vineri, 23 martie 2018

Camera 309 episoadele 46-50 turcesti rezumat



Camera 309 episoadele 46-50 turcesti rezumatOdată ce gheața dintre Onur și Lale se topește, apar alte neînțelegeri care din nou îi separă. Onur e foarte supărat pe Lale și crede că e vremea să-i dea o lecție. Dar ceea ce face el, o enervează și mai tare pe Lale și lupta dintre ei reîncepe. Ba, mai mult, vine și ziua primei înfățișări de la tribunal... Însă când credeau că vor ajunge să finalizeze divorțul, judecătorul le propune să încerce mai întâi să se împace și să apeleze la consiliere de cuplu. De fapt, îi cam obligă să facă asta, iar cei doi nu sunt încântați deloc, dar nu au încotro. În schimb Songul și Yîldîz sunt fericite, pentru că ele văd acest fapt ca pe un semn bun.

Onur și Lale încep terapia și fac ceea ce li se spune. Relația lor pare să se reia de la zero. În continuare, terapeutul le propune să meargă împreună într-o stațiune și ei se pregătesc să plece la Agva. Filiz, care a devenit rea din cauza hipnozei sub care se află, are de gând să le stea în drum ca să nu-i lase să plece. Imediat îl cooptează pe Erol și pun la cale o intrigă.

Însă Agva are un loc special în inimile celor doi soți și ei chiar își amintesc cu drag de ceea ce s-a întâmplat între ei acolo și din nou dau semne de împăcare, pe măsură ce plecarea se apropie. Totuși, din nefericire, intriga pusă în aplicare de Filiz și Erol dă roade și Onur cu Lale se trezesc în mijlocul unei mari neînțelegeri, iar iubirea lor va trece printr-un test surpriză. Onur va avea un accident...

După aceea, în timpul refacerii, el începe să se întrebe serios ce vrea de la viață și de la relația cu Lale. Acțiunile sale ulterioare le fac pe Songul și pe Yildiz să iasă din letargie. Ele observă ce face Onur și trebuie să ia o atitudine referitoare la viața lui de familie. Lale, la rândul ei, este supărată că Onur o tratează cu răceală și se gândește să își recâștige locul din inima lui.


Acest rezumat acoperă aprox. 11 de ore de serial fără reclame.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!






a fost: Camera 309, ep. 31-45 tr                                     urmează: Camera 309, ep. 51-55 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial vă rog accesați pagina Rezumate seriale.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.