vineri, 30 iunie 2017

Parola: te iubesc - prezentare si distributie





Parola: te iubesc - prezentare si distributieTitlul original: Inadina Ask
Traducere Acasă TV - Parola: Te iubesc
Gen: romantic, comedie
Nr. episoade: 32 a câte 2 ore, 1 sezon
Producător: Sinegraf Film, Turcia 2015
Reţeaua de distribuţie: Fox TV, Turcia, care este şi deţinătorul drepturilor de autor
Regia: Osman Sinav, Yusuf Ömer Sinav
Scenariul: Nehir Erdem, Ferda Eryilmaz


Defne este o tânără absolventă de universitate care se angajează ca IT-istă la compania Aras Technology, unde lucrează și fratele său mai mare, Cinar. Însă chiar în prima ei zi de muncă se ceartă cu Cinar, care este invidios pe ea şi face o remarcă despre rochie că ar fi prea frivolă pentru serviciu. Ca să nu piardă vremea cu discuţii inutile, Defne se schimbă, dar îşi ia cu ea și rochia pe care şi-o alesese, şi se schimbă din nou în parcare, înainte de a intra în companie. În timp ce se schimbă este văzută de cel care este CEO al firmei, despre care ea crede că este un angajat la serviciul de pază. Yalin nu-şi dezvăluie identitatea şi face haz de Defne.

Din cauza că a întârziat în prima ei zi de muncă, are probleme cu șeful ei direct și Defne vrea să se revanşeze într-un fel ca să nu fie dată afară. Șeful îi propune să continue munca la Arass dacă până a doua zi reuşeşte să găsească o breşă în sistemul de securitate al calculatoarelor. Defne rezolvă problema, dovedind astfel că a fost cea mai bună alegere pentru postul pe care a aplicat. Dar când află că Yalin este CEO şi nu paznicul de la uşa, îşi da demisia în aceeaşi zi.

Pe de altă parte şi Yalin înţelege că a greşit amuzându-se pe seama fetei şi îşi cere scuze, văzându-se cu Defne tot în parcare în timp ce ea se schimbă la loc cu rochia aleasă de frate-său. Cinar coboară și el din birou și vine pe neanunţate s-o ia acasă şi o bate când îşi dă seama că soră-să a făcut tot cum a vrut ea. Până la urmă lucrurile se complică în serial când Cinar se îndrăgosteşte de sora lui Yalin, Yeşim.

Despre problemele iubirii celor două cupluri vom vedea în serialul Parola: te iubesc difuzat pe Acasă TV în această vară.

fotografia este preluata după lebanondvd.com

Distribuția

Can Yaman - Yalın Aras
Nilay Duru - Yeşim Aras Barutçu
Eren Vurdem - Çınar Barutçu
Cevahir Turan - Ezgi Aksoy
Cem Belevi - Deniz Aras
Yeşim Dalgıçer - Leyla Aksoy
Taner Rumeli - Toprak Barutçu
İlay Erkök - Damla Basar
Tibet Dursun - İdris Doruk Barutçu
Bilge Sen - Pembe Barutçu
Selim Gürată - Süreyya Aras
Elvin Levinler - Nehir Aras
Aras Aydın - Polat Barutçu
Büsra Çam - Habibe Satırcı
Mesut Yılmaz - Adem
Gizem Totur - Songül
Fundă Eskioğlu - Meftune
Ahenk Demir - Sedef Akıncı
Eylül Su Săpân - Aslı Vardar


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!














9 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. La acest serial, din pacate, nu. Abia am venit din concediu acum cateva ore si nu am cum sa recuperez episoadele difuzate deja.

      Ștergere
  2. Cum se numeste melodia pe care o canta Deniz la grătarul din curte?

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Eu nu am urmarit acest serial cand a fost difuzat acum 2 ani, dar de obicei daca a trecut atata timp, inseamna ca nu se mai reiau filmarile. Probabil nu exista un al doilea sezon.

      Ștergere
  4. Când o să fie al doilea sezon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De obicei la serialele turcesti daca trece un an, nu se mai reiau filmarile. Pe producatori nu-i intereseaza ca povestea sa aiba un final, ci numai profitul. Daca scade ratingul sub un anume prag stabilit de ei ca fiind profitabil, si acel rating ramane scazut pe parcursul a câtorva episoade, anuleaza serialul. Iar ratingul se refera exclusiv la telespectatorii turci.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.