vineri, 8 iunie 2018

Fotograful de nunta. Cum iti dai seama ca este cel potrivit?

Fotograful de nunta. Cum iti dai seama ca este cel potrivit?

Fotografiile sunt acele dovezi ale momentelor frumoase din viața noastră și este extrem de important ca la anumite evenimente să avem parte de fotografi care să poată păstra cât mai vii toate trăirile și emoțiile, iar cum nunta este cel mai emoționant eveniment din viața noastră, este absolut necesar să avem parte de un fotograf de nuntă profesionist.

O dată cu alegerea zilei în care va avea loc fericitul eveniment, trebuie începute căutările pentru toți cei cu care este necesară o colaborare, astfel încât să putem organiza nunta perfectă. Unul dintre cei mai importanți oameni cu care este nevoie să colaborăm este fotograful de nuntă, care trebuie să poată păstra în imagini toate acele momente și emoții, pentru a putea să te bucuri de ele tot restul vieții.

Cel mai simplu mod de a căuta fotograful perfect este pe site-urile web și pe site-urile de socializare, căci marea majoritate a acestora își prezintă portofoliul și proiectele pentru a putea fi mai ușor verificate de către clienți.

Cel mai bine este ca fiecare cuplu să își facă o listă cu câțiva fotografi, iar în urma întâlnirii cu aceștia se va stabili dacă bugetul și calitatea fotografiilor este pe placul lor. De asemenea, anumiți fotografi oferă posibilitatea de a avea parte de o ședință profesională înaintea nunții, pentru a stabili dacă fotografiile sunt pe placul mirilor.

Pe lângă fotografii, unii fotografi profesioniști oferă și filmări video, însă de cele mai multe ori acest lucru implică o creștere a costurilor, de aceea este foarte important de stabilit dinainte ce anume se dorește de la acesta în ziua nunții.

Trebuie să ai în vedere însă și ca fotograful de nuntă ales să fie un om pe gustul tău, căci acesta va fi în preajma ta în cea mai importantă zi și este necesar să poată transmite prin poze toate emoțiile și sentimentele prin care vei trece în această zi.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin










18 comentarii:

  1. Ooo da este foarte important, sunt momente pe care le pastrezi o viata :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am avut boroc de un fotograf deosebit, un om cald, frumos, care ne-a facut o multime de poze si si-a dat tot interesul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Fotograful este foarte important!!! Noi am avut un fotograf super OK si ne-a facut o gramada de poze peste care ma uit cu drag de fiecare data. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Fotograful de nunta trebuie sa inteleaga si sa puna in practica dorintele mirilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fotograful ales trebuie sa fie pe aceea si lungime de unda cu noi si sa faca cele mai frumoase poze.

    RăspundețiȘtergere
  6. intr-adevar trebuie sa stim sa alegem un fotograf bun la un eveniment asa important

    RăspundețiȘtergere
  7. E adevarat. Conteaza foarte mult fotograful. Noi nu avem niste poze extraordinare, de vina nu a fost fotograful, ci noi si vremea :)) El ar mai fi stat, insa noua nu prea ne a placut sa fim in centrul atentiei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Este foarte bine sa ai un fotograf bun, deoarece amintirile sunt cele mai importante.

    RăspundețiȘtergere
  9. O prietena de-a mea este in cautare de fotograf de nunta, deci ma gandesc sa-i recomand acest articol. Am vazut ca fotograful are un portofoliu foarte atractiv!

    RăspundețiȘtergere
  10. Noi am ales un fotograf bun, sociabil, vesel si cu multe idei si disponibilitate.

    RăspundețiȘtergere
  11. De obicei alegi fotograful dupa recomandarile prietenilor pentru ca este o zi importanta pe care nu o vrei ruinata datorita unui neprofesionist.

    RăspundețiȘtergere
  12. Fotograful d eunuta e foarte important, Acum 8 ani cand am avut eu nunta, nu am pus accent foarte mare pe treaba asa si sincer imi pare rau

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu cred ca portofoliul este important, dar si experienta fostilor clienti. Se pare ca eu am facut o alegere usor nepotrivita pentru nunta mea

    RăspundețiȘtergere
  14. trebuie sa avem mare grija atunci cand alegem un fotograf, deoarece nu totii cei care detin un aparat si se numesc fotografii stiu sa faca poze de calitate

    RăspundețiȘtergere
  15. Si noi am cautat destul de mult pana am gasit un om pe placul nostru. Avem niste poze superbe de la nunta.

    RăspundețiȘtergere
  16. Tot mai multi fotografi apar pe piata, dar trebuie atentie mult atunci cand iti doresti ca pozele sa fie cu adevarat minunate.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ca sa stii ca este cel potrivit, in urma examinarii portofoliului si a stabilirii dorintelor tale, trebuie sa vorbesti cu el si sa vezi daca este sau nu pasionat de ceea ce face sau doar e pasionat de bani ;)

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna fetelor. Portoliul unui fotograf este foarte important, dar cel mai important este ca acest fotograf profesionist sa rezonezebcu tema nuntii . El trebuie sa se intehreze perfect in acest eveniment

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.