marți, 27 iunie 2017

Icerde - Insider prezentare





Icerde - Insider prezentareTitlul original: Icerde/Insider
Traducerea -
Gen: romantic, acţiune
Nr. episoade: 39, de 2 ore/1 sezon
Producător: Ay Yapim, Turcia 2016
Reţeaua de distribuţie: Show TV, Turcia, care este şi deţinătorul drepturilor de autor
Regia: Uluc Bayraktar
Scenariul: Ertan Kurtulan, Toprak Karaoglu

În România va fi difuzat de Happy Channel începând din această toamnă. La data publicării acestei prezentări nici titlul şi nici data începerii serialului nu au fost date publicităţii.

Acest serial blockbuster ne spune povestea a doi fraţi care au fost despărţiţi de mici. Sarp este un tânăr care urmează cursurile Academiei de Poliţie şi o va absolvi ca şef de promoţie. El vrea să dedice acest succes mamei sale, căreia să-i ofere o viaţă confortabilă. Tatăl său se află în închisoare din cauza unei crime, iar fratele său mai mic a fost răpit când avea 3 ani şi Sarp se consideră mereu vinovat pentru cele întâmplate. Acum el locuieşte numai cu mama lui, Fusun, şi visează să ajungă un poliţist faimos.

Cu o săptămână înainte de terminarea academiei Sarp este invitat la decanat şi este informat de către șeful său, Yusuf că a fost exmatriculat din cauză că tatăl lui se află în închisoare pentru că a colaborat cu un mafiot notoriu al Istanbulului, Celal, pe care acest Yusuf îl vânează de 20 de ani de zile. Cu toate că Sarp nu a ascuns adevărul despre familia sa când a dat admitere la academie, el nu poate să-şi convingă superiorii că nu este vinovat cu nimic, şi se pregăteşte să spună adio carierei sale neîncepute. În ziua în care are loc cursul festiv, Sarp îl atacă pe Yusuf şi este închis timp de un an. În realitate, Yusuf a făcut totul intenţionat şi are un alt plan pentru tânărul Sarp.

După un an tânărul iese de la închisoare cu ajutorul avocatei Melek, care este fiica adoptivă a lui Celal, şi ea o fostă copilă a străzii luată de mafiot ca s-o crească. Sarp se pregăteşte pentru o altă viaţă, şi, cu toată împotrivirea mamei sale, începe şi el să lucreze împreună cu Celal. Până la urmă se va dovedi că Sarp e un poliţist sub acoperire, sub comanda lui Yusuf, singurul om care ştie adevărata identitate a lui. Între timp, Mert, un fost coleg de grupă cu Sarp, începe să lucreze cu Yusuf, dar el nu are familie şi de fapt, este "plantat" de Celal drept "cârtiţă" (informator sub acoperire) în poliţie. La un moment dat i se dă sarcina să-l prindă pe Celal, însă el îl informează constant pe mafiot despre raidurile care urmează să aibă loc şi de multe ori îl salvează din situaţii limită.

Atât Sarp cât şi Mert îşi dau seama că există un turnător în poliţie, respectiv în organizaţia mafiotă, dar nu reuşesc să afle cine trădează. Amândoi caută să descopere "cârtiţa" din tabăra adversă, dar asta se dovedeşte a fi aproape imposibil de realizat. Mert este de fapt fratele lui Sarp, pe care-l chema Umut. Când a fost răpit, a început să colinde străzile şi să cerşească pentru un anume Coșkun. Celal l-a găsit pe Umut, l-a rebotezat Mert şi l-a crescut ca să-i fie de ajutor, suportând cheltuielile cu şcoala şi cu facultatea. În mod special îl pregăteşte să între în echipa lui Yusuf şi apoi să-l ajute să nu fie niciodată prins.

Aşadar serialul spune o poveste ca un joc de-a şoarecele şi pisica, în care doi poliţişti lucrează pentru două organizaţii opuse şi nu-şi dezvăluie adevărata identitate. Dacă cei doi vor afla că sunt fraţi sau dacă Yusuf va reuşi în cele din urmă să-l prindă pe Celal, şi cum va reuşi Sarp să-şi controleze sentimentele pentru Melek, vom vedea împreună pe Happy Channel începând din această toamnă.

Distribuţia

Çağatay Ulusoy - Sarp Yılmaz
Aras Bulut İynemli - Mert Karadağ/Umut Yılmaz
Çetin Tekindor - Celal Duman
Mustafa Uğurlu - Yusuf Kaya
Nihal Koldas - Füsun Yılmaz
Bensu Soral - Melek Duman
Damla Colbay - Eylem
Yıldıray Sahinler - Hasan
Rıza Kocaoğlu - Davut
Gözde Kansu - Yeşim Duman
Uğur Yücel - Kudret Sönmez

Acest material a fost realizat după pagina wikipedia a serialului și rezumatul în limba engleză de pe turkishdrama.com





Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.