duminică, 8 octombrie 2017

Iubire si razbunare episoadele 23-24 tr, 68-72, Happy




Iubire si razbunare episoadele 23-24 tr, 68-72, HappyCesur este interogat de comisarul Serhat care crede că el l-a omorât pe Salih şi apoi dus la arest. Rîza ia masa la restaurantul hotelului lui Tahsin şi îi spune chelnerului că bătrânul îi va plăti nota. Korludag, acasă, este agitat şi coboară să pună la spălat hainele care au pete din sângele lui Salih. Cahide îi taie calea şi nu-l lasă pe el să meargă în spălătorie, apoi, înainte să bage haina la maşină, vede o pată. Hulya îi distrage atenţia şi după aceea Cahide, care aranjase cu Turan, ieşit în închisoare, să-i dea copilul care este al lui, o trimite pe Hulya la Tahsin cu o ceaşcă de ceai, ea îl pune pe Zafer în leagăn şi deschide uşa, dar dă peste poliţie.

Tahsin şi Suhan sunt luaţi la interogatoriu, dar unele amănunte din ceea ce spune fiecare nu se potrivesc. Tahsin minte că l-a chemat pe Salih să discute dar n-a venit şi afirmă că Cesur l-a omorât. Rîza îl contactează pe Turan şi amândoi stau de vorbă la hotelul lui Korludag. Rîza îl determină pe Turan să renunţe să-şi ia băieţelul, pentru că la Tahsin în casă ar avea o altă viaţă şi un destin mai bun, apoi îi dezvăluie că acel hotel va fi al lui în curând şi că are nevoie de ajutoare.

Iubire si razbunare episoadele 23-24 tr, 68-72, HappyA doua zi Cesur este scos din arest, dar merge cu escortă şi cu Serhat în pădure ca să facă o reconstituire. Acolo, îi ia pistolul de la spatele lui Serhat şi reuşeşte să scape cu fuga, după care cere ajutor la Rîfat să-i aducă nişte bani şi haine să se deghizeze. Însă comisarul bănuieşte că Rîfat va fi contactat de Cesur şi o roagă pe Suhan să-l ajute să-l urmărească pe fostul poliţist. Rîza se duce la Tahsin şi îl şantajează să-i dea hotelul şi o maşină de lux. Bătrânul se înfurie la început, însă îşi dă seama că nu are de ales şi acceptă să cedeze hotelul - lucru care este o greşeală, pentru că bate la ochi brusca îmbogăţire a unui fost puşcăriaş cu condamnare grea şi implicat în mai multe probleme în rezent.

Suhan acceptă propunerea lui Serhat dar se duce la Rîfat şi îi spune despre ce-i vorba. În cutia dată de comisar pt Cesur era un dispozitiv de urmărire, iar Suhan îi sugerează lui Rîfat să se lase urmărit, dar să-i dea ei ceea ce trebuia dus la Cesur. În acest timp Rîza se uită din nou, cu atenţie, pe înregistrarea omorului lui Salih şi vede printre crengi un copil cu bicicleta care trecuse pe acolo şi fusese martor. Rîza se duce la pădure dar acolo îi găseşte pe Suhan şi Cesur veniţi să caute urmele omorului. Cesur descoperă şi amprentele roţilor bicicletei, şi petele de sânge şi un obiect cu numele Ali pe care îl ia ca probă. Amândoi pornesc în căutarea copilului, iar Rîza, care văzuse totul de după crengi, îl avertizează pe Tahsin despre existenţa băiatului martor şi a faptului că Cesur şi Suhan au găsit urmele crimei.

Iubire si razbunare episoadele 23-24 tr, 68-72, HappySuhan se duce la şcoală şi cere directorului să stea de vorbă cu cei doi băieţi pe care îi cheamă Ali. Află adresa celui care are bicicletă dar mama lui n-o lasă pe Suhan să între în casă şi afirmă că ei n-au văzut nimic, fără că ea să fi întrebat ceva. Cesur îl sună pe Serhat de la un telefon public şi, cu toate că acesta îi cere să se predea, Cesur îi spune unde este locul crimei. Peste noapte Suhan rămâne în casă izolată unde se ascunde Cesur. A doua zi ea se duce la vilă unde o vizitează Şirin care-i spune că ştie cine l-a omorât pe tatăl ei - Rîza. Suhan o sfătuieşte să meargă la comisar şi ea îi spune acestuia tot ceea ce ştia. În tot acest timp, Turan l-a răpit pe Ali, pus de către Riza, care a gândit un plan încâlcit în care vrea iar să-l implice şi pe Cesur.

Mama lui Ali o sună pe Suhan şi îi spune că s-a răzgândit şi că vrea să stea de vorbă cu Cesur. Suhan îl sună să-l anunţe dar îl avertizează că poate fi o capcană. După aceea Suhan se duce la hotel si întreabă de Riza, rugându-l pe recepţioner să-i deschidă camera lui. În timp ce cotrobăie prin lucruri, vine Turan să ia nişte bani. Suhan se închide în baie apoi pleacă şi ea, nu înainte de a lua CD-ul cu inregistrarea în care Salih verifică funcţionalitatea cuştii metalice. Serhat îl cheamă pe Rîza la poliţie şi îi spune că Şirin l-a denunţat ca potenţial criminal, dar el zice că fata aia e cam nebună. Cesur se duce la casa mamei lui Ali dar acolo îl aşteaptă poliţiştii care îl aleargă prin pădure şi trag în el. Cesur nu renunță chiar dacă este rănit, aleargă şi o găseşte pe Suhan pe drum, urcându-se rapid în maşina ei.

Iubire si razbunare episoadele 23-24 tr, 68-72, HappyAli scapă şi el de bătrânul cerșetor care-l păzeşte şi iese în drum de unde, întâmplător, îl culege Mihriban şi îl aduce la poliţie, unde mama lui şi Serhat îl aşteaptă. La conac, Hulya o aude pe Cahide discutând cu Turan care o tot amână să vină să-şi ia băieţelul. Când Cahide iese din cameră, Hulya o ia la rost şi femeia se tot îndepărtează mergând cu spatele. Nu observă când ajunge la scări şi se împiedică rostogolindu-se şi rămânând fără cunoştinţă. Serhat depistează casa unde stă acum Cesur şi vine cu poliţiştii să-l ridice. Cesur o convinge pe Suhan să se prefacă ostatică, dar când ies afară, comisarul le spune că Ali a colaborat şi acum ştie că nu el este criminalul. Cesur lasă pistolul jos şi înaintează către Serhat împreună cu Suhan.

Acum Tahsin este în arestul poliţiei din cauza lui Ali, iar Cesur este şi el arestat şi dus în aceeaşi celulă cu Korludag. Însă pentru că Rîza l-a constrâns pe bătrân să-i promită că n-o să-l mai acuze de nimic de acum înainte, Tahsin minte că doar Salih era vinovat şi nimeni altcineva. Cesur bineînţeles că observă că bătrânul, din senin, îl apară pe Rîza. Lui Tahsin i se face rău şi este dus cu ambulanţa la spital. Tot acolo se află şi Cahide, care şi-a revenit şi e vizitată de Korhan. Acesta, înainte să intre în salon, o ameninţă pe Hulya că dacă soţia lui sau copilul păţesc ceva, o omoară cu mâinile lui.

Iubire si razbunare episoadele 23-24 tr, 68-72, Happy
Rîza este chemat la Serhat în legătură cu CD-ul adus de Suhan la poliţie, însă el s-a uitat pe camerele de supraveghere şi a văzut că ea a intrat în camera de hotel în lipsa lui. Acum îi cere comisarului mandat sau dovezi că acel CD nu a fost pus de cineva în cameră în mod intenționat. Serhat tace, pentru că nu are nici o dovadă concludentă în afară de cuvântul lui Suhan. Bătrânul care-l păzea pe Ali se lasă prins, pentru că Rîza îi promite că-i va da câţi bani doreşte dacă acceptă să fie închis drept ciminal al lui Salih. Serhat vine să-l interogheze şi asupra sa se găseşte pistolul cu care a fost ucis Salih (dat de Riza). Însă în tot acest timp, Cahide îi povesteşte lui Korhan despre haina socrului ei care mirosea a ars şi avea o pată de sânge.

Turan află de la Necla, care acum lucrează în spital, de când s-a închis farmacia lui Adalet, că Tahsin e grav bolnav de o boală incurabilă şi îl anunţă pe Rîza despre acest lucru. Acum el se gândeşte cum să mai pună mâna pe o parte din avere cât mai este timp şi bătrânul încă trăieşte. După ce Tahsin vine acasă din spital, Rîza şi cu Turan fac o vizită la vilă. Riza, să-l vadă pe Korludag, care-l cam dă afară, iar Turan o vede pe Hulya şi îi spune că ştie că Zafer este copilul lui. La fermă, Şirin îi spune lui Cesur tot ce ştia de la taică-său referitor la Rîza, dar nu ar vrea să afle Kemal despre asta. Însă Kemal ascultă la uşă şi de nervi, iese în drum unde este atacat de Rîza şi de Turan. Cesur vine să-l scoată din mâinile lor, dar când se ia de Rîza, apare poliţia şi se potoleşte.

Ferma de măslini a lui Korhan este vândută la licitaţie, dar participă şi Tahsin şi câştigă. Korhan se enervează şi se ia de avocatul companiei, crezând că el i-a dat informaţii lui taică-său, însă informatorul era Bulent. Cesur se duce să discute cu cerşetorul închis drept ucigaşul lui Salih, să-i arate cam ce i se va întâmpla şi cum va fi omorât mai devreme sau mai târziu, însă omul nu vrea să coopereze, deşi este speriat de tabloul ilustrat de Alemdaroglu. Turan află de întrevedere şi imediat varsă ştirea la Rîza, care decide că cerşetorul trebuie omorât, de cineva care se află deja în puşcărie.

La hotel are loc un dineu unde Mihriban se va anunţa drept candidată la primăria oraşului şi toată spuma înaltei societăţi este invitată. Rîza se pune şi el la patru ace. Suhan şi Tahsin vin împreună, şi sunt întâmpinaţi de Cesur. Korludag se întreţine cu Mihriban iar Cesur vede că Suhan este palidă şi îngrijorată (de boala lui Tahsin, care este în stadiu avansat). Korhan se duce, dar o lasă pe Cahide acasă, deşi ea insistă să meargă. Văzând că el n-o vrea acolo, se încăpăţânează şi vine pe ascuns, fără să fi fost invitată. Cesur îl vede pe Rîza şi vrea să-l dea afară de la petrecere, dar Mihriban îi spune să asepte până îşi termină discursul. Suhan se apropie de Rîza şi acesta răspunde ceva ce poate fi interpretat ca o ameninţare directă că Tahsin va muri în scurt timp.

Iubire si razbunare episoadele 23-24 tr, 68-72, HappyCahide face o gafă imensă şi se ia de o doamnă avocat, Selen, care discută afaceri cu Korhan, el abia reuşind s-o facă să plece. După ce Mihriban îşi rosteşte discursul, Rîza vine la microfon şi se prezintă drept gazda petrecerii, pentru că Tahsin i-a cedat hotelul. Korhan se enervează să audă aşa ceva, şi mai toată lumea rămâne uimită să afle ce gest a făcut Tahsin. Cesur şi Suhan nu aud noutatea, pentru că deja au plecat de la petrecere. Mai târziu Korludag îl ceartă pe Rîza pentru că a dezvăluit tuturor ceea ce trebuia să rămână între ei, dar el îi spune că oricum nu mai are mult de trăit. Korludag nu înţelege ce vrea să spună cumnatul său, și ia vorbele lui ca pe o ameninţare. A doua zi Tahsin se duce s-o vadă pe Adalet, pe care Rîza o vizitase cu câteva zile în urmă şi o şantajase că dacă nu-l lasă singur pe bătrân, fără să-i mai scrie şi fără să-l mai vadă, o să-l omoare. Adalet îşi joacă bine rolul şi se preface supărată pentru cedarea hotelului, ăsta fiind, chipurile, motivul pentru care nu vrea să-l mai vadă pe Tahsin.

Cerşetorul din închisoare este la spital, cu plăgi înjunghiate, pentru că omul pus de Tran n-a reușit să-l omoare din cauza unui gardian. Cesur află şi se duce să mai stea odată de vorbă cu el, poate îi va spune adevărul. Însă şi Rîza se duce la spitalul respectiv, se deghizează în medic şi îi pune perna pe faţa bătrânului, sufocându-l. Banu îl sfătuieşte pe Cesur să nu facă vreo greşeală. Cahide, care se dusese la noul birou al lui Tahsin, aude involuntar o anume conversaţie dintre el şi Bulent şi iese din clădire tulburată, dându-și seama că Bulent l-a ajutat pe Korludag să preia ferma de măslini a lui Korhan.

Suhan se duce cu Rîza în camera lui de la hotel să vadă cu ochii ei înregistrarea din pădure. Cesur o urmăreşte şi exact după ce ea vede încăierarea dintre Tahsin şi Salih şi împuşcarea acestuia, Cesur bate la uşa lui Rîza vorbind, că ştie că este în cameră. Suhan şi Rîza se pregătesc să deschidă...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Google plus pin





a fost: Iubire si razbunare, ep. 21-22 tr                        urmează: Iubire si razbunare ep. 25-26 tr/ 73-76 Happy

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Brave and beautiful prezentare.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.