marți, 18 iulie 2017

Elita societatii, episodul 17-18 rezumat
Rezumatul de față corespunde episoadelor 46-52 Happy Channel.


Elita societatii, episodul 17-18 rezumatMetin îl prezintă pe Kerem consiliului director, dar dintre toţi, Begum este aceea care priveşte totul cu luare aminte. Apoi Kerem şi Cansu sunt conduşi la birourile lor, care se află unul vizavi de altul şi au peretele dinspre culoar de sticlă, astfel că fiecare vede ce face celălalt. (Aici începe episodul 47 Happy Channel) La Oliva, Mert o concediază pe Sude pe motiv că nu are nevoie de oameni că ea, care creează tensiuni între angajaţii magazinului. Bedia se duce iar pe la Oliva şi o cheamă pe Ece să stea de vorbă cu ea şi scoate un plic consistent ca s-o determine să-l lase pe Mert în pace. Ece nu acceptă şi iese afară din birou plângând.

Begum, nemulţumită de noua ierarhie din companie, încearcă să-i facă probleme lui Kerem, însă Metin, fără să aibă habar cine este Kerem, i-o dă pe Cansu în grijă ca să înveţe cum se conduc treburile în companie. Kerem aranjează în aşa fel lucrurile încât o va determina pe Cansu să-i propună lui Mert să facă afaceri cu ei pentru a dezvolta divizia online a companiei și a face un restaurant la Oliva. Metin se arată foarte încântat de felul în care lucrează tinerii, dar Kerem nu se gândeşte decât la planul lui de răzbunare pe cei bogaţi, care, crede el, i-au furat viaţa. Drept urmare, îl convinge pe Mert să vândă jumătate din acţiunile Oliva familiei Koran, dacă vrea să lucreze cu ei.

Bedia, văzând că Ece nu se lasă, îl contactează pe proprietarul casei şi îi oferă o sumă mare de bani ca s-o cumpere, în aşa fel încât Ece să plece de acolo. Mert află cine urma să cumpere casa, supralicitează oferta şi o cumpără el pentru Ece, ca să poată rămâne în casa în care s-a obişnuit de atâta vreme, apoi se mută împreună în ea. Bedia, când aude aşa ceva, se înfurie şi din nou caută o modalitate de a-i face pe cei doi să se despartă. Cansu o determină pe Sureya să aibă grijă de Ela şi să se ataşeze de ea. După ce-i face o poză cu Ela în braţe, se duce să i-o arate lui Metin, ca să-i demonstreze că fetiţa merită să fie crescută în casa lor şi că Sureya n-o urăşte. (Aici începe episodul 49 Happy Channel)

Elita societatii, episodul 17-18 rezumatLa companie, Kerem o aduce pe Sude şi o angajează acolo, că s-o facă pe Cansu geloasă şi ca să-şi vadă răzbunarea împlinindu-se. Ece se pregăteşte să plece de la magazin, ca să nu mai stea că un ghimpe în ochii Bediei. Isil, văzând că lucrurile nu decurg aşa cum vrea ea, merge cu Metin la vilă să-şi recupereze fetiţa, dar Sureya nu vrea să i-o dea, motivând că dacă a lăsat-o la uşă, acum este a lor, o cresc ei, mult mai bine decât ar putea-o face Isil. Mert, Kerem, Ece şi Cansu se află la magazin şi încearcă să se comporte că atunci când erau buni prieteni, dar Kerem de fapt i-a chemat ca să le-o prezinte pe Sude, ca nouă parteneră pe divizia online, lucru care în primul rând pe Cansu o deranjează.

La vilă, Metin se declară de acord cu ceea ce spune Sureya, că Ela este o Koran şi că va fi crescută ca o Koran şi o dă afară pe Isil. Kerem, la birou, începe să citească în revistele mondene despre Sureya, ca să ştie tot ceea ce se poate despre familia Koran, apoi îi propune să decoreze Oliva aşa cum doreşte, profitând de o informaţie dintr-un interviu în care ea spune ce fel de artă preferă. Cansu se duce în arhivă şi Kerem vine după ea, dar închide uşa, care nu se poate deschide decât pe dinafară, astfel că rămân o vreme încuiaţi acolo, până când el forţează uşa şi ies afară. Sude şi Begum au o discuţie tăioasă, dar Begum nu are încotro şi, oarecum şantajată, merge cu Sude să-i prezinte lui Metin un nou meniu, din alimente sănătoase. Cansu vorbeşte cu taică-său să o dea afară pe Sude, dar el îi atrage atenţia că afacerile sunt afaceri şi sentimentele trebuie lăsate deoparte.  (Aici începe episodul 51 Happy Channel)

La Oliva totul este acoperit cu folii de plastic şi Ercan, în fruntea celorlalţi angajaţi, crezând că vor fi concediaţi, încep un fel de grevă spontană. Cansu, Kerem, Mert şi Ece apar şi ei şi îi liniştesc pe toţi spunându-le că doar se va redecora locul. Bedia vine şi ea la Oliva, disperată de gestul nepotului său, căruia i-a dat toate prerogativele şi acum nu mai poate face nimic ca să anuleze actul de cedare a acţiunilor. Între timp şi Sureya a venit acolo şi a pictat nişte maci pe perete. Când Bedia o vede, ţipă la ea crezând că a fost trădată de prietena ei. Sureya se enervează, jignită de vorbele bătrânei şi pleacă ameninţând.


Isil vine la firmă şi îl avertizează pe Metin că-i dă în judecată pentru răpire de copil. Sureya şi Levent se întâlnesc într-un părculeţ pe malul Bosforului şi Metin îi vede într-o ipostază tandră. Bedia se sfătuieşte cu avocaţii şi ajung la concluzia că tot ceea ce se poate face este să-l dezmoştenească pe Mert, însă avocaţii îi spun să se gândească bine la asta, pentru că ulterior nu va mai exista cale de întoarcere. Seara, la vila Koran apare Ișil cu o cohortă de poliţişti în spatele ei. Cansu şi Sureya încearcă s-o ascundă pe Ela, dar Isil vede şi fetiţa este luată acasă. Ulterior, Sureya va merge acasă la Ișil s-o convingă, inclusiv cu bani, că Ela merită o viață și o educație mai bună decât îi poate oferi ea. A doua zi Levent este răpit de nişte indivizi puşi de Metin în timp ce făcea jogging. Metin îl duce într-o casă părăsită şi îl leagă, dar asta nu-l împiedică pe avocat să-i mărturisească afaceristului că o iubeşte pe Sureya cu adevărat.

(Aici începe episodul 53 Happy Channel) Într-o ultimă încercare de a o face pe Ece să înţeleagă că între ea şi Mert sunt diferenţe enorme, Bedia îi invită pe amândoi la conacul lor, fără să le spună că pregătise o petrecere în aer liber. Mert se simte în largul lui, dar Ece este umilită, mai ales că femeile invitate de Bedia o bârfesc şi vorbesc despre ea ca despre o sărăntoacă fără şcoală. La firma Koran Cansu, văzând că Sude are treabă în birou la Kerem, apasă butonul de alarmă de incendiu, amuzându-se. Kerem, ca s-o enerveze, o ia pe Sude şi o sărută pasional ...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!a fost: Elita societatii ep. 15-16 tr                                     urmează: Elita societatii ep. 19-20

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Elita societatii - prezentare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.