duminică, 17 iunie 2018

Femeie in infruntarea destinului ep. 11-15 trFemeie in infruntarea destinului ep. 11-15 trEnver știe că lucrurile nu vor mai fi la fel după cele ce le-a aflat despre Șirin. Hatice, care nu știe nimic despre descoperirile lui Enver, încă o protejează pe Șirin, iar Bahar până la urmă acceptă gravitatea bolii ei și, de dragul copiilor, este de acord să facă tratamentul. Ceea ce nu conștientizează, este cum va evolua relația cu copiii ei. Arif stă alături de Bahar și este atât de grijuliu încât atrage atenția lui Berșan, Yusuf și Ceyda. După toate cele petrecute, Bahar începe să se gândească la faptul că nu va putea să facă totul de una singură și, luând o hotărâre pe moment, se duce acasă la Hatice, anunțând-o că vrea să se mute la ea. Aceasta nu se bucură de propunere, cu atât mai mult cu cât Enver insistă ca Bahar și copiii ei să se mute în casă la ea. Hatice crede că o cunoaște prea bine pe Bahar și, în ciuda a tot, nu înțelege de ce vrea ea să locuiască acolo.

Șirin începe să se poarte frumos cu Bahar crezând că astfel va obține iertarea tatălui ei. La sugestia lui Yeliz, Bahar se uită la datele sms-urile primite și se confruntă cu o nouă realitate, deoarece toate au venit după moartea lui Sarp. Yeliz, care vrea s-o ajute, va căuta să afle al cui este acel număr de telefon. Șirin este încolțită odată cu noile evenimente și va dori să facă tot posibilul ca să nu se afle adevărul. Yeliz nu știe cum să procedeze după ce descoperă adevărul și se confruntă direct cu Șirin.

Simptomele bolii lui Bahar se accentuează pe zi ce trece. Ea este susținută de Arif care stă lângă ea la toate fazele tratamentului, ori de câte ori are ocazia. Gelozia bolnavă a lui Șirin îi face zile fripte lui Bahar, care întâmplător găsește telefonul lui Sarp la ea și este derutată. Acum Enver, Șirin și Hatice, care știau de telefon, vor trebui să-i dea explicații.

Are loc o confruntare între Bahar și Enver, după ce prima află cine i-a dat lui Șirin acel telefon al lui Sarp, pentru că este sigură că Enver n-ar minți-o și are încredere în răspunsul ei. Însă când Bahar îi arată lui Enver mesajele trimise de către Șirin, aceasta devine și mai rușinată. Nisan și Doruk petrec mai mult timp împreună cu Arif și Bahar. Datorită copiilor, jocurile lui Șirin sunt pe cale să fie expuse, dar ea va căuta să scape basma curată și să-și continue minciunile.

Când Bahar se duce la Ceyda, Arif, Enver și Hatice se simt vizați de venirea lui Berșan. Arif face o mărturisire, iar Bahar nu mai știe cum să procedeze mai departe. Întâmplător, ea mai află ceva despre Sarp, care o derutează și mai mult. Posibilitatea ca Sarp să fie în viață o face să spere din nou, însă boala ei avansează și mai mult și se întâmplă un lucru neprevăzut...

Acest rezumat acoperă cca 11 ore de serial fără reclame.

a fost: Femeie in infruntarea destinului, 6-10 tr                                     urmează: Femeie in infruntarea destinului, ep 16-20 tr

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați articolul Kadin - Infruntarea destinului prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.