duminică, 13 mai 2018

Beneficiile folosirii de usi glisante din sticla

Beneficiile folosirii de usi glisante din sticla

Sticla este una dintre cele mai bune opțiuni când vine vorba de pereții despărțitori sau de ușile glisante de la un magazin sau de la sediul unei firme, pentru birouri. Cu siguranță le-ați văzut, în special la marile hypermarketuri, și la multe dintre băncile cu sedii noi. Avantajele folosirii de uși glisante sticlă și pereți despărțitori transparenți sunt multiple și am să vă enumăr doar câteva, principale, zic eu.

1. Un mediu profesional și un aspect plăcut


Sticla oferă un aer deschis și transparent unui spațiu de birou. Toată lumea vede pe toată lumea, astfel încât sentimentul de lucru în echipă este îmbunătățit. O ușă glisantă din sticlă are un dublu rol: oferă atât deschidere cât și sentimentul de spațiu partiționat. Lipsa cadrelor face ca ușile glisante de sticlă să arate deosebit de plăcut față de ușile clasice, și scot în evidență caracteristicile unei clădiri, făcându-le o alegere deosebit de atrăgătoare. Puteți alege ca pereții despărțitori de sticlă să fie finisați cu elemente de fixare din inox lustruit ori satinat ori puteți cere ca ușile glisante și pereții să fie realizați dintr-un amestec de sticlă opacă și transparentă pentru a completa aspectul elegant.

2. Lumină naturală și funcționare silențioasă


Un alt avantaj al alegerii ușilor glisante de sticlă este acela că nu blochează lumina soarelui. De aici, rezultă că lumina artificială va fi folosită mai puțin, ceea ce aduce economie la facturi și este o soluție ecologică.
Iar faptul că sistemul de pereți din sticlă rulează pe rulmenți, aceasta înseamnă că aceste uși glisante se deschid și se închid silențios. Așadar, puteți să le utilizați fără teama de a perturba lucrul din birou.

3. Ușile glisante de sticlă sunt o soluție flexibilă


Sistemul glisant din sticlă poate fi echipat cu două până la maximum șase panouri; astfel încât acesta poate fi utilizat în spații diferite. Sticla poate avea o grosime de 10 sau 12 mm, iar ușile se deschid și se închid într-o mișcare flexibilă de pliere. Dar există și posibilitatea de a personaliza sistemul de pereți despărțitori și uși glisante după nevoile dv.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!











5 comentarii:

  1. Este o investiție bună și nu ocupa mici spatiu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, au multe avantaje aceste usi glisante 😊

    RăspundețiȘtergere
  3. La usi glisante din sticla nu m-am gandit in momentul in care ne-am mutat in noua casa, insa este o solutie ideala pentru ca ofera un aspect super interesant incaperii si nu ocupa spatiu deloc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte frumoase, mult mai elegante, dar banuiesc ca sunt si mai greu de intretinut, zic si eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata bine usile glisante din sticla, dar mai mult la birouri 😁

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.