duminică, 15 aprilie 2018

Camera 309 episoadele 56-65 turcesti rezumat



Camera 309 episoadele 56-65 turcesti rezumatDupă multe eforturi, Onur reușește să se întâlnească cu Lale și cu femeia care zice că este mătușa ei. Songul nu se simte în largul ei când aude despre asta. Mătușa promite să facă tot ceea ce n-a făcut atâția ani, chipurile regretând timpul petrecut departe de Lale. Toată lumea este reticentă și prudentă cu acțiunile lor față de mătușa, în afară de Nergis. Când Betul află despre această femeie, vrea neapărat să se împrietenească cu ea.

Pe de altă parte, toată lumea, cu excepția lui Songül, se distrează. Șadi și Fikret se interesează de mătușa lui Lale. Șamet și Kurtuluș plănuiesc să-și înceapă activitatea - deschid un restaurant și le merge bine. Filiz este îngrijorată de comportamentul lui Erol și îi cere lui Onur ajutor și el este de acord. Lale îi spune lui Onur că poate să-l ajute ca asistent.

La firmă lucrează o noul asistent care se descurcă atât de bine încât Filiz simte nevoia s-o avertizeze pe Lale. Deși ea are totală încredere în Onur, sfătuită și de mătușa ei, se duce la birou să-i facă o vizită. Când vede cam ce poate noul asistent, Erol, se decide imediat să-și ia și ea un job la companie. Lale începe să lucreze, dar la început ruinează totul, dar apoi muncește din greu și reușește. Mătușa lui Lale este deconspirată și e invitată să plece din casa lor.

Onur și Lale se gândesc să mai facă un copil, dar Emir nu-i lasă să se simtă liberi. În consecință, cei doi soți decid să mai amâne momentul conceperii unui al doilea copil și vor să-și petreacă timpul cu Emir. Pe de altă parte, Nilufer și Kurtulus se gândesc și ei să-i facă un frățior lui Gulsah, având norocul să conceapă gemeni. Songul și Hulya ajung într-un punct delicat și se ceartă. Betul profită de ocazie și din nou țese o intrigă ca să-i despartă pe Lale și Onur. Pe de altă parte Erol muncește eficient, iar Onur este surprins și fericit să-l vadă cum lucrează așa. Onur își planifică o călătorie pentru a-și petrece timpul împreună. Hülya începe acum să stea cu părinții lui Onur și îl joacă emoțional pe Fikret pentru bani.

Erol știe că Ozge se întoarce și o cheamă pe mama sa ca să continue planul pe care l-au făcut inițial. Kurtuluș și Samet sunt surprinși să nu vadă pe nimeni în restaurant, astfel încât toată lumea din familie îi ajută. Betül merge în casa lui Özge și se întoarce fericit. Onur află despre bani, așa că îl întreabă pe tatăl său, iar Fikret spune că erau pentru prietenul lui. Onur și Lale își planifică o călătorie. Betül o șantajează Hulya care refuză să se implice. Lale leșină și toată familia crede că este însărcinată.

Lale este într-adevăr însărcinată și caută o ocazie potrivită să-l anunțe pe Onur, considerând că momentul cel mai bun ar fi de ziua lui. Onur, la rândul lui, vrea să dea o petrecere. Între timp Betul vrea s-o șantajeze pe mătușa ca s-o atragă de partea ei. Hulya îl convinge pe fratele ei că a venit vremea să se devoaleze. Lale nu este conștientă că va avea parte de cea mai importantă confruntare din viața ei, în timp ce Onur este bulversat de vestea care vine ca un trăsnet de ziua lui: aceea că are o fiică, mare deja. Pelinsu este satisfăcută de rezultatul intrigilor sale.

Yîldîrîm se îmbolnăvește și cu toții se panicheaza iar Lale se consideră vinovată. Fetele și Songul au grijă de el, situația determinându-i să se apropie reciproc. Însă, în realitate, Yildirim se preface bolnav, iar când o va vedea pe Songul că începe să devină apropiată de Harun, se enervează și se însănătoșește brusc, gelos fiind.

Filiz și Erol se mută din casa lor la Onur și Lale. Onur nu știe cum să-i explice soției sale adevărul despre Duru, când le vede pe Lale și Ozge împreună. Totuși lui îi este din ce în ce mai greu să recunoască adevărul, pe măsură ce zilele, trec. La un moment dat, Lale găsește un colier uitat de Duru la spital, și îl pune la gât. Onur nu știe cum să facă în așa fel încât colierul să ajungă la proprietara sa.

Yildirim află că Onur are o fată și discută cu el despre această situație, apoi amândoi hotărăsc că e mai bine să-i spună lui Songul despre asta. Până la urmă Lale trebuie să afle adevărul și este șocată când aude cine este Duru. Complet bulversată de situație, se întoarce acasă la mama ei, care o susține. Onur este și el devastat și caută modalități de împăcare. Kurtuluș și Yildirim îi sunt alături.

Dacă va reuși Onur în demersul sau veți afla urmărind ultimul episod din serialul Camera 309.


Acest rezumat cuprinde cca 25 de ore de serial fără reclame.

*SFÂRȘITUL   SERIALULUI*


Lista rezumatelor acestui serial se află pe pagina Camera 309 prezentare.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.