sâmbătă, 14 iulie 2018

Femeie in infruntarea destinului ep. 16-20 tr



Femeie in infruntarea destinului ep. 16-20 trȘirin, care nu crede că Bahar chiar e bolnavă și că e bolnavă grav, face totul ca să atragă atenția. De data asta, însă, are planuri diferite. Bahar este din ce în ce mai confuză după ce o vede pe mama lui Sarp. Ideea că el ar putea să fie în viață o face foarte fericită. Arif, care folosește toate ocaziile ca săp fie alături de Bahar s-o susțină, lăsându-și sentimentele la vedere, se întristează văzând că ea vorbește mereu despre Sarp.

Șirin fuge de acasă și pune o presiune și mai mare pe Hatice, astfel că trebuie să ia o hotărâre. Va fi Șirin? Va fi Bahar? Hatice ar vrea ca Bahar să plece din casă din cauza lui Șirin, dar când vede cum reacționează aceasta la auzul acerstrei posibilități, este jenată și nu mai știe ce să facă mai departe.

Enver s-a săturat de minciunile lui Șirin și, după cele aflate de la Hikmet, nu-și mai poate controla furia către ea. Enver este hotărât să nu creadă nimic din ceea ce îi spune Șirin și pune o distanță apreciabilă între ei doi.

Arif, care a susținut-o pe Bahar în momentele cele mai dificile, are nevoie de ea să-i fie alături. Situația prin care trec împreună îi apropie puțin. Șirin, în loc să rezolve cu minciunile pe care le tot înșiră, face o nouă mutare. Enver observă și se decide să fie de partea lui Bahar în acest mic război. În fața lui Bahar sunt zile grele, din moment ce s-a mutat iar la vechiul ei apartament.

Bahar nu mai suportă jocurile lui Șirin și după ultimele intrigi își ia copiii și pleacă acasă la ea. Cu toate acestea, mutarea înseamnă că Șirin și-a atins scopurile, dar viața îi oferă ocazia să se confrunte cu ceva ce nici nu bănuia. Enver se mută împreună cu Bahar. Arif nu a fost de acord cu această schimbare, dar undeva în adâncul sufletului se bucură că lucrurile s-au petrecut așa. În ceea ce-l privește pe Alp, se află cu un pas mai aproape de a descoperi toate marile minciuni pe care alții l-au făcut să le creadă.

Șirin acceptă cu greu faptul că Enver s-a mutat la Bahar și face tot ceea ce poate să-l convingă să revină acasă. Din pură întâmplare, Hatice află un alt adevăr legat de fiica ei căruia acum trebuie să-i facă față. Însă de această dată, reacțiile ei față de Șirin vor fi dure. După toate cele ce se întâmplă ne întrebăm dacă Șirin se va schimba sau va continua în același fel.

Hatice nu mai are încredere în Șirin și începe să o ignore. Aceasta se simte deranjată de situație și nu știe cum să procedeze. Acum, Hatice dă vina pe Șirin pentru toate cele și insistă ca ea să-i doneze măduva osoasă pentru transplant de care are nevoie Bahar ca să supraviețuiască. Însă Șirin, care o urăște pe Bahar, refuză vehement să facă așa ceva. Jale vrea să doneze măduvă ca s-o salveze pe Bahar. Relația lui Arif cu Bahar se îmbunătățește.

Piril nu știe ce să facă după ce o vede pe Julide acasă la Suat. Șirin, căreia nu-i convine că Enver stă cu Bahar, va încerca să se folosească de situația cu donatul de măduvă ca să-l determine pe Enver să se răzgândească. Ceyda are inima frântă în situația legată de fiul ei și nu își poate reveni la normalitate.

Durerile lui Bahar se întețesc iar boala avansează. Deși ea nu vrea să arate, faptul că suferă este din ce în ce mai vizibil pentru toată lumea. Musa și Jale au hotărât să se despartă.


Acest rezumat acoperă cca 11 ore de serial fără reclame.

a fost: Kadin - ep. 11-15                                     urmează: Femeie in infruntarea destinului, ep 21-25 tr

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați articolul Kadin - Infruntarea destinului prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.