marți, 25 iulie 2017

STUDIU: Cum arata barbatul PERFECT, in perceptia doamnelor!

Un studiu realizat de curând arată că doamnele preferă tipuri diferite de bărbaţi, în funcţie de vârstă şi de personalitatea lor, însă şi de experienţele prin care au trecut.
De-a lungul vremii, portretul bărbatului perfect a fost un subiect intens disputat, în rândul femeilor. Dezbaterile nu au ajuns la nicio concluzie, în afară de aceasta: partenerul ideal nu există! Totuşi, se pot contura anumite caracteristici preferate de doamne şi domnişoare.

Iată care sunt pretenţiile femeilor, atunci când vine vorba despre potenţialii parteneri!

STUDIU: Cum arata barbatul PERFECT, in perceptia doamnelor!

1. Sinceritatea

Conform rezultatelor, se pare că aceasta este cea mai apreciată calitate, în rândul doamnelor. Acestea îşi doresc un partener de încredere, implicat şi asumat, care să nu ascundă absolut niciun detaliu important. Femeile consideră că sinceritatea este din ce în ce mai greu de găsit, de aceea, atunci când cunosc un bărbat sincer, tind să îl aprecieze extrem de mult.

2. Aspectul fizic

STUDIU: Cum arata barbatul PERFECT, in perceptia doamnelor!Pe locul doi în clasament, la o distanţă foarte mică, se clasează aspectul fizic. Aşadar, doamnele pun preţ pe înfăţişare, dorind ca partenerul lor să se preocupe de acest detaliu. Printre elementele importante specificate de către femei se află: părul aranjat, manichiura îngrijită, haine de calitate şi încălţări curate. Aşadar, dacă doreşti să fii pe placul femeilor, începe să îţi întreţii înfăţişarea şi intră pe site pentru a-ţi comanda o pereche nouă de pantofi stylish. Astfel, nu vei da greş!

3. Îndemânarea

Când vine vorba despre bărbatul ideal, doamnele consideră că acesta trebuie să fie un descurcăreţ. Ele nici nu concep că partenerul lor să nu ia iniţiativa şi să nu se preocupe de treburile din gospodărie. Aşadar, dacă doreşti o să impresionezi pe iubita ta, surprinde-o cu ceva practic, făcut de tine, care să îi demonstreze că eşti un bărbat iscusit. De exemplu, amenajează grădina casei, cu ajutorul celor de la Fil Garden, pentru o reuşită garantată!

4. Responsabilitatea

În mod deloc imprevizibil, femeile îşi doresc un partener responsabil, care să îşi asume deciziile şi faptele sale, în totalitate. Doamnele au nevoie de siguranţă într-o relaţie, pentru a se putea implica 100%. Aşadar, dacă femeia pe care doreşti să o cucereşti îţi arată că te place, implică-te doar dacă ai, la rândul tău, intenţii serioase!

5. Romantismul

STUDIU: Cum arata barbatul PERFECT, in perceptia doamnelor!Deşi nu se află printre primele preferinţe din clasament, unele doamne vor un partener romantic, care să le demonstreze iubirea prin gesturi tandre şi sensibile, precum scrisori de dragoste, flori dăruite fără un motiv anume, întâlniri spectaculoase şi surprize ocazionale.

 6. Simţul umorului 

 Un alt lucru căutat de femei la partenerul lor este simţul umorului. Ele îşi doresc un bărbat spontan, creativ, amuzant, care să le poată îmbunătăţi starea de spirit, în orice moment.

 7. Statutul financiar 

 Chiar dacă este reprezentat de un procentaj foarte mic, statutul financiar se numără printre pretenţiile femeilor. Mai puţin importantă decât trăsăturile de caracter, precum sinceritatea şi responsabilitatea, situaţia financiară a domnilor suscită interesul unora dintre domnişoare.

8. Familia sa

Printre aspectele la care sunt atente, în ceea ce priveşte un potenţial partener de viaţă, doamnele au menţionat şi familia acestuia. Ele consideră destul de important ca rudele bărbatului să fie deschise şi să poată construi o relaţie bazată pe prietenie şi respect reciproc.

Aşadar, acestea sunt principalele trăsături pe care femeile le doresc, când vine vorba de bărbaţi. Chiar dacă partenerul ideal nu există, ele caută, în continuare, un iubit care să îndeplinească anumite criterii.

18 comentarii:

 1. Barbatul ideal e diferit pentru fiecare. E important sa fie un om bun si intelegator, harnic.
  Eu mi-am studiat sotul bine din toate punctele de vedere. Casnicia poate fi frumoasa daca ai langa tine un barbat care te iubeste.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Intr-adevar, intelegerea este, pentru mine, pe primul plan, dar mana in mana cu fidelitatea. Consider ca nu poti cere ceva ce tu nu dai - de regula ei cer fidelitate, si tot ei sunt aceia care dau prin băț...

   Ștergere
 2. Mai, da. Barbatul ideal nu exista la fel cum nu exista nici femeia ideala. Astea sunt niste iluzii ale noastre ca sa zic asa.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ideal pentru fiecare dintre noi, cred ca nu exista un barbat ideal care sa fie perfect pt orice femeie.

   Ștergere
 3. Bineînțeles că bărbatul ideal există, doar că pentru a da de el, trebuie să dormim mai mult. Lăsând gluma la poarte, simțul umorului este important, dar și caracterul și modul de a gândi. Restul se mai schimba și se mai construiesc pe parcurs.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iasmian, ai dreptate, caracterul este unul dintre cele mai importante ingrediente, pentru ca restul vin la pachet cu el. Cine nu are caracter, apoi n-are nici respect pentru femeia de langa el, nici pentru ceilalti, si un asemenea om merita sa ramana singur toata viata.

   Ștergere
 4. Nici unul nu are toate aceste calitati, dar barbatul ideal e construit din bucati ca un puzzle.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pe toate nu le are nici unul, sau daca le are, ele sunt completate si de defecte, si asta e valabil la toata lumea. Insa e fericita femeia care a gasit barbatul cu cele mai multe calitati potrivite pentru ea.

   Ștergere
 5. Da, cred ca toate suntem de acord ca nu exista barbatul ideal care sa cuprinda la un loc toate aceste calitati...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pai nu are cum, dar e bine daca are cat mai multe din ele, cu defecte cat mai putin deranjante.

   Ștergere
 6. :))) Barbatul perfect, chiar nu exista, doar sa facem un harem ca sa aiba toti toate calitatile :))))

  RăspundețiȘtergere
 7. Nu cred ca exisă bărbat ideal sau femeie ideală, dar fiecare om are un anumit ...tipar să zicem așa după care se ghidează în viață și se poate considera că acela este idealul lui pentru partenerul ales.
  Pe măsura ce avansează o relație, cei doi se schimbă oricum pentru că se adaptează unul la celălalt așa că se poate vorbi de o relație ideală dacă reușesc acest lucru.

  RăspundețiȘtergere
 8. Cred ca pe primul loc troneaza contul din banca

  RăspundețiȘtergere
 9. Greu cu barbatul ideal, le vrem pe toate si nu prea facem compromisuri, cel putin eu nu! de asta relatiile mele nu dureaza mai mult de cateva luni , cum vad ceva care nu-mi convine, adio si urmatorul la rand :)))

  RăspundețiȘtergere
 10. cred ca aspectul fizic a contat cel mai putin la mine de fiecare data. pe mine ma atrage felul omului de a se purta si modul in care ma trateaza.

  RăspundețiȘtergere
 11. In mare parte sunt de acord cu tine :) Cred ca aceste lucruri depind foarte mult de varsta - eu de exemplu am diverse asteptari in functie de cum ma simt, ce am nevoie, chestii de genul.

  RăspundețiȘtergere
 12. Barbatul perfect sau femeia perfecta nu exista, trebuie doar sa il accepti pe cel de langa tine asa cum e si atunci devine oarecum perfect in ochii tai

  RăspundețiȘtergere
 13. Mmm ... atunci cand intrebi o femeie ce si-ar dori. cred ca ar spune toate acele caracteristici pe care si le-ar dori sa le aiba iubitul, dar in realitate accepta si mai putine calitati. Cel putin ... asa sunt eu :)

  RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.