miercuri, 28 iunie 2017

Elita societatii, episodul 9 rezumat




Numerotația episoadelor este aceea turcească. Rezumatul de față corespunde episoadelor 21-22 Happy Channel.


Elita societatii, episodul 9 rezumatCansu, Kerem şi trecătorii aflaţi la locul accidentului se adună în jurul lui Mert, care zace pe asflat, rănit la cap şi inconştient. În market, Bedia n-o lasă pe Ece să meargă să vadă ce se întâmplă şi de ce toată lumea iese afară, aşa că ele nu ştiu ce se petrece şi află târziu, când deja ambulanţa a plecat. Kerem stă la căpătâiul lui Mert iar Cansu ia un taxi şi vine după ambulanţă până la spital. Bedia abia când iese din market vede ceasul lui Mert pe stradă şi îşi dă seama ce dramă s-a întâmplat. Între timp Ece se duce să ia ceva din camera frigorifică şi rămâne încuiată acolo din greşeală. Până vine cineva s-o scoată afară, face o comparaţie între Mert şi Kerem, acordându-le căpşuni pentru fiecare dovadă de simpatie şi ajutor.

Mert îşi revine şi este acum bandajat la cap şi cu mâna în ghips. Din cauza medicamentelor la început aiurează. Ece află despre accident abia când un coleg o găseşte în camera frigorifică şi Cansu revine la market anunţând-o despre faptul că asistentul este la spital. Ece se grăbeşte să ajungă la el, iar Kerem trebuie s-o scoată pe Bedia afară din salon. Când se văd, cei doi se îmbrăţişează iar Ece îşi dă seama că, de fapt, îl place foarte mult pe asistent, deşi încă nu se poate desprinde de atracţia pentru Kerem. Levent o convinge pe Sureya să meargă să vadă la ce fel de proiecte s-a referit el şi o duce într-un cartier sărac la o femeie care a divorţat şi care din cauza acestui statut social acum trebuie să locuiască în fiecare lună în altă parte.

Elita societatii, episodul 9 rezumatDupă aceea află cu toţii despre accident şi vin la spital. Yilmaz şi Fehime aduc de mâncare, Sureya este şi ea pe drum şi acum Kerem trebuie să îi împrăştie pe toţi cumva, să nu se vadă unii cu alţii. El şi Cansu ies afară şi Sureya, care tocmai ajunge, e cât pe ce să-i surprindă sărutându-se. Cansu observă maşina mamei sale şi pleacă din zonă imediat. La compania Koran, Can câştigă duelul dintre el şi Begum, plătind despăgubiri femeilor care au avut de suferit de pe urma folosirii cosmeticelor, dar acum află că va trebui să dea 10 oameni afară ca să nu se înregistreze pierderi în firmă. El se ceartă pe tema asta cu Metin, dar tatăl său nu cedează şi îi pune în vedere că dacă mai stă pe gânduri, va concedia el însuşi 20 de oameni, nu 10.

Sureya, impresionată, se hotărăşte să-l ajute pe Levent şi să se implice în munca lui. Metin mai trece pe la Ișil, care este tot supărată şi nu-i dă drumul la uşă până când nu-şi va recunoaşte fiica. Mert este lăsat să plece acasă. Kerem o sună pe Cansu şi urmează să se întâlnească în seara respectivă. Înainte, el trece pe la Mert şi, pentru că luna în care s-au înţeles să facă schimb de identităţi se încheie, Mert se ţine de cuvânt şi îi semnează un cec pentru ca prietenul său să-şi poată împlini visul. Însă Kerem nu primeşte banii, ci îi promite lui Mert că va rămâne alături de el în continuare, ca prieten.

Elita societatii, episodul 9 rezumatSureya îşi petrece tot mai mult timp cu Levent, punând la cale noile lor planuri comune. Metin vine acasă cu Can şi cu Begum, iar soţia lui încă n-a venit, deşi ora este înaintată. Can se duce la sala de fitness să facă bandă, iar Begum îi strică seară aducându-i un dosar să aleagă pe cine va da afară. Când apare Sureya, Metin se simte relaxat şi găseşte de cuviinţă să-i ceară socoteală de unde vine. Ea îi arată dosarele şi pleacă la culcare, şi după ce Metin răsfoieşte actele şi vede că e vorba despre femei divorţate, o sună pe Ișil să stabilească data când vor merge la oficiul stării civile să-şi recunoască fata.

Cansu se duce la Ece să aleagă rochii şi sandale pentru întâlnire, dar ca un făcut, rochia i se rupe, tocul i se rupe şi el, iar ea are o presimţire că întâlnirea cu Kerem n-o să meargă bine. Amândoi pleacă la o terasă unde Kerem a închiriat locul doar pentru ei doi, iar Ece şi Mert rămân acasă la ea, pe balcon, unde a pregătit un fel de culcuş improvizat şi o masă cu bunătăţi. Şi dacă întâlnirea dintre Mert şi Ece decurge perfect, până când el adoarme din cauza medicaţiei, ghinioanele se ţin lanţ în cealaltă parte. Chelnerul nu are exact ceea ce s-a comandat, la un moment dat faţa de masă ia foc, Cansu se îneacă de la o gură de apă şi după ce pleacă de acolo, maşina lui Kerem face pană de cauciuc. Se dau jos amândoi acolo unde au rămas, îşi iau câte o îngheţată şi se sărută, în văzul celor care asistau la un spectacol stradal al unui iluzionist...

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Elita societatii ep. 8 tr                                     urmează: Elita societatii ep. 10

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Elita societatii - prezentare.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.