joi, 4 ianuarie 2018

De ce ai nevoie de o banda de alergat la un pret bun







De ce ai nevoie de o banda de alergat la un pret bunO bandă de alergat este o opțiune eficientă pentru a face exerciții cardio acasă, indiferent de forma în care vă aflați. V-aș spune că e bună și bicicleta de cameră, dar pentru că am una și n-o folosesc, din cauză că mă resimt după efort, zic că e mult mai bună o bandă. Pentru că de la o anumită greutate încolo, persoanele care vor să slăbească NU trebuie să facă efort, ci doar mișcare. De aceea o bandă de alergat este mult mai recomandabilă în aceste cazuri. Unele dintre voi veți spune sa ma duc la sala de fitness, dar știți cum este, oamenii supraponderali sunt mai retrași și preferă sa exerseze acasă, fără priviri critice. De aceea caut o bandă de alergat la preț bun, nu cine știe ce sofisticată, ci doar pentru ceea ce-mi trebuie mie ca să exersez.

Indiferent că ești începător sau ai mai lucrat pe bandă, în funcție de ceea ce poți face, ca efort, poți alege diferite viteze și înclinații pentru a crea exerciții de ardere a grăsimilor, cardio și alergare. Un antrenament de 30 de minute zilnic, îmbunătățește tonusul mușchiului cardiac, arde caloriile în exces și redă sănătatea, pe termen lung. Mersul pe jos, jogging-ul, alergarea pe bandă, stimulează mușchiul cardiac, fortificându-l. Un antrenament de 15 până la 30 de minute zilnic, mai ales dacă sunteți sedentari prin profesie, ca mine, sau vă deplasați doar cu mașina, o să vă ajute, prin scăderea nivelului de colesterol din sânge, îmbunătățirea rezistenței fizice și mai ales prin arderea de calorii, care, în condițiile unei alimentații corespunzătoare, duce la slăbire.

Pentru persoanele care nu doresc sau nu pot să alerge, doar mersul pe bandă în ritm vioi, este o metodă excelentă de îmbunatățire a tonusului general. Adăugarea unei înclinații cu siguranță ajută la arderea caloriilor, pentru că necesită ceva mai multă mișcare. Pe banda dreaptă, de exemplu, o persoană de 130 de kilograme care merge în ritm normal, arde aproximativ 120 de calorii în 30 de minute. Înclinați banda doar la 5% și veți arde 200 de calorii în același timp. Dacă vreți, aduceți banda la o înclinație de 15%, și veți scăpa de 360 de calorii într-o jumătate de oră.

În cazul alergării, și arderea caloriilor este mai accelerată, iar tonusul se îmbunătățește rapid. Ce-mi place mie la banda de alergat este că fiecare poate să exerseze cât și cum dorește, în limitele organismului său. Așa că, de la o vreme, caut bandă de alergat la un preț bun și încă nu mă hotărăsc pe care s-o aleg de aici. Dar asta nu va mai dura mult timp, că acum, după sărbători, este cel mai bun lucru pe care pot să-l fac pentru mine însămi, să-mi cumpăr o bandă de alergat ieftină și eficientă.

Tu ai făcut vreodată mers sau alergare pe bandă?


sursă foto - pixabay.com

Dacă ți-a fost util, dă mai departe!










22 de comentarii:

  1. Îmi plac mult benzile de alergat, dar momentan nu aș avea unde să țin una în casă. Până atunci, mă limitez la benzile de la sala de fitness:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am ceva loc, sa zicem, si chiar prefer banda decat bicicleta. Dar e o alegere impusa mai mult de varsta :))

      Ștergere
  2. Nu ma prea descurc la banda sa fiu sincera! Prefer steper-ul si pilates!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu prea fac sport insa as vrea sa incerc sa alerg pe banda. Pana acum nu am facut.o insa nu e o idee rea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum nu prea am timp sa ma duc la sala o banda de alergat e ideala acasa si pot alerga in timp ce ma uit la tv :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca sa raspund la intrebarea ta... nu, nu am mai facut asta. Dar sa stii ca zilele trecute ma batea gandul sa imi cumpar si eu una. Mi se pare foarte utila mai ales iarna cand nu am unde sa ies din casa si sa fac miscare :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu, pentru ca eu fac in general multa miscare, fetita mea merge la diverse cursuri prin oras si distantele sunt destul de mari.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am mers niciodata pe o astfel de banda si nu stiu daca as fi capabila din mai multe motive, obiective, zic eu. Toata admiratia mea pentru cei care o fac.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mereu mi am dorit sa alerg pe banda, dar n am reusit pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, obisnuiam sa fac mers pe banda cand eram in facultate, mergeam de 2 ori pe saptamana la fitness...era ora noastra de sport. Imi este dor de perioada aceea!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am folosit banda de alergare, insa am un stepper pe care il mai iau la intrebari cateodata.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-ar prinde bine si mie o astfel de banda!

    RăspundețiȘtergere
  12. La liceu mereu făceam sport pe o astfel de banda , mi-ar place sa am una insa altele au prioritate.

    RăspundețiȘtergere
  13. Alerg cam de minim 3 ori pe săptămână pe banda, la sala. La inceput e mai greu, dar in timp te obisnuiesti si poti varia intensitatile, inclinatia si obtii si rezultate frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  14. eu prefer sa merg pe jos, fac zilnic peste 8-10 kilometrii, beneficiez si de aer curat, in casa nu cred ca as merge! am bratara si ma impulsioneaza!

    RăspundețiȘtergere
  15. O singura data m-am urcat pe asa ceva, la sala de fitness a unui hotel. Desi privelistea era superba, activitatea aceasta nu m-a incantat prea tare si am zbughit-o la piscina.

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu fac multa miscare zilnic, dar sotului meu i-ar prinde bine o banda de alergare.

    RăspundețiȘtergere
  17. N-am facut niciodata, imi este de ajuns mersul pe jos :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu ma.omor cu banda. Eu merg la sala, dar rar fac banda, imi displace sa alerg

    RăspundețiȘtergere
  19. O singura data am alergat pe banda. O verisoara si-a cumparat una acasa. Pe mine cred ca m-ar scoate vecinu din bloc la cat de sensibil este. Cred ca este buna penmtru o persoana care sta la casa!

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca alerg zilnic 20-30 minute pot sa mananc ocazional pizza sa totusi sa slabesc in greutate? Am dat peste site-ul asta https://presto-pizza.ro/ unde spun ca folosesc doar ingrediente naturale, facuta la cuptor etc. Eu stiu ca e tot pizza dar ce e nesanatos la ea? Pare foarte ok si e chiar buna, nu as renunta la pizza cu totul, as alege mai cu grija doar. Vreun sfat?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.