joi, 27 aprilie 2017

Dragoste infinita episoadele 29, 30, 31 rezumat




Dragoste infinita episoadele 29, 30, 31 rezumat Emir şi Kemal încep să joace o ruletă rusească, dar Emir nu ştie că Kemal i-a descărcat pistolul după ce a pătruns în încăpere. În timp ce se ameninţă reciproc, Emir îl minte pe Kemal că Nihan s-a culcat cu el şi că vor avea un copil. De afară, Salih, îngrijorat, o sună pe Zeynep şi îi spune că fratele ei s-a dus cu un pistol la Emir. Aceasta se duce imediat la Nihan s-o anunţe. Nihan vine la uşă, bate şi spune că vrea să doarmă la el în cameră. Kemal e din ce în ce mai descumpănit. Nihan intră şi se bagă între cei doi rivali. După ce Kemal pleacă, îl pune pe Zehir să supravegheze vila Sezin, iar Emir îl sună pe Tufan să-l pună pe Kemal sub observaţie.

Ozan se arată gelos când aude că Salih a anunţat-o pe Zeynep despre ceea ce se petrecea în cameră la Emir şi o atenţionează să-i blocheze numărul. Nihan, după ce anterior îi reproşase lui Ozan despre faptul că s-a răzgândit să meargă să se predea, acum o strânge pe Zeynep cu uşa spunându-i că singurul lucru care are o logică este că ea a trădat, altfel Emir n-avea cum să câştige acest joc şi că au căzut cu toţii în capcana ei. Zeynep bineînţeles că neagă totul dar Nihan îi spune în faţă că ştie că joacă dublu, însă deocamdată nu înţelege de ce. Emir se află în apropiere şi aude discuţia lor apoi o ia deoparte pe Zeynep şi o ameninţă că-i va omorî oricum copilul, pentru că dacă el va avea vreodată moştenitori, aceia vor fi numai de la Nihan.

Leyla se mută iarăşi în casa ei. Nihan vine în vizită şi mătuşa îi reproşează comportamentul identic cu acela de acum cinci ani, punându-i în vedere pictoriţei că face aceeaşi greşeală cu Kemal, arătându-i că-l iubeşte apoi părăsindu-l pentru a se întoarce la Emir. Atunci Nihan îi povesteşte cum Emir a venit s-o ameninţe la căsuţa de vacanţă şi că în noaptea precedentă cei doi s-au înfruntat cu pistoalele. Emir, la rândul său, o informează pe Asu despre cele petrecute iar ea îl acuză pe Tufan. În vâltoarea discuției tensionate, Tufan îi scapă lui Asu adevărul că este îndrăgostit de ea şi că stă că un câine după ea deşi ştie că-l iubeşte pe Kemal. Asu este bulversată să audă aşa ceva.

Ozan o forţează pe maică-sa să-i invite pe cuscri la masă. Vildan se duce acasă la Husein să facă invitaţia dezvăluindu-le că fata lor este însărcinată şi că de-acum este bine să uite neînţelegerile dintre ei. Iniţial Fehime şi Husein refuză, dar apoi acceptă, cu condiţia ca masa în familie să aibă loc la ei în grădină. Cei doi soţi încep imediat pregătirile şi îl cheamă şi pe Tarik, şi pe Kemal cu Asu, ca să fie familia reunită. Singurii pe care nu-i invită nimeni sunt Emir şi Nihan. Când are loc acea masă, apare şi Leyla, iar atmosfera este oarecum tensionată pentru că Onder a venit cu Vildan. Însă Emir află despre micul eveniment şi se duce cu Nihan - fără să-i spună unde merg - neinvitați. Toată seara se strică, au loc doar înţepături reciproce, Nihan către Asu, Emir către Kemal şi aluzii fine la cine ar fi tatăl copilului lui Zeynep. Până la urmă, cina în familie este un dezastru: Asu se taie la un deget şi se duce cu Kemal în casă după nişte pansament, Nihan sparge un pahar de ciudă, Tufan îi dă un sms lui Asu iar Emir vede pe ecranul smartphone-ului cine e expeditorul, iar Leyla, involuntar, îi dă lui Kemal ideea să-i urmărească pe Emir şi Nihan până la dormitor. Kemal se urcă în maşină şi îi urmăreşte pe cei doi soţi după ce pleacă de la Husein şi Fehime. Emir observă şi îi spune lui Nihan că dacă vor să scape de el, ea trebuie să-şi joace rolul de soţie până la capăt.

La vilă, Ozan adoarme în timp ce Zeynep minte că intră la duş, dar se duce în cameră la Emir şi îl aşteaptă. Când Emir vine acolo cu Nihan, Zeynep este uluită şi minte că a venit ca să caute pistolul lui Kemal să i-l dea înapoi. Emir confirmă minciuna, dar Nihan de aici încolo va începe să bănuiască foarte tare că între Emir şi Zeynep este ceva. Zeynep îl vede pe geam pe Kemal, consternat că sora lui e în dormitorul lui Emir. După ce pleacă, îi vede pe Nihan şi Emir aşezându-se pe canapea şi purtându-se cu tandreţe, însă, de fapt, cei doi doar stau de vorbă şi joacă teatru ştiind că Kemal e acolo şi îi vede.

Kemal îl găseşte pe tipul care a înjunghiat-o pe Leyla dar acesta nu spune sub nici o formă că a fost plătit de Emir să facă asta. Atunci, el şi Zehir schimbă tactica, investighează un fir şi ajung la nişte indivizi care au fost în satul de vacanţă în noaptea dinaintea plecării lui Kemal cu Nihan în străinătate, plecare care n-a mai avut loc. Când Kemal îi întreabă ce au căutat în sat pe data de 15, ei spun că au fost angajaţi de o companie de construcţii să vină acolo. Kemal şi Zehir continuă să cerceteze chestiunea.

Nihan începe să se gândească la Zeynep şi la Emir şi îşi dă seama că pretextul cu pistolul lui Kemal a fost o minciună, pentru că tânăra ştia că doar Emir intră de obicei în camera lui la acea oră. Cu toate că Emir aranjează ca a doua zi Nihan să-l vadă dându-i pistolul lui Zeynep, ea va începe să-l urmărească discret şi se va interesa şi la Efsane dacă este ceva între cei doi. În acel moment Emir va înţelege că şi Efsane ştie de relaţia lui extraconjugală, deşi Zeynep îl va minţi că servitoarea habar nu are de nimic. Nihan îi trimite lui Zeynep un sms de pe telefonul lui Emir să vină în cameră la el la miezul nopţii că va fi singur. Zeynep muşcă momeala şi se duce dar Emir, care se află în alt colţ al vilei, o vede şi pe ea şi pe Nihan şi o avertizează. Când Nihan intră în cameră, Zeynep e ascunsă într-un dulap şi abia scapă să nu fie descoperită. Emir vine imediat şi Nihan pleacă, apoi el îi pune în vedere lui Zeynep să nu mai vină niciodată acolo. A doua zi Emir se interesează în a câta săptămână de sarcină se poate face testul de paternitate şi află că într-a noua, apoi o întreabă pe Zeynep în a câta săptămână este. Ea zice că în a şasea. Emir se hotărăşte s-o trimită pe Zeynep cu Tufan la medicul unde a fost şi Banu, să-i facă avort, intuind că este copilul lui.

Hakki stă de vorbă cu Asu şi cu Kemal, iar bătrânul îi dă mână liberă lui Kemal în războiul cu Emir. Asu propune ca el să o ia de la zero, începând o altă viaţă, dar Kemal se face că nu înţelege aluzia. Atunci Asu zice să o atragă pe Nihan în alt joc, iar Kemal acceptă, pentru că acum se îndoieşte de sinceritatea iubitei lui. La companie se iniţiază un nou proiect iar Asu, Kemal şi Nihan vor lucra împreună. Emir vine şi el pe acolo purtându-se tandru cu soţia sa, numai ca să-l facă pe Kemal să creadă că Nihan a devenit întru totul femeia lui. Într-un moment regizat de Asu, care se preface că-şi scrânteşte glezna, Kemal se duce la Nihan şi îi ia medalionul cu simbolul infinitului de la gât spunându-i că a ucis totul. Tufan este plecat la maică-sa şi îi povesteşte despre iubirea lui pentru Asu, şi preţ de mai multe minute maşinile eroilor noştri rămân nesupravegheate. De această breşă de timp și lipsă de bodyguarzi profită Nazif, care se duce şi taie furtunul de alimentare cu lichid de frână de la maşina lui Emir, după care informează telefonic pe cineva că şi-a făcut treaba şi că Emir n-o să-i mai deranjeze de acum înainte.

Însă Emir o ia pe Nihan cu el în maşină şi porneşte la drum în afara oraşului. Acolo opreşte, merge la o căsuţă dinainte pregătită şi stă de vorbă cu Nihan despre ei doi. Kemal, care-i urmărise, ajunge şi el în apropiere şi îi vede pe cei doi în casă, purtându-se firesc unul cu celălalt. Zeynep se întâlneşte cu Sema la cofetărie iar de acolo o preia Tufan ca s-o ducă la medicul ginecolog, dar nu-i spune ce are de gând. Zeynep presimte pericolul şi îi trimite un mesaj lui Kemal cu localizarea pe google maps a cabinetului ginecologic somându-l să vină că se va întâmpla ceva grav. Kemal pleacă imediat de la căsuţa unde Emir şi Nihan mai zăbovesc câteva minute. Zeynep o găseşte pe Asu pe holul cabinetului şi îi cere acesteia ajutorul. Asu o întreabă dacă e copilul lui Emir dar Zeynep spune că nu ştie sigur. Ni se arată apoi că între Tufan şi Asu a fost o înţelegere ca ea să fie prezentă la cabinet, dar nu trebuia s-o apere pe Zeynep de avort. Când apare Kemal, cele două inventează o poveste credibilă ca să motiveze de ce Zeynep l-a chemat pe Kemal acolo.

Emir şi Nihan se ceartă din nou în maşină, şi, cum îi este obiceiul, Emir accelerează ca s-o sperie pe Nihan. Ea îi cere să frâneze iar el observă că nu are frâne. Nazif îl informează pe Tufan că în maşină nu e doar Emir dar acum nu se mai poate face nimic. El se duce pe drumul pe care a apucat-o Emir şi îi găseşte cu maşina izbită de un copac. Nazif cheamă ambulanţa şi dispare. Nihan şi Emir îşi revin din leşin şi constată că nu au nimic, iar când vine şi salvarea, Emir se întreabă cine i-a chemat, dar paramedicii nu ştiu să-i spună. Hakki o sună pe Asu să o informeze despre accident şi după ce mai mulţi află despre asta, încep să se bănuie fiecare pe ficare. Emir bineînţeles că îl suspectează pe Kemal că a vrut să-l omoare, mai ales că el a venit până la căsuţă să-i urmărească şi Emir are dovada asta de pe camerele stradale de supraveghere a traficului. Kemal este conştient de acest fapt şi nu vede, pe moment, nici o ieşire ca să iasă din culpă, iar ceea ce este mai neplăcut, e că şi Nihan îl bănuieşte tot pe Kemal. Tufan şi Nazif se ceartă din cauză că era şi Nihan în maşină, lucru imprevizibil, de altfel.

Dragoste infinita episoadele 29, 30, 31 rezumat Asu îl suspectează pe Tufan, care într-adevăr a organizat accidentul, dar el neagă orice implicare. Emir se sfătuieşte cu Galip şi conchide că, cel mai probabil, fratele lui, şantajistul, vrea să-l omoare. După aceea Emir îl cheamă pe Tufan să-i dea explicaţii pentru ce n-a fost dusă la îndeplinire acţiunea Zeynep, iar el se disculpă spunându-i că Asu era acolo şi n-a mai putut s-o bage pe Zeynep în cabinetul medicului ginecolog. Datorită acestui fapt, a ajutorului dat de Asu, Zeynep îi promite prietenie şi fidelitate acesteia, însă pentru că se simte în pericol în vila Sezin, ea se mută acasă la Kemal, fără să-l ia şi pe Ozan acolo. Ca să se răzbune pe Onder, Galip se duce în salon pe când era şi Vildan acolo şi-l pârăşte că s-a aliat cu Leyla şi că l-au forţat să renunţe la licitaţie. Vildan se înverzeşte de gelozie, iar Onder e uluit pentru că nu se aştepta la asta. În contrapartidă, Onder şi Vildan o vizitează pe Leyla, crezând că ea ştia despre gestul lui Galip, însă cu această ocazie Onder află că Vildan făcuse anterior o înţelegere cu Galip, care n-a mai fost respectată.

Fehime îl vede pe Tarik cu Banu şi îi cere unele informaţii lui Zeynep despre ea, după care se duce la companie şi îi mărturiseşte cu curaj lui Banu că ei nu vor s-o vadă alături de fiul lor, pentru că a fost amanta lui Emir şi aşa ceva nu e permis în familia lor tradiţionalistă. Banu îşi învaţă lecţia şi începe să-l evite pe Tarik. Când el se duce pe acasă în vizită, Husein şi Fehime îl dojenesc pentru relaţia pe care o are şi îi interzic să se vadă cu Banu. Tarik nu e dispus să-i asculte şi le spune că situaţia lui nu este identică cu aceea a lui Kemal. Emir ajunge la concluzia că ar trebui să se intereseze mai îndeaproape de Asu şi cere oamenilor lui să-i trimită toate documentele oficiale de la certificatul de naştere până în prezent. După ce le primeşte, deşi este noapte, o sună pe Asu s-o invite la o cafea. Ea acceptă să stea de vorbă în faţa casei, de unde Tufan şi Hakki văd totul de după perdea. Când situaţia devine tensionată şi Asu se află în pericol, Tufan vrea să intervină dar Hakki nu-i permite. Însă apare Kemal, ca din senin, şi calmează spiritele.

Zehir găseşte datele persoanle ale celui care a sunat la salvare când cu accidentul lui Emir şi se duce cu Kemal să verifice cine locuieşte la adresă. Acolo e un paralitic, fratele lui Nazif, care l-a ajutat pe acesta dându-i telefonul lui să-l folosească în ziua aceea. Nazif este în alertă şi speriat, îi cere ajutorul lui Hakki. Acesta pune la cale un joc complicat şi îl atrage pe Emir momindu-l că îi va arăta cine este fratele lui. Astfel, bătrânul face să se afle faţă în faţă Kemal, Nihan, Emir şi Nazif în curtea unei magazii abandonate. Tufan se află la o anumită distanţă cu o puşcă cu lunetă şi, la ordinul lui Hakki, îl împuşcă pe Nazif care devenise periculos pentru desfăşurarea ulterioară a evenimentelor. După ce Nazif cade, Asu, care nu ştia despre toate acestea, îl sună, iar Emir răspunde la telefon şi, fără să mai aştepte să vadă cine este la aparat, ameninţă că o să-l omoare indiferent cine ar fi....


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Dragoste infinita ep. 26, 27, 28                               urmează: Dragoste infinita ep. 32, 33, 34, 35

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








12 comentarii:

  1. Multumim pentru rezumat! Esti o draguta. Citesc cu drag rezumatele tale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca va place stilul meu de a rezuma serialele! Weekend placut! :*

      Ștergere
    2. Buna , restul de rezumate ?! Ma puteti ajuta ?! Imi plac rezumatele dv. , merci , mult succes.

      Ștergere
    3. Buna seara, dar pe blog sunt rezumatele pana la episodul 44, din cate imi amintesc..

      Ștergere
  2. Episoade mai nasoale ca 30 si 31 nu mai fost pana acum(nu ma refer la rezumate ci la episod in sine ) si sper sa nu mai fie si altele astfel renunt la film ca deja devine enervant sa se tot repete aceleas chestii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si o va tine tot asa...daca in ep. 35, la sf. de sezon 1, moare Ozan, se sinucide, sau asa ceva, si pana la ep. 65 Nihan tot cu Emir este si Kemal tot cu Asu, ce sa mai vorbim.... tipic turcesc... si banuiesc ca se va termina serialul cu moartea lui Nihan. Mi-ar placea sa fie altfel, dar dupa cum s-au incheiat alte seriale in care actiunea o ia razna neverosimil, ma astept...

      Ștergere
  3. Eu cred ca finalul.... ca la 90 %din serialele lor o sa fie unul dintr o bucata dupa ce o sa ii scada audienta si tind sa cred ca nu o sa moara nimeni dar pe Emir il baga la puscarie (ce am vazut in ultimele ep la ei pe la 50 incolo ,la sketchuri ma refer ,Kemal cam renunta la gandire "e maritata nu pot sa dorm cu ea sa ma vad cu ea .....")revenind .... chiar tu ai informatii dupa ce pleaca ozan de ce mai sa cu ala,sper ca nu ii e frica de el

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal ar fi sa divorteze amandoi si sa ramana impreuna, dar asta ar fi normal la noi, la europeni. Turcii gandesc mai sucit, nu stiu cum... sunt curioasa cine are intuitia mai buna: eu sau tu? :) deja in ep. 67 Galip o impusca pe Leyla care e pe moarte. Deci incep sa omoare personajele principale... pe pagini fb am citit sapt. trecuta ca pe la ep. 75 ar fi finalul serialului..... n-au timp de 2 divorturi si o nunta, zic eu... dar vedem :)

      Ștergere
    2. P.S. aha! incepe tot in ep. 67 divortul lui Kemal de Asu. Deci... poate ai dreptate, si mie mi-ar placea asa.

      Ștergere
  4. Om vedea eu sincer ma uit doar ca imi place pesonajul kemal ca om si caracter atat .... merci pt timpul acordat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu tot pentru Kemal ma uitam... ca de-acum ma enerveaza trenarea actiunii, nu ma mai uit; imi ajunge sa vad episoadele pe repede inainte ca sa le rezum. Seara las tv-ul pe axn.

      Ștergere
  5. Imi place la nebunie serialele turcesti mai ales de vedetele turcesti adica Emir si Kemal si Asu si Nihan si Zeynep

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.