luni, 16 ianuarie 2017

Furtuna pe Bosfor, episodul 83 turcesc (86 Kanal D) rezumat




Furtuna pe Bosfor, episodul 83 turcesc (86 Kanal D) rezumatSe pare că marele secret aflat de Harun este că Ozan e, de fapt, fiul lui şi nu al lui Cihan. Hazal şi Asuman discută în maşină şi pun la cale s-o păcălească pe Dilara. Amândouă intră în vilă, dar în timp ce Hazal o ţine ocupată pe maică-sa în salon, Asuman pătrunde tiptil până în baia Dilarei şi ia de pe peria de păr câteva fire pentru testul ADN (când s-a ăntâlnit cu Ekrem a luat șervețelul în care el a strănutat). Când se întoarce în hol, Hazal se ceartă cu Asu pentru că tocmai a aflat despre așa zisa ei relație cu Harun.

Cihan e cât pe ce să afle despre Mithat adevărul, dar șeful poliției discută cu el și amândoi convin să-i spună Selmei că acest Mithat este un fost hacker prins și arestat. Harun o obligă pe Selma - probabil bănuind ceva - să se angajeze la Cihan, însă pentru că acesta nu e de acord și îi cere niște dovezi de încredere, Harun îi dă extrasul prin care trimisese 73 de milioane de dolari lui Demir. Cihan apreciază gestul Selmei, dar trimite o fotocopie Dilarei insistând că ea și Alaz sunt în pericol alături de Harun. Dilara nu vrea să renunțe la căsnicia ei, pentru că nu i-ar conveni ca acum să se afle că Ozan nu e fiul lui Cihan. Acesta din urmă este uluit de reacția fostei sale soții și crede că trebuie să fie ceva la mijloc de acum ea nu mai vrea să scape de Harun, așa cum voia cu câteva zile în urmă. Asuman și Candan duc probele de la Dilara și Ekrem la un laborator pentru testul ADN.

Furtuna pe Bosfor, episodul 83 turcesc (86 Kanal D) rezumatEkrem se duce la magazinul Dilarei unde mai întâi face cunoştinţă cu Keriman care-l pofteşte să aştepte. Când vine Dilara, stă de vorbă cu ea, îi arată nişte poze de când era mică apoi îi spune că el este tatăl ei adevărat. Dilara rămâne perplex dar nu crede ce aude, se poartă urât cu bătrânul fiind sigură că Alper l-a trimis şi îl dă afară din magazin deși el îi spune că e pe moarte și nu pentru bani a căutat-o. Seara, toată familia lui Cansu se adună la ea acasă la cină. Dilara o sună și Cansu o invită dar femeia crede că harun s-ar supăra pe ea dacă s-ar duce, pentru că e și Cihan acolo. Harun, însă, îi spune că ea nu este prizonieră în casa ei, ca dacă vrea, poate să meargă la fata ei, tot ceea ce-și dorește el este să-l iubească și să-l creadă. Dilara atunci se duce la Cansu și Deniz acasă și cu toții, Keriman, Ozkan, Rahmi, Hazal și Ozan, Cihan și micul Can, petrec o seară foarte frumoasă împreună. (aici se termină episodul 85 Kanal D)

Cansu se implică tot mai mult în a-i ajuta pe cei de la orfelinat de dragul lui Emre, donează averea lui Burhan, Cihan se implică şi el cu grupul de firme Dark în ajutorarea acelui aşezământ. Hazal are un moment delicat cu Mithat, care din cauza poziţiei lui reale uneori se distanţează de ea, dar în clipa în care Hazal vrea să plece deşi venise în vizită, el se duce după ea s-o împace şi s-o asigure că nu este altcineva la mijloc. De altfel Cihan se apucă să caute să afle cine este hackerul Alfa, şi Mithat trebuie să fie mult mai precaut ca de obicei.

Cihan îl ia şi pe Deniz în consiliul de administraţie al firmelor Dark, apoi se duce în birou pe Mithat să discute cu el ceea ce a aflat de la Selma, adică minciunile convenite de Mithat cu şeful poliţiei, că e un fost hacker prins de poliţie şi că s-a apucat de asta în urma morţii părinţilor lui într-un accident. Mai târziu Selma vine şi îi spune lui Cihan despre implicarea lui Ozan în afacerile lui Harun, şi că Harun i-a cerut să caute toate documentele semnate de Ozan și să le distrugă. Acum cei doi împreună cu Yildirim găsesc documente prin care reise că Ozan îi transferă bani în Croaţia lui Demir sau acoliţilor lui, dar faptul că Harun vrea să-l protejeze pe Ozan îl pune pe gânduri pe Cihan. Acesta știe că Ozan nu e fiul său, de dinainte de a se căsători cu Dilara, de la mama ei, și își dă seama că acum a aflat și Harun acest adevăr.

Cansu are parte de o lovitură când se duce la orfelinat şi găseşte pătuţul lui Emre gol, pentru că acesta a fost dat spre adopţie altei familii. Cihan o cheamă la el pe Dilara să discute despre Ozan, că știa că nu este fiul lui de la bun început, evocând anumite momente din tinereţea petrecută pe vremea când el şi Harun erau prieteni. Cihan îi dezvăluie că îl consideră pe Ozan fiul lui, pentru că tatăl Dilarei a vrut ca ea să avorteze și a adormit-o chemând medicul, iar el, Cihan, a salvat-o din mâinile lor, știind că Dilara ar fi putut muri în urma intervenției. Doar că Cihan este mâhnit că timp de peste 20 de ani ea n-a găsit niciodată de cuviință să-i spună acest adevăr. După această conversaţie, Dilara, foarte tulburată, ajunge acasă şi ia dintr-o debara o valiză în care sunt câteva lucruri vechi - o pălărie, un aparat foto, şi alte lucruri aparţinând părinţilor ei.

Cansu află informaţii despre familia care l-a înfiat pe Emre, o abordează pe mămică şi intră în vorbă cu ea în parc, apoi profită de faptul că tânăra se duce până mai încolo să cumpere ceva, şi Cansu răpeşte băieţelul. În acest timp Harun este din nou în Croaţia şi vede pe facebook o poză cu Rahmi, Cihan şi Ozan, proaspăt postată, tocmai pentru a-l scoate din minţi. Cansu, cu Emre în braţe, se duce acasă la Hazal ...

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Furtuna pe Bosfor, episodul 82 turcesc                  urmează: Furtuna pe Bosfor, episodul 84 turcesc

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








4 comentarii:

  1. Ai aflat cumva ce se intimpla cu acest serial, daca din 23 Ianuarie incepe Kosem, care va fi difuzat exact cand era Furtuna pe Bosfor ?
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Kosem este de luni pana joi, vinerea e Furtuna-pe Bosfor :)

      Ștergere
    2. Aoleu ! Doar o zi ??? Dar de ce il ...lungesc asa de mult oare ???
      Eu nu ii inteleg pe cei de la Kanal D, nicicum.
      Si cu Bahar ne-au lasat cu ochii in soare, Furtuna pe Bosfor va fi doar o zi...dar ei incep un serial nou.
      Bine ca nu ne dau in fiecare zi alt serial , sa ne ameteasca de tot !
      Dar...nu esti tu de vina...

      Ștergere
    3. Pentru ca turcii il dau o data pe saptamana si la ei abia s-a ajuns la episodul 87 :) daca-l mai dau astia de la Kanal D inca 2 saptamani, cate 5 zile la rand, nu mai au ce sa difuzeze :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.