marți, 15 mai 2018

Cum alegi cea mai buna folie de protectie si husa pentru un iPhone 8 Plus?


Cum alegi cea mai buna folie de protectie si husa pentru un iPhone 8 Plus?


Dacă ești fericitul deținător al unui iPhone 8 Plus, cu siguranță deja cauți modalități de a-i păstra aspectul plăcut estetic și buna funcționalitate pentru cât mai mut timp posibil. Dacă știi că ești neîndemânatic sau pur și simplu vrei să previi orice eveniment care ar putea duce la zgârierea sau spargerea ecranului ori la deformarea carcasei, există pe piață mai multe variante de produse care îți pot oferi o protecție optimă. Iată cum poți să alegi o folie pentru iPhone 8 Plus, precum și o husă sau o carcasă ideală.

Protecție maximă cu o folie de sticlă pentru iPhone 8 Plus


Un prim pas pentru a te asigura că ecranul telefonului tău nu va suferi din cauza contactului cu cheile din geantă sau cu pietrele de asfalt atunci când îl scapi, este achiziționarea unei folii de la Itelmobile, specială pentru iPhone Plus. Cele mai multe voci recomandă achiziționarea unei folii de sticlă securizată. Aceasta prezintă mai multe avantaje și este o investiție pe termen lung. În primul rând, o folie din sticlă va oferi o protecție superioară unui telefon ca iPhone 8 Plus. Asta deoarece sticla este un material mai dur și folia are nu doar rolul de a proteja ecranul împotriva zgârieturilor, cât și acela de a prelua din șocul provocat de o lovitură.

Cum alegi cea mai buna folie de protectie si husa pentru un iPhone 8 Plus?

Și din punct de vedere estetic, o folie de sticlă pentru iPhone 8 Plus este mai avantajoasă decât o folie ieftină normală. Practic aceasta va trece neobservată și aspectul estetic al telefonului nu va fi deloc alterat odată cu aplicarea acesteia. De asemenea, este un produs care rezistă mult. Înlocuirea foliei se va putea face chiar după câțiva ani, dacă aceasta nu se zgârie excesiv și nu este spartă.

Alege o husă pentru iPhone 8 Plus ideală


Dacă ai nevoie de și mai multă protecție pentru telefonul tău iPhone 8 Plus caută huse pentru Iphone 8 Plus confectionate din materiale de calitate. Acestea au rolul de a prelua din șoc atunci când îți scapi, de exemplu, telefonul, dar pot juca și un puternic rol estetic. Dacă ai început deja să cauți huse pentru iPhone 8 Plus, probabil ai observat că există mai multe tipuri. Un tip de husă care devine din ce în ce mai popular în ultima perioadă este cel Full 360 care îmbracă atât spatele, cât și fața telefonului, inclusiv ecranul. Un astfel de model nu îngreunează cu nimic folosirea telefonului, și pentru că îmbracă și display-ul, nu mai ai nevoie de o folie de protecție.

Un alt tip de husă des întâlnit este acela tip armură. Acestea sunt huse confecționate din cauciuc, care îți fac telefonul foarte rezistent, chiar și la șocurile de intensitate mare. Îți protejează atât carcasa cât și ecranul, dar au totuși un mare dezavantaj. Aspectul estetic al telefonului este total compromis. Cauciucul nu arată bine pe nici un telefon, iar carcasa originală a telefonului nu va mai fi deloc vizibilă. De asemenea, telefonul va deveni mai gros cu aceasta husă.

Cum alegi cea mai buna folie de protectie si husa pentru un iPhone 8 Plus?


O altă husă potrivită pentru iPhone 8 Plus este cea flip. Cunoscută și ca husa tip copertă, aceasta poate oferi o protecție optimă, fiind în același timp plăcută ca aspect. De cele mai multe ori este fabricată din piele ecologică, ceea ce va contribui la aspectul elegant și luxos al telefonului. Aceste huse pentru iPhone 8 Plus pot funcționa și ca stand pentru momentele în care vrei să urmărești videoclipuri sau filme pe telefon.

Carcase iPhone 8 Plus – Variante eficiente și discrete

Dacă ești în căutarea unei variante care să îți protejeze telefonul fără a-i răpi mult din estetică, o carcasă pentru iPhone 8 Plus poate fi varianta ideală. Și acestea sunt de mai multe tipuri. Carcasa Slim se atașează părții din spate a telefonului, și nu îngreunează cu nimic folosirea acestuia, nici nu îi adaugă mulți milimetri la grosime. Pentru un iPhone 8 Plus aceasta ar putea fi o variantă bună doar dacă vei avea totuși grijă să ferești telefonul de impacturi puternice și vei folosi o folie de protecție.

O carcasă pentru iPhone 8 Plus de tip Hard Case este varianta mai finuță a husei tip armură. Asta deoarece este fabricată dintr-un material dur și rezistent, dar nu este la fel de robustă, și telefonul va continua să arate bine. Este puțin mai dificil să introduci telefonul în ea, dar va oferi protecție optimă.

Ai așadar numeroase variante care te ajută să protejezi telefonul tău iPhone 8 Plus împotriva șocurilor și a zgârieturilor care îi pot compromite funcționalitatea. Pentru o protecție ideală alege o folie de calitate, precum și o husă sau o carcasă care se potrivește cât mai bine stilului tău.








9 comentarii:

  1. Si eu sunt fan iphone! Multumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sora mea il are o sa zic sfaturile tale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt in tabara Samsung. Am gasit un site super de pe care imi comand si folie si carcasa si nu am avut pana acum probleme cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oh, folie...teoretic ar trebui sa folosesc, dar practic nu o fac :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Am tot avut folie, dar de un an am renuntat la ea si tot vreau sa imi fac timp sa gasesc una buna. Stiu cat de mult il protejeaza.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am Iphone, dar folia e sfanta, pentru orice telefon.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am iphone insa vreau sa-mi iau un samsung si folia e obligatorie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vazut ca pentru iphone se gasesc tot felul de huse. Eu sunt cu Samsung, dar de o folie de sticla am si eu nevoie

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu sunt o mare fana Iphone. Nu stiu daca reusesc sa-mi iau anul asta 8 si cred ca raman la 6 plus al meu. Foarte utile informatiile

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.