sâmbătă, 9 septembrie 2017

Pretul dragostei episodul 66-69 tr, ultimele episoade, rezumat




Pretul dragostei episodul 66-69 tr, ultimele episoade, rezumatOmer şi Defne se hotărăsc să plece definitiv la Roma, lucru care-i va determina să înceapă un nou capitol al vieţii lor. De aici înainte, în noua comunitate, nimeni nu va şti cine sunt ei şi vor trebui să ia totul de la zero. Dar chiar înainte să plece, Omer şi Defne au parte de o seară tipică împreună. Omer o invită pe Defne la un meci de fotbal cu echipa lui preferată, Beşiktaş, vor vizita locuri des frecventate de ea, cu alte cuvinte vor da frâu liber iubirii lor. Acum se află pe drumul cel bun în formarea unei familii adevărate şi se distrează pe măsură.

Neriman şi Koray fac pe neştiutorii drept răspuns la hotărârea lui Sinan şi amândoi vor să facă în aşa fel încât să-i afecteze hotărârea luată. Până la urmă Seda va avea de câştigat. Dar ceea ce contează este că Omer şi Defne sunt fericiţi, că s-au obsinuit unul cu celălalt şi şi-au format obiceuri comune. Neriman le şi spune să se căsătorească şi să facă copii. Defne o ia în serios şi se străduieşte să-l facă pe Omer s-o ceară de nevastă, dar el deja se gândeşte la căsătorie.

La companie e o continuă efervescenţă - petreceri acasă, petreceri la birou, Korîș are ideea să-l îmbrace pe Omer în Moş Crăciun, rămâne doar că el să fie de acord. Sinan şi Șukru fac pariuri pe răspunsul lui Omer. Ca să-l convingă, Koray îi joacă toate festele care-i vin în minte. Însă finalul pariului este unul neaşteptat.

Omer şi Defne se bucură împreună de intrarea în noul an alături de ceilalţi şi fac cadouri celor mai puţin norocoşi ca ei. Defne va avea parte de o surpriză care o face foarte fericită, simţindu-se în al nouălea cer, şi care aduce toată povestea lor în punctul de unde au plecat. Numai Omer putea să facă aşa ceva ...

Acum, în timp ce Defne caută să afle dacă este însărcinată, secretul lui Omer iese la lumină. Însă mai este un eveniment la care trebuie să participe: echipa lui Koray joacă fotbal cu echipa lui Sinan şi Omer. Dacă va câștiga Koray, el va avea dreptul să fie nașul primului lor copil. Arbitru este Aytekin.

Pretul dragostei episodul 66-69 tr, ultimele episoade, rezumatDefne face o primă mişcare să se împace cu familia ei. Iso s-a băgat în afaceri cu adăposturi pentru câinii vagabonzi. Omer merge să discute cu Turkan şi să-i dea explicaţii, apoi cei doi pleacă într-o călătorie plină de emoţii, pentru că Defne nu ştie cum să-i spună lui Omer că este însărcinată.

Timpul trece ... Defne şi Omer au copii, sunt fericiţi, iubirea înconjoară totul şi cei doi trăiesc viaţa pe care au visat-o.

*** S F Â R Ș I T U L   S E R I A L U L U I  ***


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!




sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru celelalte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare.








5 comentarii:

  1. EPISODUL 67 NU EXISTA...CE SUFRINTA ARE OMER SI SPUNE CA A SCAPAI ????

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Eu am facut rezumatele conform lungimii episoadelor turcesti, nu stiu cum au fost ele ajustate acum.

      Ștergere
  3. Buna!Unde pot urmari ultimele 2 episoade 68,69 traduse in romana?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.