sâmbătă, 16 iunie 2018

Meryem, episoadele 4-5-6 rezumat



Meryem, episoadele 4-5-6 rezumatMeryem, care află treptat adevărul despre Oktay, se îndepărtează de el, însă între timp, Gulcu a aflat că ea și Oktay sunt într-o relație și are de gând să expună public acest fapt. Savaș are impresia că ea protejează pe cineva, și, ca să poată afla despre ce este vorba, o ajută pe Meryem să se angajeze la o firmă de catering pe care Gulumser tocmai a deschis-o. Yurdal îi cere ajutorul lui Oktay pentru Turan. Arif ajunge la o clinică particulară. Gulcu este pe cale să afle despre relația dintre Otkay și Meryem, ca și Savas, de altfel.

Savas ajunge în camera de hotel în care stau Meryem și Oktay și este șocat de ceea ce vede. Drept consecință are loc o confruntare între Otkay și Savaș. Turan Ersoy se întoarce la Istanbul ca să investigheze un caz de corupție al firmei Sarun Holding. Savas observă că tatăl său este foarte speriat, dar el e de partea adevărului, oricât de neplăcut ar fi. După aceea, se hotărăște să-i demonstreze lui Meryem că Turan Ersoy a scos-o din închisoare, nu Otkay, și că banii pe care i-a primit erau de la tatăl său.

Meryem începe să-și piardă încrederea în Otkay mai ales că află că acesta o minte, și se gândește să se despartă de el. Până la urmă ea începe să vadă că Savaș nu e un tip chiar atât de rău, prin comparație. Yurdal se sustrage anchetei iar Savas este luat la poliție. Acolo el dezvăluie multe fapte, inclusiv că el, Meryem și Otkay se cunosc și relaționează. Astfel, Otkay începe să aibă probleme, pentru că procurorul de caz nu avea voie să accepte ancheta cuiva cunoscut. Savaș face tot posibilul ca Otkay să fie încolțit. Când află că Otkay și Derin au fost împreună la cabana din munți, începe să-i bănuiască pe amândoi că s-au aliat și că uneltesc împreună, în secret.

Yurdal îi cere lui Otkay să sustragă niște documente din casa lui Turan iar plata va fi altfel decât în bani. Are un plan care pare imbatabil, însă Savas reacționează surprinzător, pentru că vrea să-i arate lui Meryem că procurorul ia mită de la Yurdal. Iar de data asta vrea să facă în așa fel încât Meryem să vadă cu ochii ei ce se petrece și ce fel de om este Otkay. În urma acțiunilor lui Savas, Meryem începe să nu mai creadă ce spune procurorul.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.

a fost: Meryem, ep. 2-3                                     urmează: Meryem, ep. 7-13

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












6 comentarii:

  1. Buna...multumesc pt toate rezumatele...asa stiu exact ce se intampla in cazul in care nu pot vedea serialul...vroiam sa te intreb cand faci urmatoarele rezumate pt meryem??seara buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara! Tocmai am postat inca un articol cu minirezumatul episoadelor de la 7 la 13. Intentia mea este sa pun rezumatele in avans, :) dar merge si pentru atunci cand nu poate fi urmarit la tv.

      Ștergere
  2. Asa este...multumesc mult....faci o treaba super buna..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu pentru vizite si comentarii! Duminica placuta! :*

      Ștergere
  3. Să înțeleg că Sevinc nu a murit în noaptea aia , doar copilul?Așa reiese din ultimul rezumat!!!?🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau daca sunt inadvertente in rezumate. Nu am posibilitatea sa urmaresc serialul, iar rezumatele le traduc de pe un site indonezian care la randul sau le traduce cu google in engleza si nu se intelege uneori mai nimic. Dar si daca le preiau de pe izleyici platformu, site-ul turcesc cu rezumate in engleza, se intampla sa fie confuzii si exagerari sau lucruri care in serial nu se intampla. Insa la Meryem, o parte din episoade nu au fost rezumate de turci.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.