luni, 18 septembrie 2017

Vrei o usa de exterior moderna? Alege de pe Kulttur

Vrei o usa de exterior moderna? Alege de pe KultturAcum câţiva ani încă erau la modă uşile metalice de exterior, şi toată lumea îşi punea uşi noi. Însă în scurt timp, de exemplu, în blocul nostru, mai toate uşile au devenit la fel, cu mici diferenţe. Recunosc că şi eu mi-am schimbat uşa de la apartament, era chiar nevoie, şi am ales ceva simplu, destul de urat, că n-am avut de unde altfel, dar funcţional. Mi-aş fi dorit să am de unde alege ceva pe gustul meu, cu un model care să nu semene cu restul, să fie o culoare deschisă, dar atunci nu erau decât două sau trei nuanţe de uşi bej şi când m-am dus eu să cumpăr, ceea ce mi-am dorit, nu era pe stoc. Dar pe atunci nici nu ştiam unde să caut, ori poate că într-adevăr nu se găsea o gamă foarte largă de uşi de exterior moderne.

Vrei o usa de exterior moderna? Alege de pe KultturDar acum lucrurile stau altfel. Criteriile de alegere ale unei uşi bune nu mai sunt doar funcţionalitatea şi siguranţă. În prezent există multe firme care comercializează diverse tipuri de uşi, de mărimi diverse, după cum este designul casei tale. O uşă de exterior trebuie să ţină cont şi de aspectul locuinţei unde va fi pusă. Trebuie să existe o concordanţă între arhitectura casei respective şi designul uşii, între culoarea zidăriei şi a stucaturilor şi culoarea uşii. Un aspect care trebuie luat în seamă este şi proporția dintre zidărie şi ferestre, a peretelui unde vine montată uşa, care poate să aibă şi ea aceeaşi proporție de material solid şi de sticlă specială. De asemenea trebuie ţinut cont de stilul arhitectonic al ferestrelor şi de înălţimea acestora, stil şi dimensiuni care trebuie să se reflecte şi în uşa de exterior aleasă.

Vrei o usa de exterior moderna? Alege de pe KultturPe site-ul Kulttur.ro se găseşte o gamă foarte variată de asemenea uşi, unele din lemn stratificat cu inserţii metalice, altele cu luciu oglindă, sau cu inserţii de sticlă specială, cu canaturi mai groase sau mai subţiri, vopsite în diverse culori, clasice sau pastel, după gustul şi dorinţa fiecăruia. Pe Kulltur.ro fiecare găseşte o uşă de exterior potrivită, pentru o casă sau un apartament.

Vouă ce uşă de exterior de pe site v-ar plăcea? Eu recunosc că mi-e greu să mă opresc doar la una, foarte multe îmi plac.Dacă ți-a fost util, dă mai departe!
9 comentarii:

 1. Ușa noastră de exterior este din termopan cu sticla și decor din fier forjat, asa mi-am dorit, asa am reusit sa facem
  Pentru usile de interior am optat pentru usi alba, daca ar fi sa le schimb, le-as schimba cu usi de culoare nude.

  RăspundețiȘtergere
 2. O sa ma uit pe siteul asta pentru ca si noi suntem in cautare de usa la intrare... :D

  RăspundețiȘtergere
 3. chiar as avea nevoie de o usa buna si frumoasa la casa de la tara!

  RăspundețiȘtergere
 4. Doamne ce bine arata! Numi articole interesante si unice faci!😍

  RăspundețiȘtergere
 5. Ultimul model imi place cel mai mult. Vad ca au foarte multe modele frumoase pe site.

  RăspundețiȘtergere
 6. Eu am una care a fost aleasa de fostul proprietar si mereu am zis ca o s-o schimb, dar din pacate nu am mai ajuns acolo.

  RăspundețiȘtergere
 7. Am vazut multe modele frumoase la ei pe site.Urmeaza sa punem si noi usile de interior la noua casa, dar abia la anul cred(momentan abia tencuim)

  RăspundețiȘtergere
 8. Am admirat si eu usile de pe acest site. Sunt extrem de frumoase si cu un design special

  RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.