joi, 15 februarie 2018

Camera 309 episoadele 21-25 turcesti rezumat



Camera 309 episoadele 21-25 turcesti rezumatHaluk face niște considerații pe marginea relației dintre Lale și Onur ceea ce cauzează schimbări de atitudini și decizii noi. Se stabilește că după căsătorie se vor muta într-o casă separat de părinții lui. Toată lumea aprobă și se bucură de asta cu excepția lui Yildiz, care vrea să împiedice acest plan.

Lale și Onur sunt fericiți de decizia luată, deși nu știu ce-i așteaptă. Doctorul Onur vine la birou să stea de vorbă cu soțul lui Lale. Cei doi viitori soți fac eforturi pentru ca soacrele să se înțeleagă între ele, dar nu reușesc până când nu apare Haluk ca să salveze situația. Dar femeile sunt orgolioase și nu sunt ușor de împăcat.

Onur și Lale își continuă relația și merg să vadă câteva case, pentru a alege pe aceea în care vor locui, dar prioritate are reconcilierea celor două cuscre. La un moment dat Lale se îmbolnăvește și ajunge la spital. Acum, toată familia se reunește acolo ca s-o susțină. În aceste condiții, Yildiz și Songul ajung să se împace, fără să fie nevoie de mijlocirea cuiva. Amândouă vor acum să-i ajute pe Lale și pe Onur, care, de fapt, joacă un joc.

Când este posibil, Lale, Onur, Songul și Yildiz merg împreună să vadă casa aleasă de cei doi, care vor să audă și părerea mamelor lor. Se apropie ziua lui Onur. Lale îi pregătește o seară specială care sudează și mai mult relația celor doi îndrăgostiți.


Mai sunt câteva zile până la nuntă, iar Songul primește un plic fără nicio ștampilă sau adresă, care conține o copie a acordului pre-nupțial. Scandalul bate la ușă. Onur și Lale încearcă să mențină echilibrul, dar sunt nevoiți să-și schimbe planurile.

Deși apar dificultăți, Lale și Onur trec peste ele și ajung în pragul celui mai important moment. Are loc căsătoria. Lale îi face lui Onur o surpriză și rezervă o cameră la hotel. Luna de miere, însă, nu începe bine, dar ei nu lasă ca dezamăgirea să le strice bucuria. Până la urmă ajung la un al doilea hotel unde îi așteaptă o surpriză despre care ei nu știu nimic.


Acest rezumat acoperă aprox. 12 ore de serial fără reclame.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!






a fost: Camera 309-ep. 14-20 tr                                     urmează: Camera 309-ep. 26-30 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.