miercuri, 7 februarie 2018

Camera 309 episodul 6 turcesc, rezumat





Onur rămâne dezorientat în drum, cu verigheta în palmă, iar Lale pleacă, îndurerată că a fost nevoită să facă acest gest. Mamele celor doi află imediat despre această despărțire și decid să se întâlnească, să discute. Lale povestește prietenelor ei ce s-a întâmplat și ce i-a spus Pelinsu, și mama ei ascultă de printre florile din grădină. Aflând adevărul, acum ambele mame pot să îndrepte lucrurile. Dar și pentru că destinul îi unește pe Lale și Onur mai mereu, el vine la ea la serviciu și o aude vorbind singură, nervoasă la adresa lui Pelinsu. Înțelegând că, în realitate, Lale este geloasă pe fosta lui logodnică, Onur își dă seama că Lale e îndrăgostită de el.

Camera 309 episodul 6 turcesc, rezumat Nici Erol nu stă degeaba, ci, ca să grăbească lucrurile, merge la spital, întâmplător tot la medicul Onur, cu Nergis și cu Filiz, care crede că este însărcinată. În timp ce i se fac niște teste, care ies negative, se discută despre despărțirea recentă dintre Lale și Onur. Medicul Onur este foarte atent la acest amănunt, pentru că speră să-i poată câștiga inima lui Lale, acum că este liberă.

Dar despărțirea celor doi iubiți nu are cum să dureze prea mult, pentru că mamele lor pun la cale să se întâlnească într-o casă de vacanță dintr-o stațiune. Onur crede că vine să rezolve niște afaceri, iar Lale este mințită că va fi așteptată de o prietenă s-o ajute să organizeze nunta. Ea ajunge prima și se bagă în cada cu spumă, iar în câteva minute ajunge și Onur. După o discuție în contradictoriu, își dau seama că amândoi au fost victimele unui nou aranjament. Pentru că nu au încotro, ies împreună la o terasă și lămuresc imixtiunea lui Pelinsu în viața lor. Însă aceasta îl tot sună pe Onur, care îi respinge apelurile, dar Lale rămâne cu o undă de neîncredere.

Lucrurile se complică puțin, când apare Ersin, fostul iubit a lui Lale, despre care ea i-a povestit lui Onur în noaptea petrecută împreună. Kurtuluș, în partea cealaltă, încearcă s-o cucerească pe Nergis și o minte că are o fetiță, dar, de fapt, fetița joacă un rol, pentru că el i-a cumpărat un urs mare de pluș. Lale și Onur rămân mai mult timp împreună în acea stațiune iar el propune să mai stea câteva zile, în timp ce încearcă să găsească o camera liberă, apropiată de aceea ocupată deja. Pentru că nu mai găsește încă o cameră, Lale îl invită să stea în acel apartament și să doarmă pe canapea. Dimineață, ni se arată cum tot părinții lor au aranjat cu fetele de la recepție să mintă că nu sunt camere libere, tocmai ca ei doi să rămână împreună.

Erol, deși știe că trebuie să se însoare cu Filiz, se gândește mereu la Nergis și chiar e cât pe ce să-i spună despre asta lui Kurtulus. Onur și Lale petrec timpul împreună și se cunosc din ce în ce mai bine... La un moment dat, Onur îi pune din nou verigheta pe deget lui Lale, moment în care copilul se mișcă pentru prima dată...



Acest rezumat acoperă aprox. 2 ore de serial fără reclame.


a fost: Camera 309, ep. 1-5 tr                                     urmează: Camera 309 ep. 7 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.