sâmbătă, 7 aprilie 2018

Incearca Livecom. Ficatul tau iti va multumi.

Incearca Livecom. Ficatul tau iti va multumi.

Acum o lună de zile primeam un premiu în valoare de 100 de lei de la ayurmed.ro în urma unei campanii de testare Brander. Printre alte remedii ayurvedice, mi-am ales și siropul LIVECOM, supliment alimentarcare susține și îmbunătățește funcțiile ficatului. Nu aveam de la el cine știe ce așteptări, fiind oarecum obișnuită cu produsele de acest gen, care sunt eficiente până la un punct. De exemplu, unul dintre cele mai cunoscute, dar pe care n-am să-l numesc aici, are drept efect secundar creșterea poftei de mâncare. Lucru care în cazul meu, este exact ceva ce nu-mi doresc deloc.

Incearca Livecom. Ficatul tau iti va multumi.
Eu am de când mă știu o anumită sensibilitate în zona ficatului și am fost diagnosticată din tinerețe cu bilă leneșă și colecist cudat (adică fierea este ușor răsucită). Acest lucru duce la un tranzit intestinal greoi, la o digestie lentă și, punctual, la acumularea de nisip în fiere și formarea de calculi. Iar acum doi ani, în vara lui 2016, după ce am revenit din concediu, am observat că am o durere permanentă în partea dreaptă, care se accentuează când mănânc alimente acide (ciorbă, fructe acrișoare, brânzeturi). La început am pus totul pe seama unei vechi gastrite, dar în scurt timp mi-am dat seama că ficatul și bila reacționează așa. La sfatul medicului de familie am luat diverse medicamente și remedii, dar cum am spus deja, efectul era completat de o creștere semnificativă a apetitului. Am renunțat la acele remedii și am încercat să elimin din alimentație ceea ce nu-mi priește, însă durerile din partea dreapta reveneau, uneori după banala cafea de dimineață.

Incearca Livecom. Ficatul tau iti va multumi.

Acum o lună de zile am comandat suplimentul alimentar sub formă de sirop LIVECOM de la ayurmed.ro și am început să iau remediul conform prescripțiilor, în doza maximă, adică două lingurițe de trei ori pe zi înainte de mese cu jumătate de oră. Din a doua zi de tratament tranzitul meu intestinal s-a îmbunătățit subit, în așa fel încât a trebuit să reglez cantitatea de sirop pe care o luam, ca să ajung la nivelul optim pentru mine. Am ajuns la două doze, dimineața și seara. Înțepăturile din dreapta au dispărut la fel de rapid și nu le mai am nici acum.

Incearca Livecom. Ficatul tau iti va multumi.

Zilele astea am făcut o a treia comandă de supliment alimentar Livecom, pentru că vreau să fac un tratament complet de 3 luni. Însă de data asta am luat pastile. Remediul ayurvedic Livecom se găsește în 3 variante: sirop fără zahăr, sirop cu zahăr și pastile. Eu prefer să le comand online, dar puteți să le scrieți celor de la ayurmed.ro să vă dea lista cu Plafarele din orașul vostru care comercializează produsele lor. Prețul este foarte atractiv, cca 10-15 lei sticla sau flaconul, depinde ce anume doriți. Până acum, mie o sticlă de sirop mi-a ajuns cam 8 zile, la 4 lingurițe pe zi, dar uneori nu folosesc lingurița, ci iau o gură de sirop direct din sticluță. Dacă luați strict dozat, 100 ml ar trebui să ajungă 10 zile.

Incearca Livecom. Ficatul tau iti va multumi.


Așadar vă recomand să încercați măcar și acest produs din plante. Pentru mine funcționează mult mai bine decât alte medicamente și rămân la tratamentul cu LIVECOM pentru ficatul meu.

Eu mă bucur că am reușit să-mi găsesc remediul pentru ficat și nu-mi rămâne decât să vă urez multă sănătate, iar dacă ați folosit și voi Livecom, vă aștept să împărtășim impresii în comentarii.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!











9 comentarii:

  1. Am incercat si eu cateva produse de la ei, dar pe asta nu.

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa le iau si eu pentru parintii mei.

    RăspundețiȘtergere
  3. La cât de nesănătos mâncăm, un supliment pentru ficat este necesar.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa cum ni-l prezinti tu Oana, merita sa incercam sa il folosim. Chiar o fi bun .Multumim de informare !

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am incercat inca un supliment de acest gen, insa e bine de stiut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mama mea il doloseste si este foarte multumita de rezultate! Chiar e un produs foarte bun! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Pana acum n-am luat suplimente de genul pentru ficat. As incerca si eu totusi o cura sa vad cum ma simt

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu i l-am dat mamei, care a fost foarte incantata de el.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mama mea il foloseste si este foarte multumita de el.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.