu aude. După ce-i spune ce are pe suflet, Burhan face un stop cardiac ireversibil. Rahmi, care a stat numai în casă jucându-se cu Can, află de la Keriman despre drama lui Cansu şi se hotărăşte să se ducă la spital, unde toată lumea e uluită că a apărut fără veste.

Hazal la un moment dat pleacă acasă la ea cu Alaz. Harun este turbat de furie că Dilara e la spital unde se află şi Cihan şi că fiul lui nu-i în casă. Dilara nu vrea să-i spună unde se află copilul şi îi închide telefonul. Harun vine la Hazal şi-şi ia băiatul acasă, forţând-o astfel şi pe Dilara să vină după el. Mithat, la sugestia lui Cihan, îndemnat de Selma, investighează pe net şi găseşte că în companiile secrete ale lui Harun se află numele lui Hazal. Imediat pleacă în noapte la un hacker ca să-l roage să spargă codul calculatoarelor acelei firme şi să şteargă numele lui Hazal de acolo.

Furtuna pe Bosfor, episodul 81 (80 turcesc) rezumatLa un moment dat află şi Asuman despre accidentul suferit de Cansu şi vine într-un suflet la spital, prefăcându-se foarte afectată şi îmbrăţişându-l pe Cihan. După aceea o sună Candan de la un telefon public, iar ea se duce câţiva paşi mai încolo să vorbească, dar Cihan văzuse numele lui Candan pe telefon, şi se uită cu luare aminte și cu suspiciune la Asuman. Ozkan este şi el adus la spital, cu cătuşe şi escortă de la poliţie. Chiar în acele momente inima lui Cansu se opreşte. Deniz strigă după medici şi se încearcă resuscitarea. Cansu revine la viaţă însă după mai multe încercări, timp în care toţi cei din familie sunt disperaţi că o vor pierde pentru totdeauna. Peste puţin timp, Yildirim face ca Ozkan să fie eliberat din arest, pentru că Vedat își retrage plângerea.

Asuman se duce să-şi rezolve problemele cu Candan dar este răpită de doi indivizi înarmați. Cansu visează că este acasă, cu Deniz, şi că are un copil. Când se sfârşeşte visul îşi revine din comă, spre bucuria celor de faţă, și primul lucru întreabă de fătul din pântecele ei ... (aici se termină episodul 82 Kanal D)


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!a fost: Furtuna pe Bosfor, 80                 urmează: Furtuna pe Bosfor, 81 turcesc, 82-83 Kanal D

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.
11 comentarii:

 1. Buna ! Am aflat ca peste câteva episoade se va termina si va reveni mai încolo . Este adevarat ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu am cum sa stiu. Eu am alta informatie, ca spre sf. lui ianuarie va incepe si Kosem si se vor da alterntiv aceste doua seriale, luni-marti, Furtuna-pe-Bosfor si de miercuri pana vineri Kosem.

   Ștergere
 2. Buna ! Când postezi urmatorul ?

  RăspundețiȘtergere
 3. Bună dar poți sa ne comentezi de mai multe episoade o data și de unde le ști tu înainte de a fi date la tv

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna seara! Pot, dar numai foarte pe scurt la mai multe episoade deodata. Ma uit la ele in turceste - nu stiu limba, dar pentru ca urmaresc serialul la tv in romaneste, imi dau seama destul de bine ce se intampla mai departe cu cateva episoade. Rezumatele scurte exista pe un site turcesc, si in limba engleza, si le traduc.

   Ștergere
 4. Crezi ca boala lui cansu se va agrava?????����������

  RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.