luni, 12 februarie 2018

Camera 309 episoadele 14-20 turcesti rezumat



Camera 309 episoadele 14-20 turcesti rezumatDin cauza stresului lui Lale, nunta se amână iar ochii tuturor sunt pe ea. Ba, mai mult, unii cred că și răceala ei față de Onur se datorează tot tensiunii sub care se află. Lale merge la medicul Onur și îi explică situația, găsind înțelegere și suport la el. Această apropiere prietenească îl face pe doctor să creadă altceva, și anume că Lale ar fi atrasă de el și că acesta e adevăratul motiv al amânării nunții. Când Onur descoperă ce se întâmplă, se înfurie foarte tare pe medic.

Cei doi Onur trebuie să se înfrunte față în față, iar acest lucru, perfect onorabil între bărbați, o face pe Lale să se depărteze și mai mult de Onur și să considere că nu se va căsători cu el. Onur este furios pe ea, dar o iubește și nu renunță atât de ușor. Toți cei din jurul lor observă suferința de pe chipurile lor, așa că din nou își unesc forțele ca să-i împace.

Însă în ciuda eforturilor, Onur se întâlnește din nou cu Pelinsu, care pusese ceva la cale și petrec o seară împreună într-un club, din care vor fi văzuți ieșind în dimineața următoare. Fotoreporterii, chemați de ea, îi fotografiază, și după încă o zi revistele de scandal au ample articole despre ei doi.

Camera 309 episoadele 14-20 turcesti rezumatSongul, care văzuse niște reviste, vrea să le ascundă de ochii lui Lale ca să n-o afecteze și mai mult, apoi, împreună cu fetele, încearcă să afle dedesubturile poveștii din presă. Când are ocazia, îl admonestează pe Onur pentru întâlnirea cu Pelinsu, iar el se arată îngrijorat de cum va reacționa Lale când o să afle. Încercând să găsească o soluție, se hotărăște să-i explice totul așa cum a fost.

Însă când Lale, într-un târziu, vede pozele din ziare, nu mai are încredere în Onur și când el vine să-i spună adevărul, ea nu crede nimic și e supărată că acest fapt a fost ascuns de ea. Onur este dezamăgit și furios că lucrurile au luat o așa turnură și că nu reușește s-o convingă pe iubita lui că articolul este mincinos. Amândoi rămân la decizia de a nu se mai căsători. Când bunica Ismet aude așa ceva, preia controlul situației și le propune celor doi să stea departe unul de celălalt o săptămână.

Bineînțeles că nici unul nici celălalt nu pot să stea atâtea zile fără să se vadă și Lale se răzgândește încercând să-l recucerească pe Onur din mâinile lui Pelinsu, arătându-i foarte clar că îi pasă de el. Pelinsu devine agresivă în acest joc. Între timp, Filiz se mută cu Lale după o ceartă între ea și Erol, iar Nilufer, suspectându-l pe Kurtulus, începe să-l urmărească.

Camera 309 episoadele 14-20 turcesti rezumatDupă ce Onur și Lale își lămuresc sentimentele și problemele, anunță familia că se vor căsători în acel weekend. Toată lumea se bucură, cu excepția lui Pelinsu și a mamei ei care imediat pun de o intrigă. Când merg amândoi la cursurile de cum să se comporte în timpul nașterii, Filiz și Erol îi însoțesc pe Onur și Lale. Kurtuluș și Samet se pregătesc să deschidă un salon auto, iar Onur dă și el o mâna de ajutor la organizarea inaugurării. El și Lale se ocupă de petrecerea la care le invită pe Nilufer și Nergis. Dar o surpriză neplăcută va avea loc.

Songul se hotărăște să-și curețe propriul trecut, schimbându-și viața. Chiar și fetele ei sunt uluite de schimbare, dar sunt de acord cu ea. Haluk vine din America să ia parte la nunta nepotului său.


Acest rezumat acoperă aprox. 17 ore de serial fără reclame.


a fost: Camera 309 ep. 13-14 tr                                     urmează: Camera 309 ep. 21-25 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.