joi, 3 mai 2018

De ce sa NU arunci lucrurile STRICATE


De ce sa NU arunci lucrurile STRICATE


Ai vrea să scapi de lucrurile defecte, însă amâni de pe o zi pe alta? Ți-ai dori să ai mai mult spațiu, însă păstrezi lucruri care nu mai sunt utile sau funcționale? Profită de ocazia curățeniei de primăvară și acordă-ți timpul necesar pentru a sorta și organiza obiectele, hainele și decorurile din locuința sau biroul tău.
Mediul înconjurător personal este constituit din suma obiectelor pe care le-am achiziționat cu diferite ocazii sau care ne-au fost oferite cadou de persoanele dragi. De aceea, de cele mai multe ori, amânăm sau evităm să facem curățenie și să ne ocupăm de acestea.

Nu renunța – Apelează la profesioniști


Repararea lucrurilor care s-au stricat este un subiect destul de controversat, deși este o alegere din ce în ce mai des făcută. Multă lume consideră că atunci când un obiect nu mai funcționează corect sau deloc, acesta trebuie scos definitiv din folosință. Cu toate acestea, service-urile și-au îmbunătățit considerabil tehnicile și tehnologia folosită, astfel încât un obiect care a fost lăsat în mentenanță, va fi înapoiat ca nou, nu arătând plin de petice și lipituri. Spre exemplu, dacă imprimanta pe care o ai acasă sau la birou, afișează erori, blochează hârtia sau pur și simplu nu se aprinde, cu un singur click pe link-ul https://salut-it.ro/reparatii-imprimante-multifunctionale-bucuresti , vei putea lua legătura cu specialiștii din domeniu, care te vor ajuta să îi oferi o nouă șansă printer-ului tău de încredere.

Este și mai greu să renunți la un obiect atunci când acesta conține informații și amintiri prețioase, precum laptop-ul sau calculatorul tău. În primul rând, acestea sunt foarte scumpe, iar conținutul și configurația lor finală se realizează într-un timp foarte lung. În al doilea rând, durează mult până când găsești un alt suport pentru desktop care să aibă specificațiile tehnice potrivite nevoilor tale.
De aceea, dacă vrei ca device-ul preferat să fie alături de tine cât mai mult timp, poți da un click pe link pentru ca cei mai buni profesioniști să se ocupe de problemele tehnice, iar tu să te poți bucura în cel mai scurt timp posibil de ajutorul laptop-ului sau PC-ului tău.

De ce sa NU arunci lucrurile STRICATE


Alternative


Deoarece pentru foarte multe obiecte pe care le păstrăm, avem un atașament emoțional, le poți găsi o altă folosință. În acest fel, nu renunți la acesta, păstrându-le într-o nouă și îmbunătățită formă, utilizându-le la alte activități. În acest scop, pentru a te inspira și ghida în procesul de transformare, internetul este prietenul de care ai nevoie. Acesta îți pune la dispoziție o sursă infinită de exemple și modalități prin care poți transforma un obiect vechi și stricat, într-o piesă nouă și îmbunătățită. Dacă este nevoie să eliberezi spațiu și nu poți refolosi sau repara obiectul în cauză, ia în considerare vinderea acestuia. Astfel, îți poți acoperi o parte din suma necesară pentru a achiziționa un înlocuitor al său. Șansele de a găsi cumpărător pentru obiectul tău stricat sunt mari, deoarece multe electrocasnice și piese de mobilier sunt deseori cumpărate pentru piese de schimb.

Noi suntem formați din structuri organizate, care împreună funcționează că un tot unitar. Astfel, pentru a atrage lucruri pozitive și a ne echilibra fizic, emoțional și spiritual, este important să găsim o armonie între exteriorul și interiorul nostru. De aceea este recomandat să nu păstrăm lucruri stricate sau inutile, ci să le reparăm, îmbunătățim sau, într-un caz extrem, să le excludem definitiv din mediul înconjurător nouă. Nu renunța ușor la lucrurile preferate, acordă-le o a două șansă!De ce sa NU arunci lucrurile STRICATE

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!14 comentarii:

 1. am vazut multe proiecte diy in care se folosesc lucruri vechi sau se reconditioneaza!e o idee buna!

  RăspundețiȘtergere
 2. De mica mi-a placut sa dau o alta viata unor lucruri stricate, sa le gasesc o noua intrebuintare sau sa le infrumusetez pe cele vechi... Iar acum ma pot declara o impatimita a DIY-ului! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Atunci cand se strica un lucru din casa ma informez daca merita sa fie reparat in functie de pret si abia dupa aleg sa-l inlocuiesc.

  RăspundețiȘtergere
 4. si eu sunt pentru reparat, inclusiv mobilier, mai bine faci alte lucruri placute cu banii economisiti!

  RăspundețiȘtergere
 5. Sotul meu repara tot ce se poate recupera, insa uneori unele lucruri ajung sa fie donate.

  RăspundețiȘtergere
 6. Complet de acord! Nimic nu se arunca, totul se transforma... daca nu se poatre repara.

  RăspundețiȘtergere
 7. Eu sunt genul care ar arunca tot, si daca am mana libera si arunc. Nu o data mi s-a intamplat sa revad lucruri pe care le-am aruncat si apoi reconditionate sa tanjesc iarasi dupa ele. Dar trebuie sa aiba si cine sa ti le reconditineze, reinterpreteze, reclicleze... RE

  RăspundețiȘtergere
 8. nimic nu se arunca, totul poate prinde viata, eu sunt de acord cu tine

  RăspundețiȘtergere
 9. Eu sunt genul care cam arunca si aia e :))) Uneori imi pare rau, cand aflu ca se puteau reconditiona, dar imi trece repede :)))

  RăspundețiȘtergere
 10. Si eu tin sa repar lucrurile stricate.Dar sunt cazuri in care mai si arunc, depinde de stare.

  RăspundețiȘtergere
 11. Cred ca de prea multe ori alegem sa aruncam lucruri,in loc sa le reparam, pe cand, uitandu-ma la bunicii mei, aleg mereu sa le repare. Cred ca la fel procedam si in majoritatea relatiilor: aruncam la cos o relatie decat sa o reparam, la fel facem si cu oamenii, cred ca e efectul consumerisumului si a lipsei calitatii in tot ceea ce ne inconjoara.

  RăspundețiȘtergere
 12. De cele mai multe ori tot zic ca le repar zi le mut dintr-o parte in alta, pana ajung sa le arunc oricum.

  RăspundețiȘtergere
 13. Recurg la repararea lucrurilor stricate in cazul in care renteaza din punct de vedere financiar, dar de multe ori acest lucru nu este posibil asa ca incerc sa le schimb destinatia prelungindu-le astfel viata.

  RăspundețiȘtergere
 14. Stiu ca sunt persoane cu un spirit creativ foarte dezvoltat. Eu nu ma pot lauda cu asa ceva. Sotul meu se mai pricepe la astfel de lucruri

  RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.