marți, 7 februarie 2017

Bahar-viata furata episoadele 106-110 turcesti, rezumat




Bahar-viata furata episoadele 106-110 turcesti, rezumat Nuran este dusă la orfelinat de către serviciile pentru protecţia copilului. Efsun şi Arda au pierdut-o pe fetiţă pentru că n-au folosit mijloace legale de adopţie. Până când nu divulgă numele adevăraţilor părinţi biologici ai lui Nuran, nu vor putea să facă nimic. Însă în tot acest timp, se gândesc oare cine le-a făcut raport la protecţia copilului că nu ei sunt părinţii fetiţei. Cemre şi-a pierdut uzul raţiunii şi ar fi în stare să ruineze viaţa tuturor.

Furia lui Kenan pentru Ateș continuă să crească, mai ales după ce Nehir, nepoata lui, este implicată. Omer îşi dă seama că Bahar n-a scăpat de pericol şi o ascunde undeva unde să fie în siguranţă. Cu toate că Kenan se află în închisoare, mânia lui poate trece dincolo de zidurile ei. Efsun, rămasă fără altă opţiune, îi cere ajutorul lui Volkan ca să o regăsească pe Nuran.

Omer este rănit într-un atac din partea lui Nehir şi pierde mult sânge, dar face tot posibilul s-o protejeze în continuare pe Bahar chiar cu riscul propriei vieţi. Bahar şi Nehir au terminat de jucat toţi aşii din mânecă, Ateș decide s-o oprească pe Nehir, dar lucrurile sunt scăpate de sub control, şi este prea târziu pentru aceste acţiuni. Efsun îşi pierde speranţa că o poate găsi pe Nuran, mai ales după ce află că a fost deja adoptată de o familie. Acum, i se pare că singura soluţie este s-o răpească pe fetiţă. Efsun, Arda şi Nuran se văd nevoiţi să fugă împreună.

Bahar şi Ateș o vor salva pe Nuran riscându-şi vieţile. Această luptă îi va aduce din nou faţă în faţă pe Bahar şi Ates. Dar deşi Nuran e salvată, este imposibil ca ea să fie alături de Efsun şi va trebui dusă înapoi la orfelinat. Acolo o aşteaptă o altă familie care o adoptă şi o iau cu ei. Singura cale de a o lua înapoi este ca acea familie să n-o mai dorească.

Cei din cartier se implică. Zuhal şi Secil o supraveghează pe Ganimet şi pun la cale un plan. Ticăloşiile lui Cemre sunt până la urmă descoperite şi ea îşi dă seama că nu mai are la cine apela, pentru că nimeni nu-i mai este alături şi nu mai poate rămâne la conac, aşa că se întoarce încă odată la Kenan. Ateș, care a aflat despre trădarea ei, se duce după ea.

Bahar încă se află în pericol şi singură persoană care o poate scoate din încurcătură este Efsun. Lucrurile însă iau o anumită întorsătură şi Efsun va fi în pericol de moarte. Arda, Sultan, Nuran, toată lumea o caută fără s-o găsească. Bahar o ia pe Nuran sub aripa ei. Dar nu numai Efsun se zbate în ghearele morţii, ci atunci când Ateș va încerca s-o predea pe Cemre autorităţilor, încă o persoană va fi pe punctul de a-şi pierde viaţa şi nimic nu va mai fi ca înainte.

În cartier Zuhal şi Secil continuă s-o urmărească pe Ganimet şi să se duşmănească cu ea. Alunecosul Pertev începe să muncească. Volkan nu poate să conceapă viaţa fără Efsun şi o ajută. Reyhan apare brusc în viaţa lui Ates care încearcă să ridice un zid între ei doi. Aceasta din urmă îl ameninţă, dar Ates descoperă că, de fapt, lui Reyhan îi este frică de el. Bahar crede că este momentul să decidă ce vrea să facă mai departe cu viaţa ei. Ca să-şi salveze compania, Mehmet Emir face o mutare riscantă iar Hulya îi este alături chiar dacă asta înseamnă să rămână singură.

Volkan face o greşeală care le afectează atât pe Efsun cât şi pe Nuran, iar vieţile lui Arda şi Sultan sunt întoarse pe dos. A venit vremea ca unii să plece în cartier şi să-şi ia rămas bun de la conacul Atahanilor.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Bahar-viata furata ep. 101-105                         urmează: Bahar-viata furata ep. 111-115 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








16 comentarii:

  1. Aoleu...iar au facut turcii un cocktail aici...!
    Sti cumva cand se reia serialul Oana ?
    Multumesc mult pentru tot ce faci pentru noi .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da... :)) bine ca nu l-am urmarit. Nu stiu, dar am vazut ca cineva pe facebook zicea ca se va relua cat de curand si se intreba ce se va intampla atunci cu Kosem... Poate in martie sa fie reluat? Oricum, Kosem va ajunge rapid la zi, ca la turci sunt abia pe la episodul 40, deci ma astept sa bage Bahar ca sa mai reduca "viteza" de la Kosem.

      P.S. O vreme nu mai las pe nimeni sa comenteze. Chiar n-am chef nici sa-mi plimb privirea peste mesajele lasate de o căcăcioasă cu muci la nas care are impresia ca ma cunoaste de undeva si ca ma poate jigni doar pentru ca atata o duce mintea.

      Ștergere
  2. Scuze de anonim, dar nu am cont...Monika

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara!Ati putea sa imi ziceti cand incepe Bahar la noi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata! Nu stiu sigur, in iarna unii ziceau ca incepe in martie sau aprilie. Posibil sa inceapa dupa ce se termina Furtuna pe Bosfor, ca aici mai sunt cateva episoade.

      Ștergere
  4. Multumesc frumos,va doresc o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Oana, cand poti sa mai postezi rezumate cu Bahar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa mai postez zilele astea de vacanta. Desi nu stiu daca la noi se va mai relua...

      Ștergere
  6. Oare cand se vor transmite si la noi, noile episoade filmate ?
    Nu ai auzit inca nimic Oana ?
    Multumesc anticipat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu nimic de Bahar... posibil sa nu se mai reia. Dar nu stiu, asta e parerea mea.

      Ștergere
    2. Eu zic ca ar fi mare pacat ! Ne-a lasat asa...cu ochii in soare.
      Multumesc Oana.

      Ștergere
    3. Da... si asa din cate stiu mai erau vreo 20-25 de episoade turcesti... l-au tot lungit pana cand l-au incheiat din lipsa de rating.

      Ștergere
  7. Pe 10 iulie reincep episoadele la ultimul sezon Bahar...ai vazut Oana ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Sidy, am si dat stirea pe pagina de facebook a blogului, acum cateva zile. Trebuie sa pun rezumatele care mi-au mai ramas, nu sunt multe, ca serialul n-a mai avut audienta la turci si l-au incheiat destul de rapid, pe la episodul 135 turcesc, sau asa ceva.

      Ștergere
    2. Pacat...dar ma rog, nu depinde de noi. Oricum iti multumesc mult de tot si iti doresc vacanta minunata !
      Peste cat timp pleci ?

      Ștergere
    3. Cu drag, Sidy! Mai am, mai am de stat. Peste vreo 2 saptamani..

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.