joi, 4 mai 2017

Pretul dragostei episoadele 26-30 tr rezumat




Pretul dragostei episoadele 26-30 tr rezumat Defne se hotărăşte să se întâlnească din nou cu Neriman să renegocieze termenii înţelegerii lor şi să schimbe partea finală, în care ea ar trebui la un moment dat să dispară din viaţa lui Omer. Dar nu se ştie dacă Neriman o să accepte propunerea ei. Omer munceşte şi mai mult pentru prezentarea cea nouă şi competiţia dintre cele două companii, a lui şi a lui Yasemin, unde lucrează Defne ca designer, se reia cu şi mai mult aplomb. Pe de altă parte, Yasemin şi Sinan devin inamici şi luptă unul contra celuilalt, în timp ce Sude ia o hotărâre care-i lasă pe toţi cu gurile căscate, susţinând pe cineva la care nimeni nu se aştepta. În aceste condiţii, Omer pune la cale un plan care dă totul peste cap.

Sinan şi Yasemin ajung la un fel de armistiţiu şi încep să lucreze împreună ca şi până nu demult, însă au de dus o muncă de lămurire cu Defne şi Omer, ceea ce nu va fi uşor. Ideea de a munci cot la cot naşte un joc al dragostei şi mândriei. Omer şi Defne se folosesc de ocazie ca să-şi verse frustrările unul pe celălalt şi între ei doi începe o luptă pentru putere, din care nu se ştie cine va învinge. Pe parcurs, cei doi acceptă faptul că sunt îndrăgostiţi lulea unul de celălalt şi lasă armele orgoliilor deoparte. Însă apar noi probleme generate de lucrul în comun. Astfel, Defne îşi arată faţă de Omer o latură a personalităţii pe care el nu i-a cunoscut-o. Cuvinte care nu au mai fost rostite, vor fi, de-acum înainte. Omer şi Defne se văd în faţa unui nou început.

Hulusi o încolţeşte pe Neriman care-şi foloseşte un ultim atu ca să scape basma curată. Apoi pune în aplicare o intrigă, ca să-i încuie într-un birou pe Defne şi pe Omer, sperând că nu vor putea rezista unul lângă altul separaţi, o noapte întreagă. Bineînţeles în tot acest joc va fi ajutată de Korai. Dar pentru că planul ei este destul de complicat, apar şi elemente neaşteptate în el. Drept consecinţă, Yasemin şi Sinan se vor trezi şi ei încuiaţi în alt birou. Oare după această noapte lungă, totul se va sfârşi cu happy end între cele două cupluri?

Episodul 30 al serialului Kiralik ask / Preţul dragostei aduce în prim plan amintiri dintr-un trecut luminos al tinereţii lui Omer şi Defne. Dar pentru telespectatori întâmplările din viaţa eroilor noştri reprezintă nişte surprize, la fel ca şi pentru Omer care simte nevoia să găsească nişte răspunsuri la unele întrebări....


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Pretul dragostei ep. 25 tr                                     urmează: Pretul dragostei ep. 31-35 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare








5 comentarii:

  1. Va multumesc in numele tuturor celor ce vizioneaza acest serial! Ne-ati facut ziua mai frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc si eu pentru cuvintele frumoase, ma bucur ca pot sa fiu de folos celor care urmaresc serialul!

      Ștergere
  2. Sunteți o drăguță, va mulțumesc frumos! :-*

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.