joi, 18 ianuarie 2018

Camera 309 - prezentare si distributie


Camera 309 - prezentare si distributieTitlul original: No 309
Traducere - Camera 309
Gen: comedie
Episoade: 65 (durată standard, de 150 de minute fără reclame)
Producător: Gold film, Turcia 2016
Rețeaua de distribuție: Star TV Turcia, care este și deținătorul drepturilor de autor
Regia: Hasan Tolga Pulat
Scenariul: Aslî Zengin


Serialul Camera 309 se difuzează pe PRO 2 din ianuarie 2018.

Onur este un tânăr chipeș provenind dintr-o familie bogată. Este moștenitorul afacerii de familie împreună cu un nepot, Erol, dar pe plan personal, amândoi se bucură de viață și nu se gândesc la însurătoare. Planurile lor sunt întrerupte de moartea bunicului, care lasă în urmă un testament curios, și anume, scrie într-o scrisoare că acela care se va însura primul și va avea un copil, va moșteni toată afacerea. Astfel, Onur și Erol devin un fel de inamici și părinții lor încearcă să le găsească câte o fată bună de măritat, cu care să aibă cât mai repede un copil. Mai mult, fac tot felul de liste cu fetele disponibile din înalta societate și le aranjează întâlniri fiilor lor.

pentru linkurile rezumatelor derulați pagina

Lale este o tânără sfioasă și frumoasă care provine dintr-o familie obișnuită și lucrează la florăria familiei împreună cu mama și cu sora ei, Nergis. Fiind cea mai mare, și asupra ei se fac presiuni să se mărite, dar deocamdată ea încă își linge rănile după ce fostul iubit a părăsit-o pentru o altă fată. Din pură întâmplare, Onur o întâlnește pe Lale într-un club unde mergea să cunoască o fată din înalta societate, aranjament făcut de maică-sa. Lale, venea și ea exact din același motiv, pentru că mama ei îi aranjase o întâlnire cu un medic pe care îl chema tot Onur. Lale este îndrumată spre masa lui Onur cel bogat, fără să bănuiască ce confuzie s-a făcut. Se cunosc, încep să bea și se îmbată pulbere, după care petrec împreună o noapte de amor. Dimineața, când se trezesc, văd că se află în același pat din camera 309 a unui hotel. Pentru că de cu seară erau atât de beți, acum nu-și mai amintesc ce s-a întâmplat și bănuiesc amândoi că nu s-a petrecut nimic între ei. Își propun să se despartă și să uite acea noapte ca și cum nici n-ar fi fost.

Peste trei luni, Onur se logodeste cu o fată, Pelinsu, pe care n-o iubește, dar face asta ca să preia afacerea de familie. Lale, la rândul ei, află cu stupoare că este însărcinată și își dă seama că se află într-o situație încurcată, pentru că tot ceea ce știe este prenumele tatălui copilului ei. Când vede pozele de la logodna lui Onur cu Pelinsu în revistele glossy, își recunoaște partenerul din seara cu pricina și caută o modalitate de a-l întâlni, presată de maică-sa. Lale se duce la Onur la birou și îi spune că a rămas însărcinată. Onur n-o crede, ci bănuiește că intenționat a ascuns sarcina până când nu mai era posibil avortul, ca să aibă un copil dintr-o familie bogată.

Însă nici Lale, nici Onur nu vor să se căsătorească unul cu celălalt, deși, părinții lor când află, își vor dori contrariul. Dacă cei doi vor rămâne împreună și dacă mariajul lor aranjat va deveni unul real vom află urmărind comedia Camera 309 pe PRO 2.

Distribuția

Furkan Palali în rolul Onur Sarihan
Demet Özdemir în rolul Lale Yenilmez
Gökçe Özyol în rolul Kurtulus Yorulmaz
Cihan Ercan în rolul Erol Sarihan
Sumru Yavrucuk în rolul Songül Sen
Suat Sungur în rolul Fikret Sarihan
Özlem Ulukan în rolul Serife
Özlem Tokaslan în rolul Yildiz Sarihan
Beyti Engin în rolul Sadi Sarihan
Selen Sesen în rolul Sedef
Sevinç Erbulak în rolul Betül Sarihan
Fatma Toptas în rolul Nilüfer Yorulmaz
Murat Tavli în rolul Samet Yetis
Irem Helvacioglu în rolul Pelinsu Yalin
Pelin Uluksar în rolul Nergis Yenilmez
Ceren Tasci în rolul Filiz Sarihan
Ömrüm Nur Çamçakalli în rolul Gülsah Yorulmaz
Nursim Demir în rolul Ismen Sarihan
Fatih Ayhan în rolul dr. Onur Saygin
Eda Özel în rolul Sebnem Yalin


Rezumatele, cu episoadele conform numerotației turcești:





Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!












6 comentarii:

  1. Multumim de prezentare! De fapt s-a incheiat odata cu episodul 65 pe 24 octombrie anul trecut. O sa faceti rezumate ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca gasesc materiale, sigur ca da. Eu zic ca gasesc :) Multumesc pentru informatie, cu numarul episoadelor.

      Ștergere
  2. cum se numeste melodia de inceput si cea de sfarsit a fiecarui serial? tot am cautat pe net si nu am gasit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buray-Davetsiz misafirim asa scrie si atunci sigur afli

      Ștergere
    2. No:309 Dizi Muzigi Davetsiz Misafirim e si cu versuri si mie imi place foarte mult

      Ștergere
  3. Cauta pe youtube generic no 309 si afli

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.