marți, 9 ianuarie 2018

Bijuterii ieftine si de efect de la EaseWholesale








Bijuterii ieftine si de efect de la EaseWholesaleNu e un secret că mă fascinează bijuteriile, și în special inelele. Da, mi-ar plăcea să am o grămadă de bijuterii din metale nobile și cu pietre care mai de care mai prețioase, dar încă n-am găsit nici o comoară în grădina din spatele casei. Așa că nu mă dau înapoi de la a purta nici bijuterii ieftine, chiar foarte ieftine, chinezești, de pe easewholesale. Nu mă tem că ar fi cine știe ce făcături, pentru că am fost acolo asta vară și m-am convins că așa sunt prețurile la ei, mici. Și când nici transportul nu-l plătești, de ce să nu comanzi exact ceea ce-ți place, ce ți se potrivește, și câte inele, brățări și coliere vrei?

Bijuterii ieftine si de efect de la EaseWholesaleProdusele de pe easewholesale.com sunt foarte diverse, practic acest magazin e un fel de bazar online. Poți alege inele cu turcoaze ori cu perle de cultură, cu diverse cristale, cu pietre naturale sau sintetice, placate cu aur sau argint, inele din titanium, inox sau ale metale, brățări din bronz, inox sau din piele, cu cristale sau cu mărgeluțe multicolore, pandantive de toate felurile, mai moderne sau mai clasice, mai elegante sau mai tribale, seturi de bijuterii și multe altele. Toate sunt fără plumb și fără nichel, realizate din materiale care să nu producă daune sănătății. Și când prețul acestor bijuterii este adesea de 1-2 dolari, parcă te îmbie să-ți iei câte te lasă inima și buzunarul.

Bijuterii ieftine si de efect de la EaseWholesaleBijuterii ieftine si de efect de la EaseWholesaleBijuterii ieftine si de efect de la EaseWholesale

Dar dacă ar fi să aleg doar trei bijuterii, mi-ar fi destul de greu să mă opresc numai la atâtea. Sunt multe care-mi plac și pe care mi le-aș cumpăra. Inelul cu turcoază oval, brățară din piele și trandafiraș de argint, pandantivul placat cu aur și cu zirconii cubice, sau acela din pietre naturale. La cât de convenabile prețuri au, mi-aș lua jumătate din magazin :)

Dar vouă, ce bijuterie de pe EaseWholesale.com vă place?


Dacă ți-a fost util, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin







10 comentarii:

  1. Sunt superbe, nu cred ca exista femeie sa nu fie fascinata de bijuterii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La cat de multe bijuterii frumoase sunt pe site e greu sa te opresti doar la cateva petru a completa un outfit. dar problema...unde sa le pui ? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt un mare fan al bijuteriilor si pot spune ca aceste modele pe care le-ai ales sunt foarte frumoase si ar fi numai bune drept cadouri pentru persoanele dragi. Ai gusturi bune! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut catvea inele care imi plac. Si restul sunt dragute, dar cum eu port doar inele, nu are sens sa ma uit si la altceva

    RăspundețiȘtergere
  5. Am gasit aici un inel foarte dragut

    https://www.easewholesale.com/platinum-round-white-cubic-zirconia-ring-p-4244.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumoase sunt bijuteriile pe acest site, care acum l-am descoperit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Colierele cu cristale sunt preferatele mele, dar si restul bijuteriilor sunt superbe. E greu sa alegi doar una.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt fan bijuterii chiar daca nu le port zilnic. Imi plac cele in stil vintage.

    RăspundețiȘtergere
  9. Uite, as vrea setul acesta: https://www.easewholesale.com/classic-silver-plated-round-crystal-jewelry-set-for-women-spjs523-p-11063.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Cat de frumoase sunt toate! Mie imi plac cele cu accente aurii!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.