vineri, 22 septembrie 2017

Iubire si razbunare 17 tr, ep. 50-51, Happy




Iubire si razbunare 17 tr, ep. 50-51, HappyFugen mai trăieşte câteva minute şi moare în braţele fiului ei iubit. Tahsin este uluit şi incapabil să scoată vreo vorbă, pentru că niciodată n-a mai fost manipulat astfel. El tot repetă că n-a făcut nimic, dar Cesur se repede să-l strângă de gât şi abia reuşesc Kemal şi procurorul Sevdat să îl imobilizeze. Peste 45 de zile, Tahsin este la închisoare, iar Cesur, care fusese plecat din țară, se întâlneşte cu Salih, refăcut după accident.

Suhan face jogging şi se întâlneşte cu Serdat întrebându-l dacă l-au găsit pe cerşetorul care l-a pus pe Tahsin să citească biletul de la Rîza. Mihriban primeşte o scrisoare de la Tahsin care o surprinde, pentru că el recunoaşte că a făcut rău multor oameni dar ei i-a făcut rău fără să merite asta, şi îşi cere scuze de la ea. Apoi o întreabă dacă l-ar ajuta în caz că i-ar spune de ce a părăsit-o în ziua nunţii şi s-a însurat cu alta? Bulent vrea să vadă scrisoarea dar maică-sa o rupe şi îi spune doar că Tahsin i-a cerut ajutorul pentru că duce o viaţă grea în închisoare.

Cesur şi Suhan stau despărţiţi, ea locuind înapoi la conacul familiei Korludag. Ea îşi aminteşte cum la morgă, în ziua aceea, Cesur i-a spus că nu mai poate s-o privească decât ca pe fiica criminalului de Tahsin. Suhan se uită la o poză în care apărea şi Fugen, plânge şi sărută fotografia. Banu şi Cesur merg la închisoare să discute cu Rîza, care le povesteşte despre ce-şi mai aminteşte din noaptea de acum 30 de ani. Însă spune că era sub efectul drogurilor şi că nu ştie mare lucru, însă are grijă să nu menţioneze nimic despre Adalet.

Suhan se află la o serbare câmpenească tradiţională şi îl vede pe Cesur cu maşina pe şosea, apoi Kemal pleacă imediat cu iapa Nazlî să-l ajungă din urmă. Cesur se îndreaptă către magazia unde a murit maică-sa, şi se reculege printre amintirile încă foarte vii. Kemal ajunge şi el acolo şi amândoi se salută. Cesur o ia pe Nazlî şi pleacă spre fermă dar pe drum o vede pe Suhan, în maşina oprită, sprijinită cu capul de volan şi lovită la frunte. O ia acasă şi o pansează, dar se ceartă, pentru că Suhan crede că Rîza a făcut jocul prin care Tahsin s-o omoare pe Fugen, dar Cesur crede că Tahsin a organizat înscenarea ca să se răzbune pe el pt că l-a căutat pe Rîza la închisoare, şi că să-l facă să sufere.

Iubire si razbunare 17 tr, ep. 50-51, HappyAdalet se duce la închisoare să vorbească cu Tahsin şi pe drum îl vede pe Cesur cu Suhan alături de maşina ei. Fireşte, îl informneaza pe soţul ei că tânărul a revenit la Korludag după ce o vreme plecase în America. Rîza primeşte pe ascuns un bileţel de la cineva din afară. Serhat vine la vila Korludag şi aduce nişte probe spunându-le celor de faţă că mesajele lui Rîza au fost scrise cu stiloul lui Tahsin, din biroul casei lui. Korhan se enervează, la început şi Cahide respinge ideea, dar apoi îşi aminteşte de o zi în care l-a văzut pe Korhan coborând în biroul lui taică-său când acesta nu era acasă şi începe să fie atentă la ce spune procurorul. În acest timp Tahsin are probleme din partea unui coleg de celulă, şi când se enervează îndeajuns, îl strânge de gât şi îl ameninţă în aşa fel încât să nu-i mai trebuiască altă dată să vorbească aiurea.

Cesur îl vede pe Salih la un magazin şi se ia de el spunându-i că ştie că tot ceea ce i s-a întâmplat s-a făcut cu ajutorul lui şi că l-a ajutat pe Tahsin să-i omoare mama. Salih neagă, şi apoi Cesur e dat afară de unul dintre bodygarzii de la magazin. La serbarea care continuă câteva zile, Cahide îl ia deoparte pe Korhan şi îl întreabă direct de ce a scris scrisorile și l-a ajutat pe Rîza, dar el nu recunoaşte nimic. Adalet, la o masă, o roagă pe Mihriban pentru a două oară să-l ajute pe Tahsin şi să nu depună mărturie împotriva lui, deşi Mihriban i-a spus că el i-a oferit din nou iubirea. Într-un alt colţ, Banu şi Bulent se sărută, iar Şirin cu o amică îi observă surprinse. Seara, Kemal îl aduce şi pe Cesur în spaţiul unde are loc serbarea, dar ei sunt deja băuți. Cesur se îmbată și mai tare apoi merge acasă sprijinit de Suhan, rămând amândoi împreună peste noapte.

În ziua următoare are loc prima înfăţişare din procesul lui Tahsin. Apar toţi martorii, dar Tahsin îşi menţine declaraţia iniţială şi spune că el nu a desfăcut trapa cuştii, că pur şi simplu s-a desfăcut singură dintr-odată. Pentru că Tahsin este sincer, Cesur e şi el onest şi spune că nu a văzut dacă Tahsin a deschis fundul cuştii sau nu. Astfel, bătrânul Korludag este eliberat şi se duce la serbare să se bucure de libertate. Dar Cesur îl răpeşte pe bătrân şi îi pune o bandă adezivă peste gură apoi pleacă cu maşina pe marginea falezei înalte pe care o tot vizita în ultimele zile. Îl împinge pe Tahsin pe margine, amenințând că-l dă cu capul de stânci, că să-i spună adevărul despre moartea lui Fugen şi despre noaptea când a fost împuşcat Hasan...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Iubire si razbunare, ep. 15/46-48                                     urmează: Iubire si razbunare ep. 52-54

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Brave and beautiful prezentare.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.