sâmbătă, 1 iulie 2017

Dragoste infinita episoadele 69, 70, 71 tr rezumat





Dragoste infinita episoadele 69, 70, 71 tr rezumatNihan îl găseşte pe Emir acasă, aşteptând-o când se întoarce de la nunta Leylei. Momentele fericite pe care le-a trăit acolo alături de Kemal se transformă acum într-un coşmar. Emir îşi pierde controlul de furie, iar Vildan acţionează pentru că nu poate sta deoparte. Emir, de nervi, vrea s-o dea afară pe soacră-sa. Kemal are o confruntare cu Emir după ce Nihan îi povesteşte prin ce a trecut, şi vrea s-o ia cu el, dar Emir bineînţeles că se va opune. Totuşi nici Kemal nu cedează, iar lupta dintre cei doi rivali se reaprinde mai tare decât oricând.

Kemal este în posesia unor dovezi din holding cu care poate distruge familia Kozcuoglu pentru totdeauna, astfel că firma este pe marginea prăpastiei iar Emir trebuie să fie foarte atent să nu facă nici o singură mişcare greşită. Urmează o şedinţă a consiliului de administraţie condusă de Nihan care ve deveni unul dintre cele mai dificile momente din viaţa lui Emir. Drept urmare, el încearcă să zădărnicească prezenţa lui Nihan la această şedinţă, astfel că Nihan dispare. În acelaşi timp, lipsa lui Nihan permite ca Zeynep să locuiască o vreme sub acelaşi acoperiş cu Emir. Într-o zi ea face curăţenie şi dă peste o cutie veche în care găseşte un bilet care l-ar putea trimite pe Emir la închisoare. În acest moment Zeynep are de făcut una dintre cele mai grele alegeri din viaţa ei.

Kemal încă nu a lansat ultimul argument împotriva holdingului dar apare în faţa lui Emir pentru o ultimă confruntare, în care îl va îngenunchia pe Emir care se hotărăşte s-o elibereze pe Nihan din captivitatea ultimilor ani. Fără să mai aibă de ales, Emir acceptă să divorţeze, deşi nu poate să se împace cu gândul că nu va mai fi alături de femeia vieţii sale. Şi atunci pune la cale un joc în care se foloseşte de Asu ca să-l lovească pe Kemal în punctul cel mai slab. Asu acceptă să intre în acest joc pentru că oricum nu mai are nimic de pierdut şi pregăteşte otrava pe care o va împrăştia. Cel mai greu pentru ea se dovedeşte faptul că îşi doreşte cu ardoare să se răzbune, dar trebuie să aştepte momentul potrivit.

Zeynep primeşte nişte fotografii şi totul se schimbă în momentul în care ea se decide să acţioneze. Cât despre Emir, acesta aşteaptă momentul cheie ca să-l lovească pe Kemal drept în inimă. Nihan înţelege că fostul ei soţ nu se va opri din a-l ataca pe Kemal şi la un moment dat primeşte un bileţel de unde rezultă că viaţa ei nu se va schimba. Ea se pregăteşte să facă o călătorie care să-i salveze viaţa iubitului ei, dar îşi dă seama că este prea târziu să mai poată face ceva. Ea şi Kemal sunt pe punctul de a fi fericiţi însă Emir este şi el pregătit să se murdărească. Kemal ajunge să descopere un adevăr într-o noapte neagră, iar Emir acţionează...

Leyla o împiedică pe Asu să-şi ducă planul la capăt iar acum trebuie să plătească preţul şi este dusă în arest. Kemal vrea să facă în aşa fel încât şi Emir să fie arestat şi să plătească pentru tot răul cauzat şi aduce toate dovezile pe care le deţine la procuror. Nunta lui cu Nihan se amână din cauza maşinaţiunilor lui Emir, dar datorită dovezilor, va fi reșinut după care tot eşafodajul holdigului Kozcuoglu se va prăbuşi. Când vine în sfârşit ziua nunţii lui Kemal cu Nihan, Emir încă se gândeşte la un plan care să le strice momentul. Zeynep, care din proprie experienţă ştie ce a păţit la nunta ei, stă cu ochii-n patru să vadă ce se întâmplă şi de unde poate veni pericolul. Ea are dreptate atâta vreme cât Emir face tot posibilul ca nunta să nu aibă loc şi reuşeşte să-l răpească pe Kemal. Acum totul se joacă pe o carte, pe viaţă şi pe moarte. Kemal este închis fără oxigen într-o incintă metalică dar Zeynep şi Zehir îl găsesc şi îl salvează.

Acum Kemal şi Nihan spun "da" în faţa martorilor şi a ofiţerului stării civile...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Dragoste infinita episoadele 66, 67, 68 tr                                     urmează: ultimele episoade, 72-73-74 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele TV.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.