vineri, 8 decembrie 2017

Steaua sufletului episoadele 4-5-6 rezumat


Steaua sufletului episodul 4

Steaua sufletului episoadele 4-5-6 rezumatBătrânul cade răpus de glontele lui Zekkar. Seyit îl urcă în microbuz, cu toții urcă la locurile lor, iar Ibrahim demarează, însă în scurt timp bunicul moare. Zekkar îi urmărește îndeaproape cu automobilul și când, la o oprire, Zuhre iese din mașină și fuge, împovărată de moartea pe care indirect a provocat-o, unul dintre oamenii lui Zekkar îi urmăresc pe cei doi prin pădure, dar Seyit reușește să-l bată.

Mai apoi Seyit urcă la volanul microbuzului alături de șoferul Erdal, care întâmplător s-a pus de-a curmezișul cu tirul lui, între Zekkar și familia lui Seyit, și împreună cu el se îndreaptă către o localitate satelit a Istanbulului ca să-l îngroape pe Mustafa. Ibrahim și Șerife au rămas în urmă, la popasul unde opriseră mai devreme, apoi se întorc acasă, dar rămân fără microbuz. Înmormântarea lui Mustafa se dovedește anevoioasă, din cauză că bătrânul a fost împușcat, și nimeni nu se încumetă să-i facă o slujbă de îngropăciune. Până la urmă găsesc o modalitate și îl îngroapă în pădure la ceasul rugăciunii, dar Zekkar nu stă nici el și îi surprinde pe toți la mormânt. Înainte să facă vreun rău, Seyit apare cu un pistol și îl neutralizează pe Zekkar, după care îl bate măr. Șoferul Erdal, un tip care se pare că îi cunoaște pe cei din clanul Karakaya, îi lasă lui Seyit o carte de vizită si rămâne să-i amenințe pe oamenii lui Zekkar, spunându-le celorlalți să plece către oraș.

Steaua sufletului episoadele 4-5-6 rezumatÎn Cappadoccia, Fikret o pedepsește pe nora lui pentru că a ajutat-o pe Zuhre să fugă și o închide în tunelul prin care Zuhre a scăpat din conac, dar acum ieșirea este blocată cu bolovani mari. Seyit și familia lui ajung în Istanbul și găsesc un hotel unde să rămână o vreme, urmând ca mai apoi să-și găsească o locuință ieftină. Ruveyda, care consideră că Zuhre este de vină pentru toate problemele lor, găsește numărul lui Zekkar și îl sună de la recepție ca să-i spună unde se află, dar Zuhre vine acolo pe neașteptate și Ruveyda e nevoită să întrerupă conversația. A doua zi Seyit se duce să scoată niște bani din bancă și să cumpere un microbuz pentru taică-său. Când îl sună să-i spună că îi aduce mașina în fața palatului Topkapî, Ibrahim era legat și bătut de Zekkar în clubul pe care acesta îl deținea în marele oraș. La îndemnul lui, acceptă oferta fiului său apoi Zekkar o plătește pe Șerife și îi propune să-l ajute în continuare.

Servitorii de la conac observă că Sîrma lipsește, la fel și Ali. Femeia, disperată, plânge și merge prin tunel căutând o altă ieșire care nu există. Tocmai când Ali îl ameninta pe Fikret cu pistolul, pentru că acesta mințise că Sîrma era plecată la rudele ei la Aksara, Sîrma reușește să deschidă ușa conacului cu o cheie găsită la gâtul unui cadavru din tunel și apare, istovită și flămândă pe terasă, oprindu-și fiul de la a comite o mare greșeală. Fikret decide ca toată familia să plece la Istanbul să o găsească pe Zuhre și să-i pedepsească pe Seyit și ai săi. Seyit lasă microbuzul pentru taică-său în drum și se ascunde după un zid. Ibrahim vine împreună cu oamenii lui Zekkar, dar ei nu-l văd pe Seyit și fac cale întoarsă la clubul stăpânului.Zuhre îi promite Ruveydei că a doua zi o să plece, ca să nu mai aibă probleme, dar o roagă să n-o dea pe mâna clanului Karakaya. Zuhre se ține de cuvânt deși îi vine greu să se despartă de Seyit. Însă problema cea mai mare este rana ei, care probabil e infectată și o împiedică să meargă normal pe stradă. Zuhre hoinărește pe străzile cu prostituate fără să-și dea seama unde se află și cade pierzându-și cunoștința. Erdal o vede întâmplător și îl sună pe Seyit. Cei doi au noroc s-o găsească în acel cartier rău famat și o duc la un spital. Fikret cu Ali, Sîrma și servitoarele lor ajung la clubul din Istanbul și se instalează în camere. Zekkar nu se bucură de revedere, dar nu are încotro. Fikret este supărat că fiul său a preluat căutarea nevestei lui, însă el nu știe că Zekkar a pus ochii pe Zuhre.

Ruveyda, care se află la spital alături de Seyit și de maică-sa, profită de un moment și, sub pretextul că merge la toaletă îl sună pe Zekkar să-i spună unde se află Zuhre, dar îi lasă mesaj pentru că el nu-i răspunde. Însă Seyit tocmai o căuta și se afla lângă ea...

Steaua sufletului episodul 5

Cu toate acestea, el nu-și dă seama că sora lui vorbise la telefon. Zuhre îl vede pe Ali - care ascultase mesajul lăsat - și fuge în curtea spitalului. Acolo are din nou loc o confruntare între Ali, Zuhre, Seyit și ai lui. Ruveyda țipă la frate-său s-o lase pe fată să plece la soțul ei, dar Seyit nici nu vrea să audă. Până să apară Zekkar, lucrurile se lămuresc, un pistol se descarcă într-o încăierare, Ali cade jos deși n-a fost lovit de glonte, iar Seyit pleacă împreună cu familia lui și cu Zuhre. Ajung din nou la hotel unde vine un medic care îngrijește de rana fetei. Zekkar merge la o bancă și o mituiește pe o oficiantă să-l informeze când Seyit mai scoate bani din cont.

În Cappadoccia Serife se bucură de lucrurile pe care le-a luat cu banii dați de Zekkar și încă mai are destui bani, dar bucuria i se termină brusc, pentru că Ibrahim vine acasă și o anunță că a fost concediat. Între Ruveyda și Zuhre are loc o nouă discuție despre cine l-a informat pe Ali Karakaya despre faptul că Zuhre era la spital. Fata își dă seama că Ruveyda a făcut asta, și o roagă încă o dată să nu mai greșească, pentru că vor intra în belele și ai ei. Ruveyda îi spune Zuhrei în față că o urăște, apoi îi reproșează și fratelui ei că și-a cheltuit banii pe medicamentele și doctorul adus pentru fugară.

Seara, la club, familia Karakaya se adună la masă iar Zekkar, ca și Fikret și Ali, sunt curioși cum a reusit Sîrma să iasă din tunel. Oricum, Zekkar se amuză teribil când aude că soția lui a fost pedepsită să stea în tunel. Însă când Sîrma le arată cheia cu care a ieșit și le spune că a găsit-o la gâtul soacrei sale moarte, cu toții se cutremură. Fikret, pentru că el și-a omorât nevasta, Zekkar și Ali, pentru că nu le vine să-și creadă urechilor. Ei știau - la fel cum Fikret a spus și despre Sîrma - că mama lui Zekkar plecase într-o zi și n-a mai venit. Zekkar tună și fulgeră, se ridică imediat de la masă și pleacă la drum întins direct acasă, în tunel, unde cu adevărat găsește cadavrul mamei sale. Acolo Zekkar începe să plângă și apoi o scoate pe maică-sa și o îngroapă cum se cuvine, luându-i de pe deget, ca amintire, un splendid inel. Când revine în Istanbul, Zekkar este chiar și mai furios și se ia de taică-său care nu vrea să-și recunoască crima, deși este mai mult decât evident că el și-a omorât nevasta ca să se însoare cu Zuhre. Cabbar intervine între cei doi și tensiunea se domolește, pentru moment. Zekkar, însă, o întreabă și pe Sîrma, dacă nu cumva ea a omorât-o pe soacră-sa, iar femeia îi spune răspicat că nu avea cum să facă așa ceva, că nu e ușor să iei viața unui om, dar el și Fikret sunt criminali înnăscuți, și de aceea acuză cu atâta ușurință pe ceilalți.

Seyit găsește o casă sărăcăcioasă, cu o singură cameră, mare, locuibilă, unde pot să stea, dar Ruveyda cârcotește că aia nu e casă de locuit. Totuși rămân acolo, pentru că nu au de ales. Noaptea, Seyit observă că Zuhrei îi este rău și e aproape leșinată. O ia în brațe și o duce la un spital, ajutat de o femeie cam ciudată, cu bicicletă, care merge înaintea lor să le arate drumul. Șerife îl sună pe Zekkar să-i propună o întrevedere, pentru că lui Ibrahim nu-i este ușor să găsească de lucru, și el îi trimite o mașină cu șofer care o aduce la club. Șerife este uimită de luxul pe care îl vede acolo, iar Zekkar începe s-o privească cu alți ochi , transformând-o în amanta lui. Șerife nu se opune deloc, dimpotrivă, capătă curaj și îi propune lui Zekkar să-l angajeze pe Ibrahim la club. Însă când vede inelul mamei lui, pe care îl poarta la gât, întreabă ce este și Zekkar redevine dur.

Seyit face rost de o motocicletă de la femeia care l-a ajutat de cu seară și o aduce pe Zuhre, mai înzdrăvenită, de la spital. Cahide aduce câte ceva de mâncare, iar Ruveyda din nou comentează că este puțin și că nu au bani din cauza Zuhrei. Seyit pleacă flămând să facă rost de un job și merge undeva pe un șantier să-și ofere forța de muncă. În acest timp Zekkar îl sună pe Ibrahim și îl cheamă să-l angajeze la club. La insistențele lui Șerife, se duce și acceptă jobul, deși îi este foarte frică de Zekkar.

În aceeași zi Zekkar află de la ce bancă a făcut Seyit o plată și pleacă spre acel cartier să-l caute. Zuhre și Seyit fac de mâncare după prima lui zi de muncă, iar ea, care se tot gândise la o modalitate de a pleca de lângă ei ca să nu le mai facă rău involuntar, îi spune că îi este dor de fratele și de mama ei și că ar vrea să meargă să-i vadă. Oamenii lui Zekkar îl caută pe Seyit toată ziua și abia spre seară dau de meșterul care l-a angajat. Acesta le dă informația că Seyit vine dimineață la lucru. Peste noapte Zuhre are un coșmar în care-l vede pe Seyit împușcat în inimă de Zekkar și îl avertizează pe tânăr să aibă grijă pe unde merge, iar înainte ca el să plece la lucru, chiar încearcă să-l oprească. Seyit, însă, nu crede în premoniții și o liniștește după care iese din casă.

Zekkar îl așteaptă cu nerăbdare, cu pistolul în mană, exact că în visul lui Zuhre...

Steaua sufletului episodul 6

Steaua sufletului episoadele 4-5-6 rezumatFiind mai la distanță, Seyit nu-l observă pe Zekkar, iar acesta se răzgândește și nu mai trage, ci îl sună să-i spună că e acolo, că-i suflă în ceafă. Seyit se dezbracă imediat de hainele de lucru și urcă pe motocicletă îndreptându-se spre casă, dar la un moment dat vede mașina lui Zekkar în oglinda retrovizoare și schimbă drumul. Intră pe un drum desfundat apoi face o manevră greșită și cade de pe motor lovindu-se cu tâmpla de o piatră. Pe loc își pierde cunoștința și rămâne acolo. Când își revine, lasă motorul pe loc și începe să fugă spre casă, dar oamenii lui Zekkar ajunseseră înaintea lui și acum intrau cu pistoalele pregătite.

Surpriză! În casă se află Fikret! Acesta nu poate suporta ca fiul său să se ocupe de găsirea Zuhrei și probabil bănuiește că o place. Acum cei doi Karakaya se ceartă, în timp ce Seyit și Zuhre îi privesc de după un gard de nuiele din apropiere. Zuhre îl pune la curent pe Seyit cu gestul lui Meryem nebuna, care i-a avertizat să plece că niște oameni îi caută prin cartier. Seyit și Zuhre fug apoi, cu mașina lui Ali și se întâlnesc cu Ruveyda și cu Cevahir pe un deal. Acolo Ruveyda face o criză de nervi urlând că ea nu mai poate suporta să stea în tensiune mereu.

Seara, Seyit și ai lui se adăpostesc acasă la Erdal iar acesta îi povestește că Sîrma a fost îndrăgostită de Cemil, fratele lui, pe care Zekkar l-a ucis ca să se poată însura cu ea. Dimineață, Zekkar, Ali si Sîrma stau la masă pe terasa frumosului castel vechi unde locuiesc în Istanbul. Sîrma ar vrea să plece la rudele ei, și pe tema asta se iscă o ceartă. Zekkar, pentru că îl vede pe Ali de partea ei, îi spune că pe când era însărcinată, Sîrma s-a rostogolit intenționat pe scări ca să avorteze. Femeia, recunoaște că nu a vrut să-l nască pe Ali, iar acesta este dezamăgit și se simte trădat de chiar mama lui.

Zuhre se hotărăște să-l sune pe Fikret și îi ia Ruveydei bucata de hârtie unde are numărul de telefon de la club. Când îl găsește disponibil pe bătrân, îi cere să se întâlnească undeva în oraș, dar Zekkar ascultă toată convorbirea de la un alt telefon, în derivație. După aceea, cu banii luați pe niște inele, Zuhre cumpără câte un mic cadou pentru familia lui Seyit și vine acasă. La club, Ibrahim este paznic la ușă iar Șerife, cu haine noi și frumoase, vine pe acolo să stea de vorbă cu el. Dintr-o mașină, însă, cântăreața de la club, care și ea era amanta lui Zekkar, urmărește scena. Mai târziu, seara, când Șerife chiar vine la club pentru Zekkar, cântăreața este acolo, cu ochii pe ea.

În ziua următoare Zuhre trebuie să se întâlnească cu Fikret. Din fericire toată lumea pleacă de acasă, așa că ea caută într-un fel de cutie din nuiele unde văzuse anterior că era un pistol și îl ia de acolo, probabil în ideea de a-l împușca pe Fikret. Dar Seyit vine acasă mai repede pentru că era zi de plată și o surprinde. Însă pe Seyit îl interesează unde-i maică- sa (era dusă la tatăl ei, care se află în Istanbul, sa-i ceară s-o angajeze) și pleacă după ea. Zuhre ia din nou pistolul și iese să se întâlnească cu Fikret. Când Seyit, Cevahir și Ruveyda ajung acasă, văd că Zuhre lipsește iar Seyit imediat caută pistolul, care nu mai este la locul știut. Ruveyda le spune că fata s-a dus să se întâlnească cu Fikret, iar când aude așa ceva, Seyit se și urcă pe motoretă și pleacă.

Locul de întâlnire este un parc, lângă mare...

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Google plus pin

a fost: Steaua sufletului ep. 1-2-3                                  urmează: Steaua sufletului ep. 7-8-9 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.