sâmbătă, 15 iulie 2017

Elita societatii, episodul 12-13 rezumat




Numerotația episoadelor este aceea turcească. Rezumatul de față corespunde episoadelor 29-33 Happy Channel.


Elita societatii, episodul 12-13 rezumatEce, Mert şi Kerem sunt acum îngrijoraţi pentru că nu ştiu cum o pot ajuta pe Cansu şi abia acum îşi dau seama că nici unul dintre ei nu-i ştie numele de familie sau adresa. Kerem se duce la arhiva marketului şi caută dosarul de angajare al lui Cansu, unde găseşte nereguli, rubrici incomplete şi lipsa adresei ei de acasă. Cu poza ei în mână, Kerem merge în cartierul în care a lăsat-o după nunta anului, crezând că ea acolo locuieşte, dar are surpriza să vadă că nimeni n-o cunoaşte în zonă. Mert se pregăteşte să citească rapoartele ca să se prezinte în faţa comisiei de evaluare stabilită de Bedia.

Levent încearcă s-o liniştească pe Sureya care nu se dezlipeşte de debarcader, aşteptând o veste despre fiul ei dispărut. Metin este şi el îngrijorat şi cumpărarea vilei pentru Ișil trece pe un loc secund. Isil nu vrea să înţeleagă gravitatea situaţiei, şi, presată de agentul imobiliar, va falsifica semnătura lui Metin pe un cec ca să dea avansul în câteva zile, aşa cum stabiliseră de la bun început. Evident, Metin nu va afla, deocamdată, nimic.

Bedia vede pe internet că Can Koran este dat dispărut şi îşi face probleme pentru Sureya, Mert se uită şi el peste articole, dar nu face nicio legătură între fratele lui Cansu şi Can. Kerem o caută la telefon pe Cansu care nu poate să vină să se întâlnească cu el şi caută o cale de a da de ea. După câteva zile de tensiuni şi de aşteptare, poliţia o anunţă pe Sureya că din moment ce nu a apărut nimic nou, sunt nevoiţi să-l declare pe Can mort. Familia este şi mai disperată, dar acceptă realitatea şi se pregătesc de ritualurile de înmormântare. Cansu îl vizitează pe Kerem acasă la el şi chiar aţipeşte în patul lui ca să se liniştească. Mama lui îi dăruieşte un pandantiv de familie şi Cansu îl acceptă cu drag. Apoi apar şi Ece cu Mert încercând s-o ajute pe Cansu să se mai detaşeze de tristeţea momentului prin care trece.

Ece îi invită apoi pe toţi trei la ea pe terasă unde pregăteşte un fel de culcuş, amenajat cu lumini ca de Crăciun şi rămân cu toţii să doarmă sub cerul liber, jucând jocuri de imaginaţie până când îi ia somnul. Metin se ceartă cu Isil care îi tot vorbeşte despre vilă, iar acasă la Cansu, Begum este certată foarte tare de Sureya pentru că alimentează ziarele de scandal cu ideea că Can s- ar fi sinucis. Bedia insistă ca ea şi Mert să meargă la familia Koran să le transmită condoleanţe şi să participe la pomană. Mert de data asta nu mai are încotro şi trebuie să accepte s-o însoţească pe bunica sa. Acolo descoperă cine este Cansu cu adevărat şi cu toată durerea, între ei are loc un scurt dialog plin de reproșuri. Mert o dojeneşte pe Cansu că-l face pe Kerem să sufere că n-o poate ajuta şi că-i ascunde adevărul. Cansu la rândul ei îl atenţionează pe Mert că nici lui nu-i este uşor să-i spună lui Ece cine este el în realitate.

Elita societatii, episodul 12-13 rezumat Atunci Mert promite că va spune acest adevăr cât de curând posibil şi se duce la piaţă unde o găseşte pe Ece şi o abordează direct. Ea este bulversată şi dezamăgită, crezând că el, bogat fiind, şi-a bătut joc de ea şi vrea să plece. Mert ia o portavoce de la un piețar şi îi explică în câteva cuvinte că într-adevăr, a făcut un schimb de identitate cu Kerem ca să fugă de muncă dar o iubeşte cu adevărat. Ece nu-l crede, şi îi dă un cadou pe care tocmai i-l cumpărase, economisind din salariul ei, apoi pleacă. Isil vine la vila Koran de unde Sureya o dă afară şi Metin se duce să aplaneze situaţia.

Ece rămâne supărată pe Mert şi nu vrea să-l vadă, Bedia stă de vorbă cu Levent ca să-l asigure că totuşi Sureya îl iubeşte, iar Kerem o vede pe Cansu mergând la o femeie din cele ajutate de Levent ca să ducă nişte bani, rugată de maică-sa. Kerem se interesează despre femeie, şi află că are o fată, că e divorţată şi că lună de lună îşi caută un alt adăpost, deducând în mod greşit că Cansu este fiica acelei femei. Crezând că Cansu şi mama ei au asemenea probleme deosebite, se însufleţeşte şi stă de vorbă cu Mert împărtăşindu-i cele aflate. Mert nu se entuziasmează, dar nici nu poate să-i dezvăluie prietenului său ceea ce ştie despre Cansu. După ce Mert îi dă banii pentru că l-a ajutat cu magazinul Oliva, Kerem se duce la femeia pe care o crede mama lui Cansu şi îi dă jumătate din sumă drept ajutor.

Elita societatii, episodul 12-13 rezumat Levent se întâlneşte cu Sureya la sala unde el se antrenează şi îi spune că soţul ei i-a cumpărat o vilă amantei lui, că a dat deja banii. Atunci Sureya se duce la Isil, Metin fiind şi el de faţă şi îi spune că divorţează. Metin se roagă în genunchi de ea să nu-l părăsească, iar Isil se enervează când vede asta şi din nou îl dă afară dar, acum Metin află de la Sureya despre tranzacția pe care el n-a semnat-o. La următoarea întâlnire Levent îi mărturiseşte Sureyei că o iubeşte nespus. Mert, ca să o recâştige pe Ece, îi dă unui detectiv o poză cu Ece când era mică şi mama ei, cerându-i să afle tot ceea ce este posibil despre femeia din poză.

Cansu, măcinată de gândul că trebuie să-i spună adevărul lui Kerem, se întâlneşte cu el la leagănul pentru copii dar nu-i poate spune decât că este mai bine ca ei să se despartă, lucru care îl tulbură foarte mult pe Kerem ...



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Elita societatii 11 tr                                     urmează: Elita societatii 14-15-16 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Elita societatii - prezentare.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.