duminică, 26 februarie 2017

Sezonul cireselor - prezentare si distributie




Sezonul cireselor - prezentare si distributie Titlul original: Kiraz Mevsimi
Gen: romantic, comedie
Nr. episoade: 59 (2 sezoane)
Producător: Boyut film, Turcia, 2014
Reţeaua de distribuţie: Fox TV, Turcia, care este şi deţinătorul drepturilor de autor
Regia: Mustafa Dogan
Scenariul: Baykut Badem, Filiz Ekinci

În România va fi difuzat de Happy Channel începând din data de 27 februarie 2017 sub numele de Sezonul cireşelor.

Serialul ne introduce mai întâi în viaţa tinerei de condiţie modestă Oyku, şi a familiei ei compusă din mamă şi din fratele mai mic. Pentru că este talentată la design vestimentar, visează să ajungă în lumea modei şi se pregăteşte să meargă la universitate pentru asta. De mic copil s-a îndrăgostit de Mete, deşi nu a avut niciodată curajul să-i mărturisească sentimentele ei, iar el nici nu o cunoaşte îndeaproape pe Oyku.

Ayaz este un arhitect celebru, coleg cu Mete. E tânăr, frumos, bogat, arogant şi afemeiat, lumea ştiindu-l ca pe bărbatul care nu iese de două ori cu aceeaşi fată. Ayaz este fiul unor cunoscuţi designeri de modă pentru care Oyku şi-ar dori să lucreze. Din pură întâmplare, Oyku şi Ayaz se întâlnesc lângă un taxi pe care-l vor amândoi, dar pe care îl lasă din cauza încăpăţânării lor. După aceea cei doi se văd mai des şi încep să fie atraşi unul de celălalt. Între timp, Mete se îndrăgosteşte de o anume Seyma, prietena din copilărie a lui Oyku, geloasă pe succesul ei.

La un moment dat, Oyku îşi dă seama că vechii iubiri îi ia locul una nouă şi hotărăşte să se distanţeze de Ayaz, în ideea de a clarifica sentimentele ei pentru Mete. Astfel, îi scrie acestuia o scrisoare de dragoste, care din greşeală ajunge pe biroul lui Ayaz. Acum, ea este cumva obligată să joace rolul îndrăgostitei, dar pe parcurs, jocul devine iubire adevărată.

Dacă ea va reuşi să-şi îngroape sentimentele pentru Mete, şi dacă Ayaz se va putea schimba şi va deveni stabil în iubire, urmează să vedem împreună pe Happy Channel.

Distribuţia

Özge Gurel - Oyku Acar
Serkan Çayoğlu - Ayaz Dincer
Daghan Külegeç - Mete Uyar
Nilperi Şahinkaya - Seyma Çetin
Fatma Sibel Toptaş - Korkmaz
Serkan Korkmaz Börekyemez - İlker
Nihal Işıksaçan - Burcu Uyar
Emre Aydın Aras - Yigit
Neslihan Yeldan - Onem Dincer
Ünsal Ayşegül - Meral Acar
Nezih Cihan Aksoy - Olcay
Tamer Berke Sarikaya - Cem Acar
Hakan Çimenser - Bulent Uyar
Atilla Saral - Mehmet Karaylı



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.