luni, 5 februarie 2018

Camera 309 episoadele 1-5 turcesti rezumat





Camera 309 episoadele 1-5 turcesti rezumatPentru a intra în posesia averii și a afacerii de familie pe care acum o conduce bunicul său, Onur ar trebui să se însoare și să aibă un copil. Maică-sa, grăbită ca moștenirea să intre pe mâna fiului lor și nu a vărului Erol, care are aceleași drepturi, îi aranjează niște întâlniri. La una dintre aceastea, Onur se cunoaște cu Lale, o fată care se așează din greșeală la masa lui. Crezând că este fata care trebuie, Onur intră în vorbă cu ea și amândoi se plac la prima vedere.

Erol, care are de îndeplinit aceleași condiții ca să preia averea, îl urmărește pe Onur și le pune la amândoi ceva în băutură ceea ce îi îmbată rapid și puternic. Onur și Lale nu mai țin cont de nimic decât de atracția dintre ei și petrec o noapte fierbinte. A doua zi dimineață se trezesc amândoi într-o cameră de hotel cu numărul 309 și, fără să-și amintească cele întâmplate, bănuind că doar au adormit buștean unul lângă celălalt, se despart promițându-și să nu se mai vadă niciodată.

După 3 luni Onur acceptă mariajul cu una din fetele din înalta societate prezentate de maică-sa, Pelinsu, iar Lale află cu stupoare că este însărcinată, și nici măcar nu-și aduce aminte bine cu cine. Când Lale vede poze cu Onur în revistele mondene, se duce să-l vadă și să-i dea vestea cea mare, dar fără să aibă vreo intenție de măritiș. Pe de altă parte, mama ei vrea s-o vadă măritată cât mai curând, ca să nu o arate lumea cu degetul.

Când și familia lui Onur află despre Lale și de sarcina ei, o uită pe Pelinsu și fac presiuni asupra lui Onur să se căsătorească cu Lale, pentru că deja copilul era pe drum. Acum cei doi trebuie să se hotărască într-un fel sau în altul. Ismet, bunica lui Onur, este cea mai activă în acest sens și când Lale aude că trebuie să se mărite, leșină. Acum toată lumea o înconjoară cu blândețe și îngrijorare și este dusă la spital.

Într-un târziu, Lale, convinsă atât de Ismet cât și de mama ei, acceptă măritișul, spre binele copilului ei. Cu toate acestea, Onur nu are foarte mare încredere în ea și o pune să semneze un contract prenupțial, ceea ce Lale acceptă pe loc, deranjată de atitudinea lui Onur, dar cu condiția ca părinții ei să nu afle. Când lucrurile par să se îndrepte în direcția cea bună, apare un eveniment surpriză. Tatăl lui Pelinsu este grav bolnav și ea pleacă la el, în străinătate. Onur nu apucase să-i spună despre Lale și acum nu știe cum să-i dea vestea. Părinții lui îl sfătuiesc să aștepte ca Pelinsu să revină și apoi vor vedea ce va mai fi.

Între timp, Erol și cu maică-sa țes intrigi pentru ca Onur să se despartă de Lale și să rămână împreună cu Pelinsu, iar Erol să-și găsească rapid o mireasă, pe Filiz, și să aibă un copil, înaintea vărului său. Pe de altă parte paparazzi revistelor mondene tulbură din nou apele dintre Onur și Lale, familia ei apărând în fotografii. Onur bănuiește că Lale minte și iarăși se răcește față de ea, dar bunica Ismet îl zorește să cumpere inelele.

Pentru ca lucrurile să nu fie în regulă, Kurtuluș, cumnatul lui Lale, contactează un fotograf și, contra cost, îi spune când vor veni Onur și familia lui la ei acasă s-o ceară pe Lale. Cum un necaz nu vine niciodată singur, medicul Onur, cu care trebuia să se întâlnească Lale, își amintește de ea și o invită să treacă pe la el la cabinet să facă un test, dar Onur-viitorul ei soț n-o lasă singură.

Vine și ziua când Onur o cere de soție pe Lale. Pelinsu cu mama ei se grăbesc să ajungă în cartier, uluite de cele ce tocmai le-au aflat, iar Erol și cu maică-sa se află deja în sufrageria familiei lui Lale, la cafea. Când se săvârșeste ceremonia inelelor, la ușă sunt mai mulți paparazzi iar Pelinsu intră trecând printre ei. Scandalul este gata, în timp ce Erol jubileaza. În aceste condiții, Ismet se vede nevoită să facă ceva pentru ca frâiele să nu scape de sub control și încearcă să grăbească ziua nunții.

Pelinsu, rănită și umilită că Onur s-a logodit cu o fată de cartier, găsește o cale de a-i despărți. Se duce la Lale acasă și îi spune că totul nu e decât un joc care va dura câteva luni, după care copilul va rămâne la Onur și va avea loc un divorț, pentru că el pe ea o iubește. Lale o crede și îl cheamă pe Onur să-i spună că nu mai dorește căsătoria cu el, apoi îi pune verigheta în palmă și pleacă ...


Acest rezumat acoperă aprox. 12 ore de serial fără reclame.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!






a fost: Camera 309 - prezentare                                     urmează: Camera 309 - ep. 6 tr

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.