joi, 8 februarie 2018

Parfumurile de pe Strawberrynet. Un alt fel de experienta.


Parfumurile de pe Strawberrynet. Un alt fel de experienta.


Am rămas cu promisiuni neonorate față de voi de anul trecut. Mai întâi, despre cumpărăturile de pe Strawberry. Vă amintiți că am luat niște deodorante de firmă de pe elefant și, cu toate că prețul pe care l-am dat era același cu cel din alte țări, calitatea nu cred că e deloc aceeași. Și pentru că ceea ce cumpărasem era destinat unor cadouri, a trebuit să fac cumva să iau alte parfumuri (generic vorbind), în care să am încredere și pe care să le dăruiesc fără să stau cu frica-n sân că, fiind proaste, o să fiu luată și eu drept de neam prost.

Mi-am reactivat contul de pe strawberrynet.com și am băgat la coș câteva ape de parfum de damă și unul bărbătesc. Apoi am bifat acolo că plătesc în avans și TVA-ul. Știți voi, când un colet vine dintr-o țară non-UE, sunteți puși să plătiți TVA pe cumpărăturile făcute, de către poșta română (n-am să înțeleg niciodată de ce, dar asta e o altă discuție). Și în cca 10 zile am avut coletul la ușă, venit de la Stockholm, Suedia. Probabil că strawberrynet au o filială europeană acolo, că altfel, baza este în Hong Kong.

Parfumurile de pe Strawberrynet. Un alt fel de experienta.

Coletul era în regulă, fără urme de încercări de a se băga degetul ca să vadă cineva ce-i înăuntru. Nici nu se putea vedea, pentru că alesesem să-mi fie ambalate parfumurile ca pentru cadou și am vrut și o felicitare, să văd cum este. Felicitarea o am și acum, cred, textul era printat cu auriu pe o foaie ca de hârtie de calc (grosuță dar transparentă), iar cartonul avea culoarea violet cu imaginea header a site-ului strawberrynet din preajma sărbătorilor.

Parfumurile de pe Strawberrynet. Un alt fel de experienta.

Fiecare cutie de apă de parfum sau ce am mai comandat era foarte bine ambalată în hârtie lucioasă violet. Am desfăcut pe rând toate cutiile, ca să testez parfumurile, pentru că după experiența de pe elefant.ro, suflu și în iaurt, cum se spune. Însă nu am avut niciun fel de surpriză neplăcută, toate parfumurile au fost autentice, mirosul persistând pe piele de dimineață până seara, sau până la spălare, iar pe eșarfă ori pe haine rezistă săptămâni întregi. Toate, dar absolut toate, au pătat hârtia pe care am dat câte un puf. V-am mai spus și cu altă ocazie, că și acesta este unul dintre testele de autenticitate ale unui parfum - dacă sunt adevărate, pătează hârtia, hainele deschise la culoare, și pielea, deși aici este mai puțin vizibil.

În articolele viitoare voi face un scurt review al produselor cumpărate de pe strawberrynet.com, și anume:

Parfumurile de pe Strawberrynet. Un alt fel de experienta.

Lanvin - Jeanne Lanvin, Apă de Parfum Spray 30ml
Bvlgari - In Black, Eau De Parfum Spray (Unboxed) 30ml
Emanuel Ungaro - L'Amour Fou, Apă De Parfum Spray 30ml
Oscar De La Renta - Live In Love, Apă De Parfum Spray 30ml
Davidoff - Cool Water Sea Rose, Gentle Shower Breeze 150ml


Voi ați mai cumpărat produse cosmetice de pe strawberrynet.com ?


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!












25 de comentarii:

  1. drept sa zic, nici eu nu am incredere in parfumurile de pe Elefant. Eu mi-am luat vreo 2, super ieftine, pentru mine si alea au fost ok. Dar sa cumpar un parfum cadou parca nu m-as baga, sa risc sa ma fac de ras.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu zic, prima data am luat de pe elefant 2 ape de parfum care au fost ok, dar acelea de black-friday, nu stiu... reducerile reale erau de 9-10 lei per bucata, dar calitate cam zero.

      Ștergere
  2. Ei, uite ca am mai aflat ceva nou. Și eu am pățit-o cu elefant și prefer sa nu mai comand de pe net, de atunci. Însă vad ca mi-ai dat o noua idee, când îmi voi reface stocul, voi lua în calcul și varianta ta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le fosesti cu drag, nu am facut comenzi de la ei pana acum, dar stiu multe fete care comanda la ei si sunt multumite.

    RăspundețiȘtergere
  4. O singura data am comanda pe Strawberry un fard iluminator pe care mi-l doream super mult si nu il gaseam la noi, dar din pacate a ajuns la posta vamala si asta m-a descurajat sa mai dau comenzi pe site.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este legea, din pacate. Nici eu nu inteleg chestia asta cu TVA platit de cumpoarator - practic il platesti de doua ori, pt ca produsul are aplicat pe el TVA-ul de acolo de unde provine. Dar cei de la strawberrynet au optiunea de a plati TVA-ul odata cu produsele, si vine coletul acasa. Iar daca, totusi, coletul vine la vamala, ei returneaza plata acelui TVA suplimentaR, pe baza documentelor, in decurs de maxim 6 luni.

      Ștergere
  5. Nici nu știam de acest site, dar dacă au produse originale, m-ar tenta și pe mine niște parfumuri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am comandat inca nimic de la ei dar stiam de acest site. Momentan am mai multe parfumuri decat pot consuma.

    RăspundețiȘtergere
  7. N am comandat niciodata parfumuri Online, doar pe cele de la Oriflame.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu mi-am cumparat niciodata nimic de pe strawberry.com din cauza postei vamale. Sincera sa fiu, mi-e ca teama sa-mi cumpar parfumuri din online.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista optiunea de a plati acel TVA in avans, pe site. Practic platesti odata cu produsul cumparat. Si coletul vine acasa prin curier.

      Ștergere
  9. Nu am cyumparat niciodata parfumuri din astfel de webshopuri. Suna interesant, cu siguranta sunt mai de calitate decat cele de la noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de la o vanzatoare de cosmetice dintr-un supermarket local stiu ca ceea ce se gaseste in magazine, la noi in tara, este contrafacut.

      Ștergere
  10. Ce parfumuri scumpe ai acolo, nu am cumparat de pe acest site.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu te-ai da pe pielea ta, proprie si personala - :)) - cu un parfum ieftin? Eu zic ca femeia care are un pic de stima de sine si ține la ea, pune pe ea haine de calitate, nu second-hand (n-as putea sa port ce-a lepădat alta...), parfumuri bune, cosmetice bune. Asta, fireste, in cazul in care venitul este decent. Ca daca nu... sigur, te descurci cu ce ai.

      Ștergere
  11. pe elefant si pe emag se stie ca-s parfumuri contrafacute... din pacate. eu ma cam feresc de ele, nu stiu de unde sa mai iau ca sa n-am surprize

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe elefant si pe emag depinde de unde le procura, ca nu le aduc ei, au furnizori. Unii furnizori sunt corecti, altii mai putin, problema e ca noi suntem cu norocul sau cu ghinionul...

      Ștergere
  12. N-am comandat niciodata de pe acest site. Am tot vazut ca-l lauda fetele si ca sunt numai produse bune pe el, dar pana acum nu am intrat. Voi arunca si eu o privire si poate mi se lipeste ceva de mana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, Ramona, eu am mai comandat si in trecut, produsele sunt autentice si merita luate, doar ca e mai indicat sa bifezi acolo optiunea de a plati si acel TVA in avans, ca sa-ti vina coletul acasa. In caz contrar, vine pa posta vamala...

      Ștergere
  13. Tot la tine citisem un articol cu o alta comanda plasata care era partial de calitate indoielnica. Nu prea poti avea incredere in niciun site, chiar daca au produse originale cred ca tot mai pun si cateva contrafacute in speranta ca nu le va verifica nimeni autenticitatea. Nu am dat comanda pana acum de niciun parfum online, decat o singura data la Sole Shop. Nu as putea sa recunosc unul fake de unul autentic asa ca d ecativa ani ma las in baza sotului sa mi le cumpere din strainatate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am mai zis, cele luate de pe elefant.ro, da, la a doua comanda n-au mai fost ok. Dar pe site-urile straine sunt produse autentice, aceia nu-si permit sa se faca de râs.

      Ștergere
  14. Nu stiam de acest site, dar si eu nu mai cumpar parfumuri de pe siteurile romanesti de frica ca-s contrafacute si atunci de cate ori ies din tara imi fac provizii sanatoase de cosmetice si parfumuri.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu stiam de site-ul asta. Si mie imi e frica sa comand parfumuri de pe Elefant. Si-a luat o prietena teapa. :(

    RăspundețiȘtergere
  16. Parfumuri cumpar foarte rar fara sa le probez :D dar mi-am luat de cateva ori de pe Elefant si cred ca am fost norocoasa ca am nimerit parfumuir bune.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.