marți, 6 martie 2018

Inima orasului, ep. 4-6 turcesti rezumat



Inima orasului, ep. 4-6 turcesti rezumatRauf este la spital și va trece printr-o operație, în timp ce Ali trebuie să se căsătorească cu Asli ca să nu fie deportat. Derin nu știe ce se întâmplă, dar când ajunge la spital află totul și este uluită de ceea ce aude. Derin se arată recunoscătoare față de Asli că nu l-a lăsat pe Ali să plece, dar nu înțelege de ce Sahin se poartă așa cu ea. Ali are parte de o uriașă surpriză când se duce pe chei să se plimbe.

Asli este șocată de trădarea tatălui ei și este decisă să-l facă să plătească, dar ca să-și pună planul în aplicare are nevoie de ajutorul lui Ali. În timp ce Tekin și Yigit cred că au scăpat de Ali, lucrurile se complică în clipa când acesta le apare în față, când ei se așteptau mai puțin.

Oricât încearcă Șahin să-l țină pe Ali departe de familia Mirkelamoglu, nu reușește, în schimb din aceast motiv se ceartă unul cu celălalt. Tânărul, însă, se răzgândește crezând că s-a purtat prea dur cu Șahin, dar e cât pe ce să cadă în capcana întinsă de acesta. Tekin organizează o luptă, aranjată de el, pe parcursul căreia Ali află că este fiul lui Șahin, rămânând foarte dezamăgit că Rauf și Șahin l-au mințit până acum. Șahin se duce la Tekin acasă să-i ceară socoteală pentru ce a trebuit să dezvăluie acest secret. În urma altercatiei este dus la poliție și nu poate evita închisoarea decât dacă Tekin își retrage plângerea.

Acum, Ali crede că din cauza lui s-a întâmplat totul și se simte responsabil. Ca să-l ajute pe tatăl lui să redevină liber, Ali folosește un atu în ceea ce-l privește pe Yigit. Însă lucrurile nu vor decurge așa cum și-ar dori și va crede că speranțele i se năruie complet. Tekin nu va mai putea de cât să-și exprime compasiunea. Dar el găsește o cale de a folosi totul în avantajul său. În schimbul retragerii plângerii și a libertățîi lui Șahin, îi cere lui Derin un sacrificiu. Ea continuase să fie apropiată de Ali și într-o seară, când rămân singuri, se vor află în fața unui mare pericol.

În ciuda a tot ceea ce s-a petrecut, Ali este hotărât să-l salveze pe Șahin, dar primește o lovitură de la cineva apropiat care-l va devasta. Cu alte cuvinte, Derin se ține de promisiune și îl părăsește, deși cu multă durere în suflet. Acum Ali crede că singura persoană în care se poate încrede este Asli. Va încerca să plece din Istanbul, dar fără succes. Pentru a scăpa de povara de pe inimă, începe să bea, seară de seară, la un anumit bar unde-l cunoaște pe Bora, care este la fel de singur ca și el.

Derin este amenințată de tatăl ei să se întoarcă acasă. Ea joacă teatru că e fericită, în așa fel încât familia începe să se îngrijoreze. Derin plusează, și iese la cină cu Yigit. În aparență, face tot ceea ce i se cere, dar îi și desfide pe toți cu atitudinea ei. Asli îl iubește pe Ali dar ceea ce primește în schimb este doar amiciție. Din păcate, ca să nu-l piardă, ea trebuie să-l ajute pe soțul ei să se vadă cu Derin, dar nu reușește. În ultima seară în Istanbul, Ali devine tința unui atac, iar Șahin și Rauf își pun și ei viețile în pericol.




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!






a fost: Inima orasului ep. 1-3 tr                                     urmează: Inima orasului ep. 7-9 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.