vineri, 24 noiembrie 2017

Cum ştii care e cea mai bună alegere în materie de apartamente în capitală




Achiziţia unui apartament trebuie să implice eforturi extraordinare. Indiferent de care este scopul și anume destinat să fie pentru spațiu propriu de locuit sau pentru a fi exploatat, dat în chirie, achiziția în sine tot implică numeroase griji și nevoia de a face o selecție riguroasă.

Posibil că orice viitor proprietar se va gândi care este metoda care să îi ajute să aleagă acel apartament dorit. De fapt nu există cheia succesului ci mai degrabă o serie de aspecte ce împreună pot conduce la un rezultat așa cum se dorește. Așadar, pentru cei care sunt în căutare de apartamente de vânzare București iată o serie de aspecte care se dovedesc a fi relevante pentru alegerea celui ce va urma să fie achiziționat.

Cum ştii care e cea mai bună alegere în materie de apartamente în capitală


  • De preferat să se vizioneze cât mai multe locații, mai ales într-o zonă anume, într-un cartier anume, pentru a face o comparație. Pentru ceea ce pare să încânte și spre care înclinați alegerea este de preferat să se verifice minuțios zona. Indiferent de cum arată apartamentul cu pricina, trebuie avut în vedere mai mult decât imaginea de prim impact. Așadar, verificați instalațiile electrice, sanitare, posibile infiltrări de apă, dacă există mucegai, starea pereților și oricare alt aspect ce îl considerați important.
  • Un apartament nou aduce mai puține investiții. Mai sunt și cei din categoria care preferă un apartament mai vechi în care vor investi ei, cu un control asupra materialelor. Dacă sunteți în branșă, ar putea să existe și aspecte favorizante de genul. În orice caz, sunt cheltuieli de reparații incluse, deci sunteți pregătiți pentru asta?
  • Chiar dacă un apartament nu este finalizat, ci în stadiu de construcție, tot puteți să vă asigurați că va fi al dumneavoastră. Se poate achita un avans. Atenție însă la termenii impuși de finalizare și la modul în care se respectă predarea. Aici intervine nevoia de a găsi informații pe piață despre constructor și dezvoltatorul imobiliar în cauză.
  • Siguranţa – spre exemplu un bloc dotat cu sistem de interfon sau de ce nu chiar cu pază și supraveghere video, cu un plus de confort printre care și cel termic sunt de asemenea aspecte de luat în considerare. Din nou poate ține de cheltuieli în plus când nu sunt puse la punct anumite aspecte, când nu sunt implicite achiziției. Dacă le constatați, puteți cere renegocierea sumelor.
  • Nu în cele din urmă, ar trebui verificată starea apartamentului din punct de vedere legal. Dacă există ipotecă, dacă sunt mai mulți proprietari și toți sunt de acord cu vânzarea și cu suma impusă, dacă dețin toate actele, intabulare printre altele. Până la vânzarea propriu-zisă există numeroși pași ce trebuie urmați.
O selecție ușoară, cel puțin în faza de anunțuri și de vizionări locații se poate face ca urmare a cercetărilor făcute pe pagina compariimobiliare.ro. În cadrul acestui portal se vor găsi informații la zi despre piața imobiliară din orice oraș al țării, cu estimări de prețuri, comparații și fluctuații ale acestora. Indiferent dacă este vorba de un viitor proprietar, de cel care vinde, de cel care caută să închirieze, aici există o sursă complexă pentru toți cei interesați de domeniu.







11 comentarii:

  1. Bucurestiul e mare asa ca inainte de a face o alegere trebuie studiata bine piata pentru a face cea mai buna alegere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand pornesti in cautarea unui apartament mai ales in Bucuresti, e o adevarata aventura. De aceea e bine un astfel de portal unde sa gasesti informatiile necesare

    RăspundețiȘtergere
  3. Visez sa ma mut in capitala, asa ca daca vreodata o sa ma hotarasc, o sa tin cont de tot ce ne-ai zis.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca toti ne-am dori un apartament intr-o capitala si e bine de stiut la ce sa fim atenti.

    RăspundețiȘtergere
  5. La mine a fost o intreaga aventura sa gasesc un apartament unde sa stau in chirie, imi pot inchipui doar cum ar fi sa caut sa cumpar un apartament. Haos.

    RăspundețiȘtergere
  6. desi imi pare rau dupa multele chestii ce se intampla in Bucuresti, ma refer la evenimente, cultura, etc... nu ma gandesc o clipa sa locuiesc acolo!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ehe, pasărea mălai visează... ce-aș mai ține și eu cont de aceste sfaturi dacă mi-aș permite să-mi iau un apartament nou. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. O adevarata aventură a fost cand am cautat Apartament, acum 2 ani.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu daca as supravietui in Bucuresti. E destul de greu sa iti cumperi in provincie o locuinta d-apai in capitala preturile sunt cu mult mai marisi ai prea multe variabile de care trebuie sa tii cont :)
    Paula Sosoi

    RăspundețiȘtergere
  10. E foarte greu sa gasesti ceva ce sa-ti placa, intr-o locatie anume si care sa se incadreze in bugetul tau, asa ca este firesc sa apelezi la un astfel de site.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multa vreme am cochetat cu ideea mutarii mele in capitala. Imi place articolul si este bine documentat.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.