duminică, 26 februarie 2017

Furtuna pe Bosfor, episoadele 91-92 turcesti, rezumat




Acest rezumat acoperă episoadele Furtuna-pe-Bosfor ep. 96-97 Kanal D

Furtuna pe Bosfor, episoadele 91-92 turcesti, rezumat Yîldîrîm este doar rănit la braţ, Harun e dus imediat în sala de operaţii iar Mithat este în van resuscitat în ambulanţă. Cansu, care nu şi-a revenit din criza de plâns şi nici din aceea de Parkinson, pentru că deja nu mai are control total asupra mâinii, e dusă la spital unde i se administrează calmante. Harun moare pe masa de operaţie, iar Dilara când află, leşină în braţele lui Cihan. Ozan e devastat de veste, cu atât mai mult cu cât abia se obişnuia cu ideea că Harun este tatăl lui. Cadavrul lui Mithat este dus direct la morgă unde Refik îl recunoaşte, apoi e anunţată Hazal care vine, consternată de ceea ce vede şi ce aude că s-a întâmplat.

Damir vine la Refik în birou să discute despre atac şi despre mafioţi, după ce Yîldîrîm a spus că el este principalul suspect al lui Cihan pentru acest atac, dar Damir are un alibi puternic prin faptul că şi el este rănit. Când ajunge la club, Damir o pune pe amica lui să ardă nişte documente. La ştirile de la ora 5 Asuman află şi ea de tragedia de la restaurant, iar Rahmi şi Ozan sunt uluiţi să audă de la televizor că Mithat era poliţist. După înmormântarea lui Harun şi împărţirea pomenii, Dilara şi Ozan sunt răpuşi de durere. Ozan pleacă de la vilă, iar Dilara nu-l poate suporta lângă ea nici pe Alaz pe care i-l dă lui Hazal, închizând uşa dormitorului şi plângând copleşită.

Furtuna pe Bosfor, episoadele 91-92 turcesti, rezumat Asuman, care acum stă într-o casă luxoasă, se duce în camera de la hotel unde are puşi banii în seif. Îi ia de acolo, dar la ieşire o văd traficanţii şi îi urmăresc taxiul. Ea observă cine e în maşina din spate, coboară la un moment dat şi încearcă să scape de ei ajungând pe terasa unui bloc vechi, dar scapă geanta cu toţi banii, care se împrăştie pe stradă şi la care trecătorii se reped să-i strângă. Ea profită de moment şi coboară pe scara blocului vecin, apoi pleacă la club la Damir. Mafiotul însă, o invitase pe Hazal la o plimbare cu iahtul. Asuman îi vede pe iaht şi le face o poză cu smartphone-ul pe care i-o trimite lui Cihan. Acesta se duce să stea de vorbă cu Hazal, care la început neagă relaţia, dar el îi pune poza sub nas, apoi îi cere socoteală lui Damir şi îi pune în vedere să stea departe de fata lui.



Traficanţii de diamante îl caută pe Ozkan la atelier şi acolo îl găsesc doar pe Engin pe care-l ameninţă. Ozkan tocmai venea şi când vede ce se petrece, strigă la traficanţi, care încep să fugă după el lăsându-l în pace pe Engin, care-l sună pe Cihan să-i povestească prin ce a trecut. Ozkan împreună cu Yildirim şi cu Rahmi merg la poliţie să spună ce ştiu. Hazal este în continuare curtată de Damir care-i pune flori peste tot, la uşă, în maşină, în mâna unui trecător de pe stradă, şi îi dă indicaţii printr-un mesaj vocal unde să vină. Ozan e la club cu un tip cunoscut acolo, care-l apară de doi indivizi cu care e cât pe ce să se bată. Tipul îl ia în maşină cu el, îi arată un pistol, lucrurile par de parcă cei doi s-ar fi cunoscut de când lumea. Ozan trage în aer din maşină, apoi împuşcă un indicator de circulaţie, admirând modelul de pistol. Mai multe echipaje de poliţie sunt pe urmele mafioţilor lui Damir şi sunt prinşi în flagrant timp ce încărcau un transport ilegal de arme, tot cu ajutorul unui infiltrat, aşa cum fuseseră Selma şi Mithat. Ozan primeşte cadou pistolul tipului iar el îi dă în schimb ceasul de la mână, apoi merg împreună la un cazino și Ozan se pune la masa de joc.

Furtuna pe Bosfor, episoadele 91-92 turcesti, rezumat Damir o aşteaptă pe Hazal într-un restaurant foarte romantic decorat (aş zice că ideea e preluată din Yaman/Medcezir 😃 ) să ia cina împreună. După ce se despart, Damir se duce la clubul lui unde tipul cunoscut de Ozan îl aşteaptă - este unul din oamenii lui - şi îi relatează cum a decurs împrietenirea cu Ozan, arătându-i şi ceasul primit de la el. A doua zi acesta îl cheamă pe Ozan la o partidă de împuşcat sticle pe un teren viran, iar seara se duc din nou la cazino. Întâmplător, Rahmi intră acolo şi îl vede, apoi îl anunță pe Cihan. Starea lui Cansu devine tot mai proastă şi Cihan îl cheamă din nou la un consult pe medicul american. Asuman este luată de acasă la poliţie unde o așteaptă Yîldîrîm. Rahmi aduce o echipă de filmare ca să înregistreze ce are de spus Ekrem, pentru că atitudinea Dilarei i se pare deplasată și prea nepăsătoare. Totuși Ekrem se răzgândeşte şi nu mai vrea să fie filmat. Rahmi vede pistolul de la spatele lui Ozan şi are loc o ceartă între ei şi Cihan care venise în vizită. De fapt, nici unul nu ştie în acest moment, că Ozan este şi el pe lista neagră a traficanţilor...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Furtuna pe Bosfor ep. 86-90 tr                                   urmează: Furtuna pe Bosfor ep. 93/97 Kanal D

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.






4 comentarii:

  1. Cand se termina furtuna va intra bahar ? si va fi bahar miercuri joi si vineri si kosem luni si marti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu nimic sigur de Bahar. Am informatii contradictorii de cateva luni. Unii ziceau ca in martie se reia, acum inteleg ca inca nu... altii zic ca in aprilie se reia... o sa vedem, comentariile de pe pagini de facebook sunt inselatoare, dar uneori se dovedesc adevarate. Insa de data asta, nu putem sti exact ce va fi in grila de seriale de la Kanal D.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Mda... ar trebui sa pun astazi dar nu promit. Nu depinde de mine programul de azi. Sa vedem... poate fac o vraja :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.