joi, 2 august 2018

Femeie in infruntarea destinului ep. 21-25 tr rezumat



Femeie in infruntarea destinului ep. 21-25 tr rezumatBahar primește niște vești prin telefon și crede că Șirin și Sarp au fost amanți, și, drept urmare, se duce s-o vâneze pe Șirin. După ce situația evoluează, Bahar începe să nu mai aibă încredere în nimeni. Acum, când Piril știe că Bahar și copiii sunt bine, face tot ce-i stă în putere ca să-l convingă pe Sarp să revină cu toții în America. Enver vede că Bahar și-a schimbat atitudinea față de el ceea ce nu-i convine, dar chiar și așa, este încă dispus s-o susțină.

Starea lui Bahar se înrăutățește și ea este cât pe ce să rămână pe viață cu dizabilități. Ura dintre ea și Șirin se manifestă într-o confruntare. Neîncrederea lui Bahar în cei din jur este de durată și nu poate ierta nimănui nimic. Arif rămâne tăcut atât cât se poate din dorința de a o vedea pe Bahar sănătoasă din nou, dar la un moment dat este dispus să vorbească și să-și dezvăluie sentimentele pe care le are pentru ea.

Piril vrea s-o vadă pe Bahar și pe copii, dar aceasta nu este dispusă la o întrevedere, de teamă să nu-l piardă pe Alp. Piril se simte vinovată și întristată de reacția femeii și va încerca să-l convingă pe Alp să se întoarcă în America (scuze pentru unele repetiții și confuzii; materialul de față este tradus de pe site-ul izleyiciplatformu.com exact așa cum apare el în engleză), însă acesta nu vrea să plece fără să-i pese de consecințe.

Ceyda și Yelis vor să se răzbune pe Șirin pentru ceea ce i-a făcut lui Bahar dar ea, ca de obicei, reușește să cadă în picioare și să folosească situația creată în avantajul ei. Ura dintre Bahar și Șirin continuă să escaladeze pe zi ce trece. Cum boala ei evoluează, ea se simte din ce în ce mai slăbită. Pe Șirin o așteaptă o surpriză în cartier și rămâne șocată să-l vadă pe Alp.

Bahar nu știe ce se petrece și se decide să deschidă o nouă pagină a vieții ei. Văzând că Arif este cu moralul la pământ, se gândește la cât de mult i-a stat alături fără să ceară nimic în schimb și vrea să-i întoarcă favorul. Însă Arif este acum gelos.

Jale vine cu rezultatele medicale și reiese că Șirin este donatorul cel mai compatibil, dar acum e nevoie ca amândouă să fie convinse să accepte situația, una să doneze, cealaltă să accepte. Piril se pregătește să plece în America dar află un detaliu care dă totul peste cap. Alp aude ce discută în șoaptă Piril cu Suat, iar secretele pe care le aude nu-l vor face deloc fericit. Alp s-a săturat să i se spună ce să facă și pune la cale un plan împotriva lui Suat și Piril.

După ce l-a văzut pe Alp și în ciuda amenințărilor pe care le primește, Șirin nu are de gând să lase lucrurile în voia lor. Când Hatice și Enver aud că ea este donatoarea perfectă, se bucură dar sunt îngrijorați în același timp. Nu va fi deloc ușor s-o convingă pe Șirin să doneze măduvă.


Acest rezumat acoperă cca 11 ore de serial fără reclame.

a fost: Kadin - ep. 16-20 tr                                     urmează: Femeie in infruntarea destinului, ultimele episoade

sursa foto: captură video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați articolul Kadin - Infruntarea destinului prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share tweet Google plus pin












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.