marți, 16 mai 2017

Rochia printesa - care nu se demodeaza niciodata




Rochia printesa - care nu se demodeaza niciodataDupă ce ai răspuns "Da" la marea întrebare a vieţii tale începi să te simţi copleşită de tot ce înseamnă organizarea unei nunţi. Este normal. Se întâmplă fiecărei femei după ce a dat acest răspuns. Brusc înţelegi că trebuie să organizezi una dintre cele mai importante zile din viaţa voastră şi că ai un milion de lucruri de făcut. Printre acestea este rochia de mireasă, unul dintre elementele vitale ale unei nunţi. Şi alegerea unei rochii de mireasă perfecte este cel mai important lucru pentru o mireasă în devenire.

Mai întâi trebuie să găseşti rochia care ţi se potriveşte cel mai bine. Dacă ai şoldurile şi umerii cam de aceeaşi dimensiune şi o talie bine definită, poţi alege o rochie sirenă sau chiar una mulată pe corp. Dar o siluetă perfectă este rară, şi atunci, dacă ai un corp în formă de pară cu şolduri şi coapse mai pline, ori eşti genul adolescentin, sau ai curbe bine evidenţiate, cea mai potrivită este rochia prinţesă, rochia în formă de A sau rochia de bal.

După cum vezi, aceste trei modele de rochii de mireasă diferă doar prin lărgimea fustei - rochia de bal este cea mai largă, iar rochia în A este mai apropiată de corp, în timp ce rochia princess sau prinţesă este între cele două, având topul mulat pe bust şi poalele nu foarte largi dar nici strâmte, urmând o linie elegantă, potrivită oricărui tip de siluetă. De altfel, majoritatea femeilor aleg rochii de mireasă prințesă pentru că este foarte versatilă, este modelul care avantajează pe oricine.

Atunci când te decizi pentru culoarea rochiei este foarte important să iei în considerare şi culoarea tenului tău. Dacă ai tenul măsliniu, o rochie de mireasă albă sau crem-şampanie va arăta uimitor pe tine. Dacă ai un ten deschis, poţi alege rochia în nuanțe de roz sau de fildeş. Însă oricine poate arăta bine într-o rochie de mireasă albă, şi acesta este motivul pentru care este atât de întâlnită.

Din aceste motive, expuse mai sus, în magazinele de profil vezi că cele mai multe rochii de mireasă sunt croite în stilul prinţesă, care nu se demodează niciodată.

Oare tu, frumoaso care citeşti acum, ce rochie de mireasă ai avut ori ţi-ai dori să ai?

sursă foto - pixabay.com

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!







8 comentarii:

  1. pe vremea meeeeaaa...nu prea existau prea multe alegeri, cam genul acesta de rochie era si atat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot tip printesa am avut si eu. Oricum cred ca doar o data in viata porti acest tip de rochie si tocmai din acest motiv l-am ales, deoarece tip sirena sau tip A..pot purta si daca voi fi nasica in viitor. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite ca asta nu stiam. Ca se alege culoarea rochiei de mireasa in functie de culoarea tenului. Credeam ca e doar .. alba :p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu toate miresele vor rochie perfect alba, desi majoritatea vor alege alb. Dar a fost imediat dupa '90 o moda ca miresele sa aiba rochii bleu pal sau roz-pal si cu toate ca orasul meu nu e mare - cca 80.000 de locuitori - in perioada aceea foarte des vedeam prin centru, pe la fotografii traditionali de nunti, mirese in bleu si in roz. Insa o rochie crem-sampanie ar fi si ea foarte potrivita, de ce nu?

      Ștergere
  4. Cand am plecat la cumparaturi, sa stii ca vroiam o rochie pe corp. Aveam deja modele preferate.
    Am ajuns la magazin si....surpriza! Prima rochie probata a fost una de printesa la care nu am putut renunta. Am cumparat-o pe loc :) ))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot pentru prințesa am optat și eu, acum o sa recomand acest site prietenei mele care se căsătorește in vara.

    RăspundețiȘtergere
  6. Rochie stil printesa am avut si eu si cred ca va ramane in trend.

    RăspundețiȘtergere
  7. cand eram mica, puteam sa jur ca-mi voi alege o rochie tip printesa. Gusturile mi s-au mai schimbat putin si eu am ales o rochie tip sirena

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.